347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende hiç evlilik sinyali yok bebişimm seneyenin listesinde yokum
nenayı bende merak ediyorummm uğramalıı güzel haberlerle inşallah

evet girdi canımm yükselmesi gerek maaş geçinmemz içn az şuan :26:

Hımmm anladım canım iş çok sorun gerçekten. Bizde öyle ahım şahım almıyoruz aslında. Hani ay sonu kıtı kıtına geliyor ama şöyle bir şey var ki benim bilmem kaç milyarcık alan arkadaşımın eşi de ay sonunu zor getiriyor bizde. Yani her evde geçinme sıkıntısı var, bu konuda gözün çok korkmasın. Bir elin nesi, iki elin sesi var. Biriniz maaşınızın bir kısmıyla ev kirasını diğeriniz giderleri karşılasa oluyor. Bu arada biz hiç bir şeyden de öyle aman aman kısmıyoruz. Benim kursa, kendime, evime sürekli para gidiyor. Her ay alcak bir şey buluyorum. Bir de iyi bir işin de garantisi yok tabi. Yarın ne olacağımız belli değil. Hayatı çokta ertelemeyin.

evet girdi canımm yükselmesi gerek maaş geçinmemz içn az şuan :26:

bende lovely yle aynı fikirdeyim aldecim insan bulmak istedikten sonra istediği kadar sorun bulur en iyisi hayatı ertelememek beraberce çalışır kazanır geçinirsiniz iki gönül bir olduktan sonra samanlık seyran olurmuş :119::119:

günaydın bebişlerr çok haklısınızz ama şöyle birşey de var ben şehirde değiştiriceem bununla birlikte onlar ağır gelebilir bana iş bulursam hemen sıkıntı değil de neysee benim için dua edin lütfen hayırlı zamandaa olsun
LOvely eşin ne zaman geliyorduu evde yanlz naptın 1 gün evde kalıcaktınn :)

Aldem günaydın. Eşim bugün dönüyor, hatta birazdan binecekler. Eve gittim önce nevresimleri değiştirdim, çamaşırları yıkadım astım. Elektrik süpürgesi tuttum her yeri temizledim. Balıklarımız açtı onları yemledim. Banyoyu sildim süpürdüm. Sonra yemek yedim, bilgisayarımı açtım keyfime baktım. Kendalımda vardı dün onu da izledim. Evde kafa dinledim böyle de çok güzelmiş canım sadece akşam yatarken yanım boştu bir garip hissettim kendimi. Yarın akşam yanımda uyuyacak nasılsa diye düşünürken dalmışım.

Gunaydin şekerler

Bugün canim annecigimin doğum günü. Aksam geldik bizde. Az sonra ellerimle pasta yapiciim kuzusuma.

Fotografcimiz 7 ay sonunda resmimizi buyutebilmis. Annem getirememis eve cok büyük arabayla gidip alin dedi onuda alicaz meraktayim nasil oldu ki ?

Aldem herşeyin hayirlisi olsun evlilik çok güzel şey her ne kadar zorluklari sorumlulukları olsa da. Çok ertelemeyin bence.

Lovelym hadi Gözün atdin esin geliyormuş bugün. Evin tadini cikardin yalniz o da Ayri guzeldir

Sağol canım indi bir saat önce uçağı ama ben eve geç gidicem bugün 14:00'e kadar çalışıyorum ve foto kursum var maalesef.

Bende çok umutsuz ve mutsuzum. Çok yorum yapmak istemiyorum, sonumuzu göremiyorum.

selam kızlar pek keyfim yoktu bugün durumlar malum ama en azından okullar tatil olduğu için evimin birsürü işini hallettim. Pazar günü çeyizlerimin mutfağa yerleşicek olanlarını götürdüm oy verdikten sonra , bugün de gidip yıkayıp yerleştirdik hepsini. ordan da çıkıp yatak odama ve banyoma halı aldım. çok yoruldum ama en azından başka şeyler düşünmeye vaktim kalmadı. Şimdi de yatmaya gidiyorum hepinizi çok öpüyorum yarın görüşürüz

Günaydınlar inş. Ankara için bugün aydınlık bir gün olur. Kalbimiz Yavaş'la...

Selamlar simdi geldim dersaneden kurt gibi acikmisim. Halbuki sabah kuzum tost yapmisti 2 tane yedim

Disarida hava cok guzel dersanede dondum valla ne giyeceni sasiriyor insan

bende geldim kızlarr
istanbulda hava bi tuhaf gölgede çok soğuk güneşte çok sıcak, gündüz sıcak akşamüstü çok soğuk hasta olmazsam iyidir bu koşturmaca arasında
bugun aldıgım banyo halısını serdım çok cici oldu esyaları da yerleştirince çok tatlı olucak bu aralar ordan çıkıp eve gelesim gelmiyo hiç

Günaydınlar. Dudağımda uçuk çıktı 2 gündür onunla uğraşıyorum. Seçimlerin ertesi günü akşam başlamıştı sertleşmeye. Şuan kocaman oldu dudağım şişti ve acıyor. Öğlen eczaneye gidip uçuk kremi alacağım. Bende hiç çıkmazdı taa ki bir kaç sene öncesinde çok ateşli bir hastalık geçirene kadar. O seneden sonra her sene bir kere atıyor. Seçimlere de çok üzüldüğüm için muhtemelen stresten çıktı. Çünkü kaç gündür sinirlerim harap bu seçimler yüzünden. İnş. hakkımızda hayırlısı olur.

Geçmiş olsun lovelymm uçuk bende bol bol çıktığı icin cok iyi bilirim ne kanar kötü oldugunu. Hele de bicimsiz biyerdeyse agzini actikca kabugu duser yine kadar bi turlu iyilesmez. Insallah aldigin ilac işe yarar da hemencecik gecer

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…