- 14 Ağustos 2012
- 989
- 22
- 118
bende hiç evlilik sinyali yok bebişimm seneyenin listesinde yokumEvet aldem bebekler bencede ayrı bir dünya allah herkese nasip etsin o mutluluğu yaşamayı.
Bu seneyi de yarıladık nerdeyse, seneye kimleri evlendiriyoruz bakalım. Kimlere bebiş gelecek başka...
Nenayı çok merak ediyorum. Korunmayı bıraktılar inşallah onlardan güzel bir haber alırız.
bende hiç evlilik sinyali yok bebişimm seneyenin listesinde yokum
nenayı bende merak ediyorummm uğramalıı güzel haberlerle inşallah
evet girdi canımm yükselmesi gerek maaş geçinmemz içn az şuan :26:Aaa niye ki hiç belli olmaz hem kuzum bu işler nasip kısmet. Sevgilin işe girmişti demi?
evet girdi canımm yükselmesi gerek maaş geçinmemz içn az şuan :26:
evet girdi canımm yükselmesi gerek maaş geçinmemz içn az şuan :26:
günaydın bebişlerr çok haklısınızz ama şöyle birşey de var ben şehirde değiştiriceem bununla birlikte onlar ağır gelebilir bana iş bulursam hemen sıkıntı değil de neysee benim için dua edin lütfen hayırlı zamandaa olsunHımmm anladım canım iş çok sorun gerçekten. Bizde öyle ahım şahım almıyoruz aslında. Hani ay sonu kıtı kıtına geliyor ama şöyle bir şey var ki benim bilmem kaç milyarcık alan arkadaşımın eşi de ay sonunu zor getiriyor bizde. Yani her evde geçinme sıkıntısı var, bu konuda gözün çok korkmasın. Bir elin nesi, iki elin sesi var. Biriniz maaşınızın bir kısmıyla ev kirasını diğeriniz giderleri karşılasa oluyor. Bu arada biz hiç bir şeyden de öyle aman aman kısmıyoruz. Benim kursa, kendime, evime sürekli para gidiyor. Her ay alcak bir şey buluyorum.Bir de iyi bir işin de garantisi yok tabi. Yarın ne olacağımız belli değil. Hayatı çokta ertelemeyin.
günaydın bebişlerr çok haklısınızz ama şöyle birşey de var ben şehirde değiştiriceem bununla birlikte onlar ağır gelebilir bana iş bulursam hemen sıkıntı değil de neysee benim için dua edin lütfen hayırlı zamandaa olsun
LOvely eşin ne zaman geliyorduu evde yanlz naptın 1 gün evde kalıcaktınn :)
Gunaydin şekerler
Bugün canim annecigimin doğum günü. Aksam geldik bizde. Az sonra ellerimle pasta yapiciim kuzusuma.
Fotografcimiz 7 ay sonunda resmimizi buyutebilmis. Annem getirememis eve cok büyük arabayla gidip alin dedi onuda alicaz meraktayim nasil oldu ki ?
Aldem herşeyin hayirlisi olsun evlilik çok güzel şey her ne kadar zorluklari sorumlulukları olsa da. Çok ertelemeyin bence.
Lovelym hadi Gözün atdin esin geliyormuş bugün. Evin tadini cikardin yalniz o da Ayri guzeldir
Nena'dan haberi olan var mı?
Günaydınlar. Dudağımda uçuk çıktı 2 gündür onunla uğraşıyorum. Seçimlerin ertesi günü akşam başlamıştı sertleşmeye. Şuan kocaman oldu dudağım şişti ve acıyor. Öğlen eczaneye gidip uçuk kremi alacağım. Bende hiç çıkmazdı taa ki bir kaç sene öncesinde çok ateşli bir hastalık geçirene kadar. O seneden sonra her sene bir kere atıyor. Seçimlere de çok üzüldüğüm için muhtemelen stresten çıktı. Çünkü kaç gündür sinirlerim harap bu seçimler yüzünden. İnş. hakkımızda hayırlısı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?