347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

lovelym sağol nişanlımda dedi seni yansıtoyr davetiye pembeler çiçekler düz beyazları çok beğeniyordum ama sonra dedim karikatür felan olmayacak buda pembeli sade birşey olsun dedim

bize erdem markasını çok dayatttılar ama ben öyle abartı parlak şeyleri beğenmiyorum davetiyeci ilk şatafatlı gösterdi ben illa elite istiyorum ordan beğendim dedim

şükür herşey her şey içime sinerek oluyor o kadar güzel birşey ki bu

lovelym bizde ya eylül gibi roma yada yunanistan yapacağız inşallah ikisinden biri olur bakalım

canım sağolasın nişanlım da tam sana göre bir davetiye dedi pembe olmasına ilkten şaşırdı ama yapacak birşey yok herşey istediğin gibi oldu dedi buda olsun dedi

yarın halılarım geliyor annemde iastikbalden yatağımızı alcak eksikler bitiyor

bilmiyorum bana istikbal güzel geldi 10 yıl garantisi var yatsan felan hiç bilmiyorum o kadar da veremeyiz zaten lüzum yok

stanki ardanın gelmesine 69 gün kalmış bu demek oluyor ki bizim düğünler olunca bebişimiz gelecek hadi bakalım ardayı bekliyoruz

ayyy canım dikkat et çok geçmiş olsun bende şu sıra çok hasta oluyorum

teşekkür ediyorum kızlar. aynen dediğiniz gibi hava hastalık havası tam herkes hasta :2: nerden kaptım bilmiyorum ama çabucak atlatırım inşallah. gözlerim yanıyo çok kötü. annecim böyle hasta olduğumda gözlerin çakmak çakmak olmuş derdi... oyhhh özledim annecimi

Günaydın canlar.

Stankim nazara bende inanırım. Değmesin bize nazar, kem gözler uzak olsun. Herkes soruyor nasıl gidiyor diye kötü mü diyeyim sormasınlar o zaman çünkü kötü değil. Nazar değecek diyede kötü mü bilsinler diyorum. Allah herkesin kalbine gönlüne göre versin.

Gizim gidin sizde zaten şimdi gittiniz gittiniz nişanlın bildiğim kadarıyla hemen bebiş istiyordu sonra gitmeniz zor olabilir. Bizde olmadan gidebildiğimiz kadar gezelim diyoruz. Seneye Yunanistan'dan sonra bebiş düşünüyoruz. Sonra bebişide alıp Paris ya da Venedik istiyoruz ama bakalım bebiş doğduktan sonrada fikrimiz aynı kalabilecek mi??

Kuzum bu arada bizim evdeki yataklarımız kardeşimin, benim, annemlerin hep İstikbal. Yazlığımızda ki yataklarda İstikbal ve biz hala çok memnunuz.

Son düzenleme:

canım ben hapa başlaıdm hattaha 2. günündeyim yani 2 3 kutu kullanıp bırakırım diye düşünüyorum nişanlımla anlaştık diğer yöntemleri yapacağız hazır hissetsekte kendimizi bu yazı atlatmak istiyoruz inşallah ağustos eylül gibi de yunan adalaırna gideriz diyoruz hattaha etstura bakıyorum şimdi inşallah gideriz bakalım

Srlamlar kizceler

Ayy sabahtan beri evle ugrasiyorum. Biktim su heryere yapisan tozlardan.

Ohh fistiklar gezin tozun valla basbasayken herseyin tadini cikarmak lazim

Selam kızlarrr
canım hangi hapa başladın adı ne? doktor mu tavsiye etti yoksa sen mi seçtin hapını? önümüzdeki ay bende başlıyorum ama daha doktora gitmeye bi türlü vakit bulamadım nedense sürekli erteliyorum ya :44: sanki ameliyat etcek doktor beni
bende gidip istikbale bakayım önce ozaman madem herkes memnun fiyatları da uygunsa ordan alırız başka yerlere bakıp zaman kaybetmeye gerek kalmaz. yataklarda da amma çok özellik varmış da benim haberim yokmuş yaa

Kuzum bizde bu yazmı gitsek diyerek ets tura baktık çünkü ets tur gemileri hem yeni hemde vize istemiyor o nedenle hadi bu yaza alalım dedik ama iç kabinlerin yani 199 euro olan kabinlerin hepsi tükenmiş o nedenle bu yaz değil önümüzdeki yaza erteledik Yunanistan gezimizi. Kışın kasım aralıkta alıp ertesi yaza gideceğiz.

