347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kuzum buldum ben Ankara'da. Arkadaşım şoförünü yollatıp aldıracak birazdan ayırdılar.

Bu sene gitmeniz şart değilse bekle derim. 300 euro demek kişi başı 900 lira demek. 2 bin lira vereceksiniz yani. Kaldığınız gece başına 7-9 euro arası bir bahşişte vereceksiniz. Alan vergisi, extra turlar oldukça pahalıya patlar. Ben acele etme derim Gizoşum. Bir sonraki yaza alın.

Son düzenleme:
Gunaydin guzeller

Gece nasil yagdi oyle bereket sakir sakir

Lovelym hali cok guzelmis neyse bulmussun cabuk

Gunaydin guzeller

Gece nasil yagdi oyle bereket sakir sakir

Lovelym hali cok guzelmis neyse bulmussun cabuk

İnciçiçeğim bulana kadar göbeğim çatladı ama sorma. Sadece Ankara'da bir avm'de son 3 kalmış. Arkadaşımın oturduğu sitenin de karşısı oluyor ama arkadaşım Mersin'de şuan. Şoföründen rica etti bakalım.

Alir canim.merak etme. Cok begendim bende. Sen koridora falan mi sericeksin

Son düzenleme:

ahahaha yerim senin countr koridorunu yerim :))))))))) yaaa cidden çok cici olcak bizim halılaırmız hep pembi beyaz sade ama çok sade aldık herşeyimizi lovelym sabırsızlanıyorum paylaşmak için mobilyalarım avizelerim nişanlım hayran sürekli bir bütün yaptın diyor hiç birşey sırıtmıyor

saatinden alacam bende ayrıca bankta alcam ayakkbılık koridorun diğer ucunda kapıya yakın bank alcaz

bu arada ben aldığım tabloları çerçeve yapmadım benim için evini paylaşsana ig de yani o duvar çerçeveni felan :))

giz senin evinide çok merak ediyorumm ben instagramdan ekleyen benim kabul et artık
Lovelym bende burdakine sorucaktımki bulduğunu okudum. çok güzel halı. güle güle kullan şimdiden

giz senin evinide çok merak ediyorumm ben instagramdan ekleyen benim kabul et artık
Lovelym bende burdakine sorucaktımki bulduğunu okudum. çok güzel halı. güle güle kullan şimdiden

Kuzum haftasonu çeker paylaşırım vakit bulursam söz. Yarın çalışıyorum, pazar da fotoğrafçılık kursum var. Akşam çekeyim desem spot ışıkları akşam karanlığında güzel çıkmıyor yoksa holümü çoktan çekip koymuştum canım benim. Evimde en çok sevdiğim yerlerden biri.

Kuzum ben evinin süper olduğuna eminim. Bitmedi mi hala ne zaman paylaşacaksın bizimle? Sabırsızlıkla bekliyore.

Aldem kuzum canım düşünmen yeter bebekim. Çok teşekkür ederim. Gize kullanıcı adını mesajla at kuzum bekleyen çok talebim vardı diyordu en son.

selam kızlarr geç kaldım bugun biraz
perdelerim geldi bugun evde onların başında bekledim hazır gıtmısken de bıraz evı falan temızledım banyoyu toparladım banyo takımlarımı cıkardım tezgahın ustune halısını falan yaydım. şo an itibariyle mutfak banyo ve oturma odasının ıslerı bıttı. çarşamba yatak odası takımım gelıyo , ondan sonrakı hafta da salon takımların gelıyo oh hersey yerleşıyo yavas yavas

etraf boşken biraz ev detayı yüklemesi yapıyım kızlar
Bu mutfağımın halısı

Bu yatak odamın avizesi

Bu yatak odamın perdeleri, camı karşıdan çektiğim resimlerin hepsi simsiyah çıkmış dışardan ışık geldiği için, o yüzden akşam karanlıkta çekmek lazım yinede desenini görün istedim

Bu mutfak zebram

Bu da oturma odamın perdesi takılmış ve minderleri değişmiş hali

Şimdilik son gelişmeler böyle kızlar önümüzdeki haftasonu da yatak odamı koyarım inşallah

Mercim herşeyin çok güzel olmuş. Ne güzel civil civil renkler. Diğer fotolarida merakla bekliyorum.
Mutfak halin benim halilarimdan sanirim telefondan gördüğüm kadarıyla. nerdeyse her odamda var cok güzel yumusacik hic ezilmedi bile.

