Yaaa bebek baska bsy smdi icimde bir canli var ve bnm bebgm sevdgm adamdan hayallermi ruyalarimi susleyeen bir aile olmaya az kaldi ki bn cocuum olmicak die kendimi baska seylerle avutuodum bebek ipligi almstm battaniye orup ihtyci olan brine vericktm hayat iste nerden nereye bnm de smdi bir bebegm olck nasipse isteyen herkes yapsn dunyaya yeni kiymetler getrlm cok hyecan verici lovelyli sen planlayarak hamile kalcksn her sey yolunda gdcek cok bilinvlisn masallah duzenini her syni oturt ne zamn niyetlendysen ozaman al bebegni kucgna
Hazırız biz aslında ama daha yeni evliyiz diye biraz daha zaman geçsin istiyoruz ve ben evlilik yıldönümümüze hediye gibi gelmesini istiyorum birazda o yüzden bekliyorum.
:))))ozaman cok az daha bekleyin
Hümüş vallahi ben 5 sene düşünmüyordum. Sonra evlendim 3'e düşürdüm. Şimdi ise tahammül azalmadan, hazır çalışıyorken çıkaralım aradan gitsin dedik bakalım kısmet allah ne zaman nasip eder bilemeyiz ama inşallah çok bekletmez.
Canım bende ufak ufak bir şeyler yaptırıyorum ama benim kadar dikkat edemiyor maalesef. Helal olsun eşine bizde eşim kirletir ben temizlerim. Görev paylaşımımız maalesef bu şekilde.
Evet biraz daha sabredeceğiz. Haziranda gider başlarım folik asite bende. Mayıs'ta artık son kez kullanırım.
kızlar bebek çok güzel bir şey bende 2 sene düşünmüyorum ama bazen aklıma geliyor beklemesek mi diye ama eşimde biraz erken olduğunu düşünüyor. bu sene kpss derdinden bişey yapamadık sınavdan sonra biraz gezip tozarız inşallah ondan sonrada kısmetse bizimde olsun çok uzatmadan.
inşallah bebecikler hiç bekletmeden en hayırlı zamanda gelirler
Bugün anneme yemeğe davetliyiz. Çok özlemiştim anneciğimi çok iyi gelecek bu. Mutfak perdemi de kayınvalidem almış. Akşam uğrayıp onu da alacağız inş güzel olmuştur. Evi ev yapan halı perdeymiş. Halılarımla ev öyle değişti ve güzelleşti ki. Perdemi de akşam saat kaç olursa olsun takacağım. Çıkmama yarım saat var öyle mutluyum ki. 1 Mayıs'ta tatil, haftasonu da çalışmıyorum değmeyin keyfime. Bu ara kendimi balkon düzenlemesine verdim bir de balkonuma cici cici şeyler bakıyorum.
Bugün anneme yemeğe davetliyiz. Çok özlemiştim anneciğimi çok iyi gelecek bu. Mutfak perdemi de kayınvalidem almış. Akşam uğrayıp onu da alacağız inş güzel olmuştur. Evi ev yapan halı perdeymiş. Halılarımla ev öyle değişti ve güzelleşti ki. Perdemi de akşam saat kaç olursa olsun takacağım. Çıkmama yarım saat var öyle mutluyum ki. 1 Mayıs'ta tatil, haftasonu da çalışmıyorum değmeyin keyfime. Bu ara kendimi balkon düzenlemesine verdim bir de balkonuma cici cici şeyler bakıyorum.
hehehh dayanamadınız demek hadi hayırlısı bakalım iyi yapmışsınız canımKızlar biz arkadaşımla birlikte dayanamadık 31 Mayıs Cts gününe randevumuzu aldık doktorumuzdan.
selam kızlarrr
bişey sorcam fikrinize ihtiyacım varr. ben bu halıları çok da beğenerek koridorlarım için aldım 2 tane. Alırken de gerçekten çok içime sinmişti ama ne var ki eve getirip yaydığımda nişanlım hiç hoşlanmadı siz ne düşünüyosunuz, gerçekten çirkin mi? o öyle söyleyince bende şüphe ettim kendimden
Eki Görüntüle 1091797
Ohhhhh ellerine sağlık ben sürekli kullanıyorum. Düdükluy yi elim.ayagim benim
Merve cok.guzel halilarin tam hol.e uygun
benimde acayip düdüklü tencere korkum var ya yenebileceğimi de sanmıyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?