Canım ben evliliğimden çok memnunum şükür ve herkese de tavsiye ediyorum. Çok mutluyum. Biz zaten eşten çok arkadaş gibiyiz hatta takılıyorum çoğu zaman ev arkadaşım diye çünkü böylesi inan daha güzel. Zaten arkadaş olmandan sevgili, sevgili olmadan eş olunmaz bence. Hepsinden olmalı evin içinde.
Bu arada bizim yatağımız mobilyaları aldığımız yerden hediye oldu seçemedim ama seçseydim yatsandan seçecektim çünkü yataklarına bayılıyorum. Bizim yatağımızın markası bed-line ama modelini bilmiyorum sadece kalın olanlardan. Zaten yatağımız bazalı bir de üstüne o yatak gelince iyice yüksek oldu ama memnunum çok rahat. Bir de ben yüksek yatak seviyorum. Daha konforlu geliyor. Bizimki yazlık kışlık taraflı şuan kıştayız ve sıcak tutuyor hatta ben çok terliyorum. Bugün yarın çeviririz artık yazlık tarafı. O taraf daha farklı bir kumaş ve daha yumuşak.
Bu arada ben herkes gibi evi şahane bulmadım bilmiyorum zevkler ve renkler...
Bence evin her odasında ayrı bir renk cümbüşü tavanlarda ve bu gözü yoruyor. Ben sıkılırdım şahsen ya hole ya da sadece yatak odasına yapılsaydı bence çok daha hoş olurdu gibi geliyor. Herhalde ben biraz daha sadelikten yanayım bilmiyorum.
Gizim davetiyelerin seni yansıtıyor güle güle dağıtın. Bence 700 kişilik davetiyeye çok iyi vermişsiniz. Biz 300 kişilik davetiyeye o kadar para ödemiştik. Son zamanlarda gerçekten her şeyi hesap ediyor insan ama hepsi gelip geçiyor. Biz evlendik hala hesap kitap bitmiyor çünkü hiç bir şeyden geri kalmayan yiyip içip keyfine bakan bir çiftiz. Seneye Barcelona'dan sonra bir de Yunanistan ayarladık 1 hafta sonrada Yunanistan'a gidiyoruz. Şimdiden onların borcu harcı var ama bir şekilde ödenir diyerekten çokta takılmıyoruz.
bu davetiyeyi görsem kesim tam giz e göre derdim canım 450 ye de baya hesaplı almışsınız aslında. ben istikbalin yataklarına bakmadım hiç ama bütün firmalarda fiyatlar senin söylediğin aralıklarda. bitek yatsan biraz daha pahalıydı orda 4000e kadar duydum yatak fiyatlarını. benim için önemli olan çok yüksek olmaması ve çok sert olmaması. çünkü yatağımın bazasının tarzı alçak ve üstünde çok yüksek olan bir yatak çirkin durur. Bu hafta sonu bende bi bakayım istikbale bellonaya yataşa
gençken gezme taraftarıyım bende canım. ilerde paran oluyo ama gezecek enerjinde zamanın da olmuyo bide çocuk olunca yok okuluydu yok hastalığıydı falan kendini ona adıyosun resmen. o yüzden keyfinize bakın anın tadını çıkarın
Selamlar canlar
Sanirim sifayi kaptim hasta olucam. Hapsurup duruyorum burnumda akiyo. Onceki gece sicak die uyuyamamistim galiba ateslendim ondan sicak geldi bana
Bu arada dershane gunleri sabah kahvaltiyi esim hazirliyordu ben topla makinaya tikistir evden paldir kuldur cikiyodum otobuse yetiseyim diye. Simdi esimin mesaisi 8 bucuk oldu sofra toplamak ona kaldi. Bende rahat rahat hazirlanip cikiyorum cok iyi oldu bu is
Günaydın canlar.
Stankim nazara bende inanırım. Değmesin bize nazar, kem gözler uzak olsun.Herkes soruyor nasıl gidiyor diye kötü mü diyeyim sormasınlar o zaman çünkü kötü değil. Nazar değecek diyede kötü mü bilsinler diyorum. Allah herkesin kalbine gönlüne göre versin.