Mercim herşeyin ne güzel olmuş canım. Temizlenmez dediğin ev bak şimdi pırıl pırıl olmuş, eşyaların bir kısmı yerleşmiş bile. İnşallah tamamen yerleşmiş halini de göreceğiz. Mobilyalarında geliyormuş önümüzdeki hafta birşeycik kalmaz artık. Zoru bitmiş zaten. Güle güle oturun içinde oturma odanız kadar renkli ve cıvıl cıvıl olsun tüm yaşantınız.

Mutfak halisini ikeadan aldik canim senin de dedigin gibi yumusacik. Hatta nisanlim banyoya da ondan alalim dedi ama ben arasina saclar falan dolanir diye cesaret edemedim. Esyalar geldikce paylasicam fotolari cok sagol canim
Amin canim insallahh. Ah ah ben ne cektim o evi temizleyene kadar :)

Merciiiii kızını evlendiren anne duygusallığına büründüm birden, nerelerden nerelere geldik hep birlikte, Evinizde güle güle ağız tadıyla oturun, huzurununuz mutluluğunuz hep artsın. Giz ve seni gelinlikle görmeye çok az bir zaman kaldı.

selamlar kuzular

gözümde büyüyen dolap silmesi ve yazlık-kışlık ayrımını yapmış bulunmaktayım ama öldüm . sandalyeye in bin. ayır yıka topla katla yerleştir pöff
ayrıca yaz için yüklü bir alışveriş yapmam lazım. geçen sene pek bişey alamamıştım düğün üstü idare etsin diye. bişeyim kalmamış hiç

avizeleri de eşime sildirdim elin değmişken tuvaleti ov iyice yıka dedim bugün hafta sonu iş mi yapılır dio sus yap çabucak bitsin kurtul dedim kötümüyüm ne

Bugün öğlene kadar temizlik yaptık, daha doğrusu ben temizliğin yönetim kısmını yaptım eşim yaptı temizliği Bir tane film izledik, yemek yedik çabucak geçti bugün yaaaaaaa

Elmanın 40 faydası

1- Elmanın verdiği enerji 100 gramda 54 kaloridir. Bu enerji yağdan değil, meyve şekeri ve organizma tarafından ağır olarak sindirilen şekerden gelmektedir. Kesinlikle her gün tüketilmesi şart olan bir meyvedir
2- Günde bir elma yemek, sizi tüm hastalıklardan korur. İki elma yerseniz kalp ve damar hastalıklarından korunmuş olursunuz
3-Diyetler için mükemmel bir seçenektir
4-Çağın belalı hastalığı kanserden, kolesterole kadar birçok hastalığın gerek riskini azaltmada gerekse önlemede önemli rol üstleniyor

5-Öğle yemeğinden önce yendiğinde ya da kabuğuyla pişirildiğinde bağırsakları çalıştırır, yumuşatır, kabızlığı önler
6-İçindeki petkin maddesi zararlı kolesterolü (LDL)'yi düşürürken, faydalı kolesterol (HDL) oranını yükseltir
7-Dalağın kan yapmasını sağlar
8-Bünyesindeki C vitamini sayesinde bağışıklık sistemi güçlenir
9-Nefesi rahatlatır. Yapılan bazı araştırmalar, elma yiyenlerin daha kolay nefes aldığını göstermektedir

10-Gastritten kaynaklanan yanmaları hafifletir
11-Elma kürü, gut, böbrek, mesane hastalıkları ve hemoroit tedavisinde de işe yarar.
12-Sabah aç karna yendiğinde kanı temizler ve toksinleri atmayı sağlar

13-Isırarak yenirse, dişleri temizler ve diş etlerini güçlendirir
14-Uykudan önce yenirse rahatlatır ve kolay uyumayı sağlar

15-Yeşil, hafif ekşi olanları mide bulantılarını önler

16-Düşük kalorili (50 kalori) olduğu için şişmanlığı önler, kan şekeri düzeyini ve yüksek tansiyonu olumlu bir şekilde etkiler.

