347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım valla alt dudağımın tam ortasında çıktı öyle kıyıda köşede değil tam üstünde. Dudağım şişti davul gibi oldu. İlacı günde 5-6 kere sür dedi eczacı. 24 saate şişlik iner dedi. Kabuk bağlarmış, ondan sonra bepanten gibi kremlerle yarayı iyileştşrmeye bakarsın dedi. Adam bile gördüğünde bayağı kötü olmuş dedi.

Uçuk kardeşliğii geçmiş olsun Lovelylım..Aynısı bende de çıktı hemde iki tarafta alt dudagımın.Berbat oynatmıyorum dudagımı acıdan.Hep sıkıntıdan.Az çok görüyosun valla çok paralıyoruz kendimizi ama inşallah hak yerini bulacak inşallah !

Uçuklu hatunlarımıza geçmiş olsun diyorum. Bende de çıktı geçen ay, iyileşmesi çok uzun sürdü. Hamileyken iyileşmesi çok uzun sürüyor, elimin üstünde küçük bir sıyrık vardı 3 hafta geçmesine rağmen hala iz var.

Dün çok garip birşey oldu, tv izlerken soluma doğru yattım birden göbeğimin sağ tarafında çıkıntı oluştu çok komikti, elimle tuttum bildiğiniz avuçlarımın içinde bebeğin kafası vardı. Şaşkın bir andı.

selamlar hatunlar

bugün regli olmuşum dersaneden gelince yattım akşama kadar. şimdide koca maça gitti benimde hiç ders çalışasım yok ama anayasa çalışmaya çalışiciim biraz

lovely ve chelzy geçmiş olsun canlar. sıkıntıdan olmuştur kesin. bende de kaşıntı oluyo böyle durumlarda. bildiğin hart hart kaşınıyorum. her yanım kıpkırmızı oluyo

stanki o an ne muhteşem bi an olmuştur. minnak kuzuya bak sen ben de burdayım dedi heralde size maşallah

nenayı bende merak ediyorum. bi daha uğramadı inşallah güzel haberlerle gelir tekrar

Benimde en büyük korkum düğün zamanı stresten uçuk çıkarmak :18:

aman yesinler onun küçücük kafasını

Denemelerde puanların yükseliyor mu canım?

Ameliyat olan köpecik iyileşti mi?

Cumartesi günü görücem yavrumu kilosunu çok merak ediyorum.

Denemelerde puanların yükseliyor mu canım?

Ameliyat olan köpecik iyileşti mi?

Cumartesi günü görücem yavrumu kilosunu çok merak ediyorum.

Birkac puan da olsa evet ama hala cok cok iyi puan alamiyorum malesef ( sinavda konsantre olamiyorum. Bu da zamanimdan calio tabi. Duzelicek insallah

Iyilesiyo canim ameliyatinin ertesi gun dikislerini kopartmis yalaya yalaya. Tekrar dikis atildi. Insallah sorun duzelmistir tekrar operasyona gerek kalmaz

Canım sorma stresten gece uyku uyuyamıyorum pazardan beri. Eczacı 24 saate iner dedi ama ne inme var ne bir şey. Sarımsak bastım dün duştan önce duştan sonrada zovirax verdi eczacı onu sürdüm ama hiç bir düzelme yok. Alt dudağımın yarısı davul gibi.

Mercimmm ne kadar zamana geçer ki bu sen tecrübeliymişsin.

Sağol Stanki. Bebeğin 30. haftadan itibaren dönmeye başlayacak bildiğim kadarıyla. Çok az kaldı bebişin gelmesine. Benimde dün gece bir arkadaşım doğum yapmış.

Nena şifreyi yine unutmuş olabilir öyle diyordu. Belki de işe başlamıştır.