Gizim gidin sizde zaten şimdi gittiniz gittiniz nişanlın bildiğim kadarıyla hemen bebiş istiyordu sonra gitmeniz zor olabilir. Bizde olmadan gidebildiğimiz kadar gezelim diyoruz. Seneye Yunanistan'dan sonra bebiş düşünüyoruz. Sonra bebişide alıp Paris ya da Venedik istiyoruz ama bakalım bebiş doğduktan sonrada fikrimiz aynı kalabilecek mi??
Kuzum bu arada bizim evdeki yataklarımız kardeşimin, benim, annemlerin hep İstikbal. Yazlığımızda ki yataklarda İstikbal ve biz hala çok memnunuz.
canım hangi hapa başladın adı ne? doktor mu tavsiye etti yoksa sen mi seçtin hapını? önümüzdeki ay bende başlıyorum ama daha doktora gitmeye bi türlü vakit bulamadım nedense sürekli erteliyorum ya :44: sanki ameliyat etcek doktor benicanım ben hapa başlaıdm hattaha 2. günündeyim yani 2 3 kutu kullanıp bırakırım diye düşünüyorum nişanlımla anlaştık diğer yöntemleri yapacağız hazır hissetsekte kendimizi bu yazı atlatmak istiyoruz inşallah ağustos eylül gibi de yunan adalaırna gideriz diyoruz hattaha etstura bakıyorum şimdi inşallah gideriz bakalım
bende gidip istikbale bakayım önce ozaman madem herkes memnun fiyatları da uygunsa ordan alırız başka yerlere bakıp zaman kaybetmeye gerek kalmaz. yataklarda da amma çok özellik varmış da benim haberim yokmuş yaaGünaydın canlar.
Stankim nazara bende inanırım. Değmesin bize nazar, kem gözler uzak olsun.Herkes soruyor nasıl gidiyor diye kötü mü diyeyim sormasınlar o zaman çünkü kötü değil. Nazar değecek diyede kötü mü bilsinler diyorum. Allah herkesin kalbine gönlüne göre versin.
Gizim gidin sizde zaten şimdi gittiniz gittiniz nişanlın bildiğim kadarıyla hemen bebiş istiyordu sonra gitmeniz zor olabilir. Bizde olmadan gidebildiğimiz kadar gezelim diyoruz. Seneye Yunanistan'dan sonra bebiş düşünüyoruz. Sonra bebişide alıp Paris ya da Venedik istiyoruz ama bakalım bebiş doğduktan sonrada fikrimiz aynı kalabilecek mi??
Kuzum bu arada bizim evdeki yataklarımız kardeşimin, benim, annemlerin hep İstikbal. Yazlığımızda ki yataklarda İstikbal ve biz hala çok memnunuz.
canım ben hapa başlaıdm hattaha 2. günündeyim yani 2 3 kutu kullanıp bırakırım diye düşünüyorum nişanlımla anlaştık diğer yöntemleri yapacağız hazır hissetsekte kendimizi bu yazı atlatmak istiyoruz inşallah ağustos eylül gibi de yunan adalaırna gideriz diyoruz hattaha etstura bakıyorum şimdi inşallah gideriz bakalım
Selam kızlarrr
canım hangi hapa başladın adı ne? doktor mu tavsiye etti yoksa sen mi seçtin hapını? önümüzdeki ay bende başlıyorum ama daha doktora gitmeye bi türlü vakit bulamadım nedense sürekli erteliyorum ya :44: sanki ameliyat etcek doktor beni
bende gidip istikbale bakayım önce ozaman madem herkes memnun fiyatları da uygunsa ordan alırız başka yerlere bakıp zaman kaybetmeye gerek kalmaz. yataklarda da amma çok özellik varmış da benim haberim yokmuş yaa
Kuzum bizde bu yazmı gitsek diyerek ets tura baktık çünkü ets tur gemileri hem yeni hemde vize istemiyor o nedenle hadi bu yaza alalım dedik ama iç kabinlerin yani 199 euro olan kabinlerin hepsi tükenmiş o nedenle bu yaz değil önümüzdeki yaza erteledik Yunanistan gezimizi. Kışın kasım aralıkta alıp ertesi yaza gideceğiz.