Mercim ben doktor tavsiyesiz başladım. Aynı senin gibi gitmedim gitmedim sonunda balayından döner dönmez ilk adet günüm gidip almak durumunda kaldım. Balayınıda dikkat ederek geçirmiştik. Gitsende sana ya yazz diyecek ya yasmin. Yasmin ucuz, yazz pahalı. Hatta yeni zam gelmiş 26 lira olmuş. Yan etkisi en az olan hap yazzmış şuan için. Arkadaşım da ikisini kullandı kesinlikle yazz dedi. Gitmezsen eczaneden al ve 1 ay kala başla korunmaya. Gerçi alır almaz da gösteriyor etkisini. Ben hamile kalmadığıma göre.

Son düzenleme:

ben ayın 30 unda adet oluyorum o yüzden nisan sonunda başlayayım diyorum, mayıs sonunda başlarsam 22 günde korumaz falan diye korktum şahsen bi kutu fazladan içip kendimi garantiye almak istiyorum :18: bende yazz kullanıcam muhtemelen ama yinede bi doktora gidiyim diyorum nolur nolmaz. senin gibi son güne kadar ertelersem de gider alırım artık eczaneden.

canım ben doktora geçen hafta gittim ultrason ile muayne oldum hap kulanmamam için bir sebep yok o yüzden yasmini önerdi bende dün regl oldum başladım canım

canım ets turda mikanos rodos santorini turu var 3 gece yada 4 gün bunalr arasında fiyat farkı var anlamadım ben birde bunlar günlük geziler için ayrı ücretlendirme yapıyorumu mesela ets turun gemileri var birde luois crstal die gemiler var şimdi mng tur ve jolly tur dada bu louis cristal var anlamadım gittti o gemilerle gidilen turlar daha uzun

ben mikanos santorini kos rodos istiyorum ama ets 1 8 haziran çıkışlı o turlar biz ya ağustos ya eylül başı gideceğiz kısmetse

Kızlar günaydın bana çok acil bu halıdan lazım.

Embossed Rose Şönil Kabartma Halı 75x150 A.pembe-Pembe Kodu: M011183

Dün İzmir'i talan ettik arkadaşın arabasıyla yok yok yok. Burda tükendi. Bir daha da gelir mi bilmiyorum. Bana yolluk iki tane lazım. İstanbul Ankara ya da nerde varsa English home bana bu halıdan iki adet alırmısınız? Havale yapayım kargoyla yollayın.

http://www.englishhome.com.tr/embossed-rose-sonil-kabartma-hali-75x150-apembe-pembe.html

Son düzenleme:

Canım etsnin ekime kadar çıkıyor sadece haziranda değil. Sayfayı açınca çıkıyor. Bir de etsnin gemiler yeni çok güzel. Fiyatlarda konaklama yapacağın güne ve kabin sınıfına göre değişiyor. Penceresiz iç kabinler var onlar en ucuz 199 euro'ydu ama hepsi dolmuş. Pencereli iç kabin var penceresi açılmıyor. Penceresi açılan iç kabin var. Kare pencereli kabin var. Balkonlu var. Çok seçenek var. Fiyat bunlara göre değişiyor ama gemiye gittiğinde pencereli ya da balkonlu kabinde kalmana gerek yok. Çünkü sadece yatmadan yatmaya giriyorsun odaya. O yüzden bunlara dikkat edin.

Bir de duy beni giz. English home da bir halı beğendim. İzmir'de yok yardım et bana.

http://www.englishhome.com.tr/embossed-rose-sonil-kabartma-hali-75x150-apembe-pembe.html

o halıyı bende çok beğendim alacaktım ama vazgeçtim bende bulamadım çünkü nette vardı tükenmiş galiba ay görürsem alırım bende :))))))) bu arada halılarımız dün geldi royaldan aldık herşeyi ev bir yerleşsin burdan paylaşmaya çalışcam ama ig de directten merciye sana felan göndercem foto

yaaaa lovelym 240 euroya gördük biz camsız iç kabini yok yaniii 3 4 günlüğü heppp 249 hattta iç kabin ağustotsa 500 euro oluyor napıcağımı bilmiyorum ets tur da var jolly de var bakalım nerden alcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…