17-Ortasına biraz marmelat ekleyip fırında pişirildiğinde, rejim yapanların tatlı yeme isteğini giderir

18- Isırarak yenirse dişleri temizler, diş etlerini güçlendirir

19-Enerji verir

20-Elma kalbi korur

21-Annelerin gebelikleri sırasında tükettikleri yiyeceklerden, çocukların astıma yakalanmasında koruyucu etkiye sahip tek gıda elmadır.
Hamilelik sırasında annenin yediği elma, bebeği astımdan koruyor.
22-Her gün bir elma kalp krizi riskini düşürür %24

23-Yüksek tansiyona karşı birebirdir

24-Eski Çin tıbbında elmanın ateş düşürücü olduğuna inanılır ve akciğerin ateşli hastalıklarında serinletici bir etkisi olduğu kabul edilirdi

25- İçerdiği elma asidinin zararlı bazı bağırsak bakterilerinin üretimini frenlediği düşünülüyor

26- İçinde bol C vitamini ve lifli proteinler bulunan elma, içerdiği flavinoidler sayesinde hücre ölümüne neden olan serbest radikal adlı kimyasallarla savaşıyor. Bu süreçte, kalp ve damar hastalıklarına yol açan kötü kolesterol azalırken, vücudu koruyan iyi kolesterol yükselişe geçiyor

27- Elma, spor öncesinde tüketildiğinde enerji verir. Sonrasında tüketildiğinde %85 oranındaki su içeriğiyle organizmanın ihtiyacı olan suyu tamamlayarak toksinlerin vücuttan atılmasını kolaylaştırır. Spor sırasında tüketildiğinde organizmaya çeşitli mineral ve vitaminler yükler

28-Günlük olarak tüketilecek 3 adet elmanın 2 ayda yaklaşık %10 oranında kolesterolün düşmesine yardımcı olduğu

29-Artrit, tomatizmalar ve gut hastalıklarında çok yararlıdır

30-Karaciğer kanseri, kalın barsak kanseri ve göğüs kanserine karşı koruyucu etkiye sahiptir

31- Cilde parlaklık ve güzellik verir

32- Soğuk algınlığı ve öksürüğe iyi gelir

33- Baş ağrısına iyi gelir

34- Uykusuzluğa iyi gelir

35- Bağırsaklardaki parazitlerin dökülmesini sağlar

36- Elmanın faydalarından ilginç bir tanesi de içerdiği potasyum (100 g’da 120-200 mg) zenginliği ve az sodyumdan (100 g’da 10 mg’dan az) ötürü dinlendirici olmasıdır

37- Galler’de 2500 kişi üzerinde 5 yıl süreyle yapılan bir araştırmanın sonucu, daha önce yapılan bazı araştırmalara uyumlu olarak haftalık tüketilen elma sayısının nefes fonksiyonuna pozitif etkileri olduğunu göstermiştir. Yenen ortalama elma miktarı arttıkça sigara kullananlar da bile nefes alma kapasitesinde artış saptanmıştır. Bu etki elmadaki antioksidanlardan kaynaklanmaktadır

38- Elmada suda eriyen vitaminlerin tamamı mevcuttur. Yüksek miktardaki C vitamini, bir insanın günlük C vitamini ihtiyacına denktir. en fazla kabuğunda ve kabuğun hemen altında yoğun olarak bulunur. Bu nedenle iyi yıkanmış elmanın kabuğuyla tüketilmesi en doğrusudur

39- Elmanın içerdiği diğer vitaminler ise B1, B2, PP, B5, B9, Provitamin A (karoten) ve E vitaminidir

40-Beyin hastalıkları konusunda koruyucudur

evet canım ya ne çabuk geçti zaman sanki daha geçen gün askerdelermiş gibi ne zor günler geçirdim ama bitti çok şükür. Arda'yı kucağında görmeye de az kaldı Allah hepimizi çok çok çok mutlu etsin

bizde bugun salon avizelerini aldık, büyük gelen mutfak avizesini değiştirdik. Mutfağımızın olmayan masasına iki tane sandalye aldık yatak odamın abajurlerini aldık. koridorların avizelerini aldık, halıları da geldi baya iş halletik yine herşey hızla devam ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…