Mercim ben doktor tavsiyesiz başladım. Aynı senin gibi gitmedim gitmedim sonunda balayından döner dönmez ilk adet günüm gidip almak durumunda kaldım. Balayınıda dikkat ederek geçirmiştik. Gitsende sana ya yazz diyecek ya yasmin. Yasmin ucuz, yazz pahalı. Hatta yeni zam gelmiş 26 lira olmuş. Yan etkisi en az olan hap yazzmış şuan için. Arkadaşım da ikisini kullandı kesinlikle yazz dedi. Gitmezsen eczaneden al ve 1 ay kala başla korunmaya. Gerçi alır almaz da gösteriyor etkisini. Ben hamile kalmadığıma göre.
Selam kızlarrr
canım hangi hapa başladın adı ne? doktor mu tavsiye etti yoksa sen mi seçtin hapını? önümüzdeki ay bende başlıyorum ama daha doktora gitmeye bi türlü vakit bulamadım nedense sürekli erteliyorum ya :44: sanki ameliyat etcek doktor beni
bende gidip istikbale bakayım önce ozaman madem herkes memnun fiyatları da uygunsa ordan alırız başka yerlere bakıp zaman kaybetmeye gerek kalmaz. yataklarda da amma çok özellik varmış da benim haberim yokmuş yaa
Kuzum bizde bu yazmı gitsek diyerek ets tura baktık çünkü ets tur gemileri hem yeni hemde vize istemiyor o nedenle hadi bu yaza alalım dedik ama iç kabinlerin yani 199 euro olan kabinlerin hepsi tükenmiş o nedenle bu yaz değil önümüzdeki yaza erteledik Yunanistan gezimizi. Kışın kasım aralıkta alıp ertesi yaza gideceğiz.
Mercim ben doktor tavsiyesiz başladım. Aynı senin gibi gitmedim gitmedim sonunda balayından döner dönmez ilk adet günüm gidip almak durumunda kaldım. Balayınıda dikkat ederek geçirmiştik. Gitsende sana ya yazz diyecek ya yasmin. Yasmin ucuz, yazz pahalı. Hatta yeni zam gelmiş 26 lira olmuş. Yan etkisi en az olan hap yazzmış şuan için. Arkadaşım da ikisini kullandı kesinlikle yazz dedi. Gitmezsen eczaneden al ve 1 ay kala başla korunmaya. Gerçi alır almaz da gösteriyor etkisini. Ben hamile kalmadığıma göre.
Korunun korunun iyi korunun ben eşimin askerden geldiği gün hamile kaldım hehehehe
İyiki öyle olmuşta Neşe'niz olmuşYerim onu beeen
canım ets turda mikanos rodos santorini turu var 3 gece yada 4 gün bunalr arasında fiyat farkı var anlamadım ben birde bunlar günlük geziler için ayrı ücretlendirme yapıyorumu mesela ets turun gemileri var birde luois crstal die gemiler var şimdi mng tur ve jolly tur dada bu louis cristal var anlamadım gittti o gemilerle gidilen turlar daha uzun
ben mikanos santorini kos rodos istiyorum ama ets 1 8 haziran çıkışlı o turlar biz ya ağustos ya eylül başı gideceğiz kısmetse
Canım etsnin ekime kadar çıkıyor sadece haziranda değil. Sayfayı açınca çıkıyor. Bir de etsnin gemiler yeni çok güzel. Fiyatlarda konaklama yapacağın güne ve kabin sınıfına göre değişiyor. Penceresiz iç kabinler var onlar en ucuz 199 euro'ydu ama hepsi dolmuş. Pencereli iç kabin var penceresi açılmıyor. Penceresi açılan iç kabin var. Kare pencereli kabin var. Balkonlu var. Çok seçenek var. Fiyat bunlara göre değişiyor ama gemiye gittiğinde pencereli ya da balkonlu kabinde kalmana gerek yok. Çünkü sadece yatmadan yatmaya giriyorsun odaya. O yüzden bunlara dikkat edin.
Bir de duy beni giz. English home da bir halı beğendim. İzmir'de yok yardım et bana.
http://www.englishhome.com.tr/embossed-rose-sonil-kabartma-hali-75x150-apembe-pembe.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?