inciceciğim burda şu anda yapmıyor benim akıllı nişanlım balkonda sigara içmek için ahşap mutfak sandalyelerimden birini balkona çıkardı veeeee tam balkon ortası değil tam en kenarında duruyor ordan kesin su girmiştir onao balkonu kapatacaz yani çare yok camla çevrelicez
inciceciğim burda şu anda yapmıyor benim akıllı nişanlım balkonda sigara içmek için ahşap mutfak sandalyelerimden birini balkona çıkardı veeeee tam balkon ortası değil tam en kenarında duruyor ordan kesin su girmiştir onao balkonu kapatacaz yani çare yok camla çevrelicez
ayyy unuttunuz mu bişey olmaz inşallah
bizimde balkonda bişey yok mutfaktakiler ahşap balkona çıkarmaya korkuyorum sudan ıslanır falan diye. cam balkonlar kışın süper oluyo kış günü balkon keyfi ohh miss... anacığımın balkonu kapalıydı kışın pek iyi oluyodu
ayyy unuttunuz mu bişey olmaz inşallah
bizimde balkonda bişey yok mutfaktakiler ahşap balkona çıkarmaya korkuyorum sudan ıslanır falan diye. cam balkonlar kışın süper oluyo kış günü balkon keyfi ohh miss... anacığımın balkonu kapalıydı kışın pek iyi oluyodu
mercim anneme babam davetiyeleri yazıyor şu anda acaip heyecanlıyım
işte bizde katlanuır cam yaptırcaz artık olursa da sağlık olsun yarın iş çıkışı gidebilirz anca bakalım kısmet tam en dibine koyduk yani düşün sanki istesek öyle dibe koymayız
bizde davetiyelerle uğraşıyoruz bu ara, mayıs ayı dağıtmaya başlayıp mayıs sonu lcv leri alsak, ona göre gelmeyen kişilerin yerlerine daha uzak tanıdıkları çağırmak için zamanımız kalır diye düşündük. aman ne zor işmiş ya onu çağırmazsak darılır, onu çağırınca bunu da çağırmak lazım ........ düğün hazırlıklarının en hoşlanmadığım kısmı bu oldu
350 350 buluştuk 700 kişi davet ediyoruz canım çoğu kişi kınaya gelir bizde herhalde pek karşı tarafa geçmiyorlar düğünlerde adalılar bakalım bana kalsa nikah sonrası eğence iyidi ama aileler düğün die tututrdu
Valla en iyisi öyle olurdu en yakınlarımızı çağırırdık ya biz 200 kişinin altından kalkamadık siz 700 kişiyle nası uğraştınız ya
3 günde evlenen eşinin kuzeninin çocuğu doğdu mu canım??? Aklıma geldi şimdi
bende arkadaşlarımla gezdim geldim eve yemek yaptım oyyy ypruldum valla
selam kızlarrr
bişey sorcam fikrinize ihtiyacım varr. ben bu halıları çok da beğenerek koridorlarım için aldım 2 tane. Alırken de gerçekten çok içime sinmişti ama ne var ki eve getirip yaydığımda nişanlım hiç hoşlanmadı siz ne düşünüyosunuz, gerçekten çirkin mi? o öyle söyleyince bende şüphe ettim kendimden
Eki Görüntüle 1091797
kızlqr iyi akşamalr son 19 diyorum çok heyecanlıyım anlatamam iyisinizdir inşallah lovely yahu sen hamile kalırsan yurtdışına gidebilcekmisin yaaa ben hamile olup evde otur diyenlerden değilim ama uçak zararlı olmaz mı
birde ben düdüklüyü hisar marka aldım ama kullanım talimatı yok düdüklüsüz yemek yapamam valla tencerede on saat pişer
bu arada kızlar ben geciktirici aldım mecbur ayın 9 dan başlıcam 15 gün kullancam yapcak bişi yok
hehehh dayanamadınız demek hadi hayırlısı bakalım iyi yapmışsınız canım
oyy anne evi anne yemeği gibisi var mı yaa. aynen katılıyorum şekerim perde ve halı evi o kadar çok değiştiriyor ki. hele perdeler boşuna evin gelinliği dememişler. bizim için de foto çekersin canım nasıl olmuş yenileri. benim de balkon için fikirlere ihtiyacım var. havalar güzelleşti artık balkona birsey almamıştık almak gerek artık
canım benim öyle çok kötü durmuyor şuan için evin genel havası rengi nasıl bilmediğim için. nişanlına takılma içine sindiyse sen beğendiysen sorun yok
Hümüşüm Ekim'de doğdu onun bebiş 6 aylık oldu şimdi. Tabi biz hiç görüşmüyoruz, kayınvalidemlerde dahil olmak üzere adları anılmıyor.
Canım ben beğendim modern hoş ama eşinin de beğenmesi gerekiyor tabi. İsterseniz birlikte gidip beğenin. Sonuçta halı bu uzun süre kullanılıyor. Gerçi benim gibiyseniz 7.5 ayda hepsi değişiyor.Alınamıcak şeyler değiller ne de olsa.
Kuzum 19 hee...Ben heyecan yaptım şimdi. 2 haftacık kalmış.
Kuzum valla ben Eylül ayına planlıyorum kısmetse ve allah hemen ol derde olursa rahat rahat giderim sorunsuzda bir hamilelik olursa bilemiyorum şimdiden genelde 7. aydan sonra havayolları kabul etmiyor.
Anladım yine de Allah bağışlasın
bu arada evet kızlar yaaa 20 gün sonra 1 yılımız doluyor ve ben hala bi alma hevesi içindeyim
evde dolu şey var hala heves ediyorum valla
Güle güle kullan canım bende neler neler almadım ki...
sağol canım valla biraz durmak lazım biraz daha zaman gçeince daha çok almak isteyecez
Gunaydn hatunlar naslsnz?LOVELY ALDIM BILEKLIGI SUAN KULLANMAKTYM BIZIN ECZACI GELICK DEDI AMA GELMEMIS BASKA YERDEN ALDM SMDILIK BSY ANLAMA DIM BAKALM 2GUN KULLANYM ETKI EDIP ETMEDGNI OZAMAN ANLICAM UMARIN IYI GELR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?