Canım onun halkalarını bileğinin alt tarafına sıkıca oturtman lazım yani azcık sıkacakmış yoksa etki göremezmişsin şimdi arkadaşla konuştuk senin için. Elinde iz çıkıyor onun sıktığı için bol bırakma.
Ama prospektusunde cok sikmayin yaziyordu halkalar bilegmn ic tarafnda resmli kilavuz var dogru uyguladimda cok sikmadim sikmayin diyordu nese smdi az sikilastrdm bide ole denin saol lovelylim
Yani gevsek deildi zaten tam bileklerime yapisok duruo hala etki gostermedi bulantm var evet 2bilegmede taktm canin bileklgm siyah rengi neden sordun beyazi ve kirmzisida vardi kadin bunlar ayni renkleri farkki demsti bildn bsy mi var renkler knusnda bn nette de arastrmstm ole cok tedayli bi yazi bulamafmCanım gevşek bırakma diye dedim azcık sıkacak yani rahatsızlık verecek kadar değil. Hangi rengini aldın? İki bileğindede var dimi?
Ay masallah annene valla gtsn denesn begebrse devam eder hem degsklik olur vallahi annelern yemegi guzel olmazmi bu aksam anneme gdyrz kin blr neler yapti ama ben yiemem...bu arda annenin yeni isi hayrli olsunnnnnAnnem perşembe gelemiyor. Dayım Ankara'da yargıtayın kantin işletmelerini ve çay ocaklarının ihalesini almıştı. İşletmesi dayıma geçmişti. Dünde anneme gel işlerin başına geç ben güvenebileceğim birini arıyorum ortak olalım dedi annem çok becerikli olduğu için yemek konusunda. Bugün de ikna etmiş bizim ki 1 haftalığına denemeye gidiyor şimdi. Toplamış kılığını kıyafetini, bilgisayarını falan. Bende merakla bekliyorum neler olacak.
Selamlar kizlar
Cok fena basim agriyor gece uykumu alamadim hic. Gece 2 de dot dot araba kornasina uyandik yarim saate yakin ottu tam uyucaz bu sefer dottttttt die bi basladi kesilmiyo. Esim bizim araba sanmis indi asagi yandakiymis meger yagmur coktu icine su girip kisa devre falan mi yapti bilmem saat 4 e kadar ottu sonrada ben uyuyamadim dersanede ayakta uyudum resmen.
Lovelym baya islenmissin gece masallah canim. Annen icinde hayirlisi olsun bakalim. Benimde yarin aksam annem gelicek haftaya arkadasimin dugunu icin samsuna gidicez o yuzden gel beraber elbise bakalim dedim.
Humum bende o zamana geri donmek isterim valla. Heycandan telastan bisey anlamiyosun hic. Ayrica kalpli cicilerinde cok guzelmis. Benimde her gordugumu alasim var
Nenam bileklik ise yarar insallah. Bizim sinifta da hamile var baya cikmis karni belli oluyor artik oglu olucakmis. O da baya kotu oluyodu hep yazik
Ay sorma İnciçiçeğim gece 01:00'i geçiyordu yattığımda. Bugünde işten çıkıp halıyı kestirmeye götüreceğim. Evle ilgileneyim bir şeyler yapayım çok seviyorum.
Nenacım onu çıkarınca daha çok bulanacaktır diye düşünüyorum ama geneli çok azalttığını söylüyor çünkü. Hepsi aynı bildiğim kadarıyla arkadaşımda kırmızısını takıyordu.
Bnm bulantmda azalma hic olmadi sanki bi kacvhun deneym gecmezse cikarcn zaten alisamadm ilk gun die bileklik saat takamm normalde sikilrm bunlara alismaya calsyrm bakalim gecrmzse ckartcm fenalik geldi vallahi
Bulantı anneden gelen birseymis kızlar maalesef herkes anasina cekermis
Kuzenim hamile o benden 6 ay önce evlenmisti yengem 4 çocuk doğurdu hepsinde de gezmelerde falanmis hic bulantı yokmus kuzenim de öyle maşallah. ...
Ama annem9 ay kusmus 3muzde de küçük kardesjm de ben 6 yaşındaydim cok net hatırlıyorum anama çekersem yandim ve ben kusmaktan korkan bi insanim (( basim döner bayılırım hep midem kötü olunca
Kızlar çok yorgunum ya o kadar çok şeyi aynı anda düşünmeye çalışıyorum ki oturduğum yerde bile beynim yoruluyo, sizin de böyle olmuşmuydu hazırlık aşamasındabazen nişanlımın bana hiç yardımcı olmadığını düşünüyorum , davetli listesini istedim temize çek bana yolla dedim bugun elime karalama kağıtlara yazılmış listeyi tutuşturdu, bazı insanların soyadları bile yazmıyo. sonra ben sininrlenince herşeye sinirleniyosun diyo. onun davetlileriyle de ben mi uğraşıcam ya kaligraf yanlış yazmasın diye hepsini oturup temize çekiyorum şimdi off off az işim var sanki iyiki bişey istedik. değiştirmicem işte halılarıda ohhhhhhhhhhhhhh canıma da değsin
04.10'dan beri ayakta olmama itifen Ardam'a armağan ettiğim şarkı sözüm "uykusuz gecelerimin yıldızı sensin"
kızlar selamalr ne var ne yok son 18 ve çok heyecanlıyım lovelym sana sormaya geldim kına gecesi için dj 1000 tl gibi bir rakam istedi zaten tuttuğm mekanda kolonlar hoporlerlör var kardşeimi dj yaparım dedim müzik felan indiricem eşe dosta soruyorum müzikleri
seninde bir listen varsa kına zamanı indirmiştin demi paylaşırmısın ilk kkına başlamadan misafirler gelirken pop felan çaldırcam
bu arada kızlar bu konuda sizinde düşüncelerinize ihtiyacım var
düğündede pasta müziği olarak senden başka mı yapsam varmı tavsiye edecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?