o halıyı bende çok beğendim alacaktım ama vazgeçtim bende bulamadım çünkü nette vardı tükenmiş galiba ay görürsem alırım bende :))))))) bu arada halılarımız dün geldi royaldan aldık herşeyi ev bir yerleşsin burdan paylaşmaya çalışcam ama ig de directten merciye sana felan göndercem foto
yaaaa lovelym 240 euroya gördük biz camsız iç kabini yok yaniii 3 4 günlüğü heppp 249 hattta iç kabin ağustotsa 500 euro oluyor napıcağımı bilmiyorum ets tur da var jolly de var bakalım nerden alcaz
Gunaydin guzeller
Gece nasil yagdi oyle bereket sakir sakir
Lovelym hali cok guzelmis neyse bulmussun cabuk
İnciçiçeğim bulana kadar göbeğim çatladı ama sorma. Sadece Ankara'da bir avm'de son 3 kalmış. Arkadaşımın oturduğu sitenin de karşısı oluyor ama arkadaşım Mersin'de şuan. Şoföründen rica etti bakalım.
Alir canim.merak etme. Cok begendim bende. Sen koridora falan mi sericeksin
Evet kuzum koridor için iki tane aldım. Koridorlarım beyaz ya ve country benim koridorlarım. Ayakkabılığım, üzerindeki fotoğraf çerçeveleri ve duvara asılı saatimle çok hoş olucak.
Dün şunu da aldım english home'dan.
http://www.englishhome.com.tr/hydrangea-trio-baskili-kapi-onu-paspasi-30x18-pembe.html
ahahaha yerim senin countr koridorunu yerim :))))))))) yaaa cidden çok cici olcak bizim halılaırmız hep pembi beyaz sade ama çok sade aldık herşeyimizi lovelym sabırsızlanıyorum paylaşmak için mobilyalarım avizelerim nişanlım hayran sürekli bir bütün yaptın diyor hiç birşey sırıtmıyor
saatinden alacam bende ayrıca bankta alcam ayakkbılık koridorun diğer ucunda kapıya yakın bank alcaz
bu arada ben aldığım tabloları çerçeve yapmadım benim için evini paylaşsana ig de yani o duvar çerçeveni felan :))
ahahaha yerim senin country koridorunu yerim :))))))))) yaaa cidden çok cici olcak bizim halılaırmız hep pembi beyaz sade ama çok sade aldık herşeyimizi lovelym sabırsızlanıyorum paylaşmak için mobilyalarım avizelerim nişanlım hayran sürekli bir bütün yaptın diyor hiç birşey sırıtmıyor
saatinden alacam bende ayrıca bankta alcam ayakkbılık koridorun diğer ucunda kapıya yakın bank alcaz
bu arada ben aldığım tabloları çerçeve yapmadım benim için evini paylaşsana ig de yani o duvar çerçeveni felan :))
giz senin evinide çok merak ediyorumm ben instagramdan ekleyen benim kabul et artık
Lovelym bende burdakine sorucaktımki bulduğunu okudum. çok güzel halı. güle güle kullan şimdiden
Mutfak halisini ikeadan aldik canim senin de dedigin gibi yumusacik. Hatta nisanlim banyoya da ondan alalim dedi ama ben arasina saclar falan dolanir diye cesaret edemedim. Esyalar geldikce paylasicam fotolari cok sagol canimMercim herşeyin çok güzel olmuş. Ne güzel civil civil renkler. Diğer fotolarida merakla bekliyorum.
Mutfak halin benim halilarimdan sanirim telefondan gördüğüm kadarıyla. nerdeyse her odamda var cok güzel yumusacik hic ezilmedi bile.
Amin canim insallahh. Ah ah ben ne cektim o evi temizleyene kadar :)Mercim herşeyin ne güzel olmuş canım. Temizlenmez dediğin ev bak şimdi pırıl pırıl olmuş, eşyaların bir kısmı yerleşmiş bile. İnşallah tamamen yerleşmiş halini de göreceğiz. Mobilyalarında geliyormuş önümüzdeki hafta birşeycik kalmaz artık. Zoru bitmiş zaten. Güle güle oturun içinde oturma odanız kadar renkli ve cıvıl cıvıl olsun tüm yaşantınız.
Merciiiii kızını evlendiren anne duygusallığına büründüm birden, nerelerden nerelere geldik hep birlikte, Evinizde güle güle ağız tadıyla oturun, huzurununuz mutluluğunuz hep artsın. Giz ve seni gelinlikle görmeye çok az bir zaman kaldı.
evet canım ya ne çabuk geçti zaman sanki daha geçen gün askerdelermiş gibi ne zor günler geçirdim ama bitti çok şükür. Arda'yı kucağında görmeye de az kaldıAllah hepimizi çok çok çok mutlu etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?