Benimde en büyük korkum düğün zamanı stresten uçuk çıkarmak :18:

aman yesinler onun küçücük kafasını

Canım düşünme herşey hayırlısıyla atlatılıyor. Ben hiç stresli değildim mesela. Stresi kına gecesinin olduğu gün ve düğün günü yaptım sadece. Ondan önce hiç yoktu. Kına gecesinde saçım ve makyajım olmayınca apar topar eve gelmiş hepsini bozmuş yeniden kuaför arayışına düşmüştüm o saatten sonra ağlaya ağlaya. Allah kimsenin başına vermesin. Düğün de neyseki prova etmiştik. Düğün günü hiç sıkıntı yaşamadım. Ne saçımda ne makyajımda. Sadece evet diyeceğimiz için heyecanlanmıştık. Eşim o heyecanla hayır der diye korkmuş. Nikah memuru konuşurken sürekli içinden evet evet evet... demiş.

cnm bugun A101 gittim o çamaşır sepeti ve selesi gelecekti ama malesef elime geçmedi millet sabah erkenden gelip talan etmiş ne hevesle gititm almaya nerden bula bilirm cnm ben bunları bilgin varmı

Gunaydinn. Zorla kalktim karnim cok fena bide halsizim. Makinaya camasir attim nasil asicam bilmem.

Esimde ust komsumuzla camlara sineklik yapiyo. Butun malzemeleri 70 liraya almislar. Simdiden biktim sineklerden. Cam kapi acmaya gelmiyo hemen icerdeler

cnm bugun A101 gittim o çamaşır sepeti ve selesi gelecekti ama malesef elime geçmedi millet sabah erkenden gelip talan etmiş ne hevesle gititm almaya nerden bula bilirm cnm ben bunları bilgin varmı

Tusemcim biz Koçtaştan almıştık internet sitesinden. Koçtaşın internet sitesine girip bir bakarmısın canım orda olması lazım. Hatta aynısından iki farklı markada var.

İnciçeğim bizde hiç yok valla. Mutfak dışında bütün odalara yapmışlar. Mütahit koymuş biz hiç uğraşmadık. Takmalı çıkarmalı olanlardan.

Bende yine eczaneye gittim bugün. Verdiğiniz krem bir işe yaramadı diye. Bağışıklık sistemim yüzünden çıkmış ama iltihabik bir durummuş. Çünkü kimsenin dudak böyle şişmiyor uçuk durumunda. Benimki patlıcan gibi oldu ağzım yamuldu resmen. Eczacı bulmuş benim gibi çaresizi hemen bir bağışıklık ilacını kakaladı 44 tl'ye. İçime oturdu. Bilsem gnc'den alırdım bir winterex. Sinir oldum.

Son düzenleme:
Tusemcim biz Koçtaştan almıştık internet sitesinden. Koçtaşın internet sitesine girip bir bakarmısın canım orda olması lazım. Hatta aynısından iki farklı markada var.

evt cnm baktım şimdi çook saol hatta iki model var biri oval diğeri seninkinden ovalide hoşuma gitti
Eki Görüntüle 1050593

evt cnm baktım şimdi çook saol hatta iki model var biri oval diğeri seninkinden ovalide hoşuma gitti
Eki Görüntüle 1050593 Eki Görüntüle 1050594

Tusem bana ovaller kaba geliyor yine sen bilirsin banyon belliyse ona göre al canım belki yerden daha tasarruflu olur oval şöyle bir köşeye koysan hoş durur. Benim demek istediğim iki farklı markanın hasır görünümlü dikdörtgeni vardı. İkisi arasında birazcık fiyat farkı vardı ama ben uygun olanı seçmiştim sanırım 5 tl gibi bir şey oynuyordu. Hiç pişman olmadım. Bende bakayım duruyorsa markasını yazayım sana.

Canım markası Saban Beyaz Rattan Çamaşır Sepeti diye geçiyor ben onun selesini de aldım.

tamam cnm çook sevinirimm ismine kadar yaza bilirsinn. banyom belli ama tam olarak hatırlamıyorum elticim saolsun fazla evine davet etmedi eltim çıkınca ben gecicem yerine nasip olursa

tamam cnm çook sevinirimm ismine kadar yaza bilirsinn. banyom belli ama tam olarak hatırlamıyorum elticim saolsun fazla evine davet etmedi eltim çıkınca ben gecicem yerine nasip olursa

Kuzum attım hepsini yukarda yazıyor. Hayırlısı olsun. Senin paylaştığın model sanırım kreme kaçıyordu. Bu tam beyaz ben sanıyorum o zaman ondan bunu tercih etmiştim. Bir de annem bunun dokumasını daha çok beğenmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…