347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hazırız biz aslında ama daha yeni evliyiz diye biraz daha zaman geçsin istiyoruz ve ben evlilik yıldönümümüze hediye gibi gelmesini istiyorum birazda o yüzden bekliyorum.

evet tabiki de Allah ne zaman nasip ederse o zaman verir

bakalım ne zaman gelecek bu aya geçti gibi benden diğer aya Allah kerim

kızlar bebek çok güzel bir şey bende 2 sene düşünmüyorum ama bazen aklıma geliyor beklemesek mi diye ama eşimde biraz erken olduğunu düşünüyor. bu sene kpss derdinden bişey yapamadık sınavdan sonra biraz gezip tozarız inşallah ondan sonrada kısmetse bizimde olsun çok uzatmadan.

inşallah bebecikler hiç bekletmeden en hayırlı zamanda gelirler

Insallahh hayrlisiyla gelsin hepsi :))

Kızlar biz arkadaşımla birlikte dayanamadık 31 Mayıs Cts gününe randevumuzu aldık doktorumuzdan.

Bugün anneme yemeğe davetliyiz. Çok özlemiştim anneciğimi çok iyi gelecek bu. Mutfak perdemi de kayınvalidem almış. Akşam uğrayıp onu da alacağız inş güzel olmuştur. Evi ev yapan halı perdeymiş. Halılarımla ev öyle değişti ve güzelleşti ki. Perdemi de akşam saat kaç olursa olsun takacağım. Çıkmama yarım saat var öyle mutluyum ki. 1 Mayıs'ta tatil, haftasonu da çalışmıyorum değmeyin keyfime. Bu ara kendimi balkon düzenlemesine verdim bir de balkonuma cici cici şeyler bakıyorum.

3 günde evlenen eşinin kuzeninin çocuğu doğdu mu canım??? Aklıma geldi şimdi

bende arkadaşlarımla gezdim geldim eve yemek yaptım oyyy ypruldum valla

selam kızlarrr
bişey sorcam fikrinize ihtiyacım varr. ben bu halıları çok da beğenerek koridorlarım için aldım 2 tane. Alırken de gerçekten çok içime sinmişti ama ne var ki eve getirip yaydığımda nişanlım hiç hoşlanmadı siz ne düşünüyosunuz, gerçekten çirkin mi? o öyle söyleyince bende şüphe ettim kendimden

Kızlar biz arkadaşımla birlikte dayanamadık 31 Mayıs Cts gününe randevumuzu aldık doktorumuzdan.
hehehh dayanamadınız demek hadi hayırlısı bakalım iyi yapmışsınız canım

oyy anne evi anne yemeği gibisi var mı yaa. aynen katılıyorum şekerim perde ve halı evi o kadar çok değiştiriyor ki. hele perdeler boşuna evin gelinliği dememişler. bizim için de foto çekersin canım nasıl olmuş yenileri. benim de balkon için fikirlere ihtiyacım var. havalar güzelleşti artık balkona birsey almamıştık almak gerek artık

canım benim öyle çok kötü durmuyor şuan için evin genel havası rengi nasıl bilmediğim için. nişanlına takılma içine sindiyse sen beğendiysen sorun yok

bugüne bugün düdüklü korkumu yenmiş bulunuyorum annişim geldiğinde haşladığı nohutlar bitince iş başa düştü. akşamda ısladık eşim sağolsun baya bi ıslatmış. korkumdan 2 seferde pişirdim taşar maşar patlar diye :)) 4 paket oldu lokum gibi de haşlanmış. 15-20 dk da falan mis gibi çarçabuk yemek olacak :))

Ohhhhh ellerine sağlık ben sürekli kullanıyorum. Düdükluy yi elim.ayagim benim

Merve cok.guzel halilarin tam hol.e uygun

kızlqr iyi akşamalr son 19 diyorum çok heyecanlıyım anlatamam iyisinizdir inşallah lovely yahu sen hamile kalırsan yurtdışına gidebilcekmisin yaaa ben hamile olup evde otur diyenlerden değilim ama uçak zararlı olmaz mı

birde ben düdüklüyü hisar marka aldım ama kullanım talimatı yok düdüklüsüz yemek yapamam valla tencerede on saat pişer

bu arada kızlar ben geciktirici aldım mecbur ayın 9 dan başlıcam 15 gün kullancam yapcak bişi yok

Çok yoruldum, uyumaya bile halim yok

Sedulu nerelerde yaw.

Merci halıların kötü değil, Ama nişanlının beğenmemesi seninde içine kurt düşürdüyse birlikte gidip beğenin. Nişanlınında beğenmesi önemli, sonuçta sürekli gözünün önünde olacak.

Ohhhhh ellerine sağlık ben sürekli kullanıyorum. Düdükluy yi elim.ayagim benim

Merve cok.guzel halilarin tam hol.e uygun

benimde acayip düdüklü tencere korkum var ya yenebileceğimi de sanmıyorum hiç

sağol canım. valla bende çok korkuyordum. annem geldikçe haşlanacak şeyleri yaptırıp buzluğa atıyordum ama hep anneyi mi beklicem dedim. 20 dk da mis gibi pişti öbür türlü kırk saat bekle pişsin diye bende kullanırım sanıyorum artık sık sık. gerçi 2 kişi için baya büyük ama olsun

mercim bende fena korkuyordum hatta pişerken baya bi karşısına oturdum bişey olmasın diye bi ses çıktı sıçradım yani o derece ama bişecik olmadı

inciceciğim burda şu anda yapmıyor benim akıllı nişanlım balkonda sigara içmek için ahşap mutfak sandalyelerimden birini balkona çıkardı veeeee tam balkon ortası değil tam en kenarında duruyor ordan kesin su girmiştir ona o balkonu kapatacaz yani çare yok camla çevrelicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…