347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Benim arkadaşım hiç merak etmiyor canım istediği bir cinsiyette yok. Hatta eşine öğenmeyelim demiş ama eşi olur mu öyle şey allah aşkına diyince mecbur gidiyor öğrenmeye.

Merak edilmez mi ya saglikla gelsin de cinsiyeti onemli degil ama bilelim ona gore alisveris yapalim insan 9ay boyunca ne alcni bilmeden nasil dayanir zaman gecmez .... esim kiz istio ben erkek vin takvimnde erkek gorunuoda ama ben kiz hssedyrm boyle karma bi drum bakalm ne olcak :))

Ben geldimmm :)
Bugun
Okulda sergimiz vardi. Sabah hava superdi tam herseyi astik birden bi ruzgar cikti hersey ucmaya basladi sonra duruldu allahtan sag salim acilisimizi yaptik ama simdi yagmur basladi insallah islanmadan toplar okuldaki ogretmenler. Ne zaman sergi acsak yagmur yagiyo nasil bereketliysek :)

Kizlar cok sevindim aynalarimi begenmenize :) lovelym uzak da olsak gonderirim sen iste yeter ki

İsterim o halde aynalarından bir adetcik.

stickerları gelir gelmez senden adres alıp yollarım canım istediğin ayna olsun

kızlar davetiyelerin üstü yazıldı dağıtmaya başlamak için erken mi sizce ? biraz daha mı beklesem

Son düzenleme:
stickerları gelir gelmez senden adres alıp yollarım canım istediğin ayna olsun

kızlar davetiyelerin üstü yazıldı dağıtmaya başlamak için erken mi sizce ? biraz daha mı beklesem

Yupppiiii çok sevinirim valla Mercim çünkü ben saklarım o tarz şeyleri evimin her yerinde var hemen hemen ama ne yalan söyleyim seninkini bir başka beğendim ve en güzel köşesine koyucam.

Canım davetiyelere gelince başlayın yazmaya derim. Bizim davetiyeleri bastırdığımız yer allah aşkına şu davetiyeleri 2 hafta önce göndermeyin insanların plan programı oluyor 1 ay önceden gönderin herkes planını ona göre yapsın demişti. Biz geç kaldığımız için bize çok kızmıştı. Kayınvalidemlerde annemlerde aceleden pek çok kişiyi atlamış sizin de böyle olmasın.

Son düzenleme:

bizimkiler yazıldı canım ama daha dağıtmaya başlamadım öyle duruyolar kutunun içinde. bir buçuk aydan fazla var dahabiraz daha mı beklesem diye düşünüyodum ama en iyisi başlıyım bi ucundan

Başlayın canım bencede sonra geç kalınıyor telaş oluyor, unutulanlar oluyor.

Bende biraz önce çalıştığım bankalardan birine otomatik ödeme talimatı verdim.

2 adet cep telefonu faturamız, internet, elektrik, su, doğalgaz, dijitürk faturalarımızı otomatiğe bağladım daha fazla bilmem kaç parçaya bölünmek istemiyorum. Ben ay sonu bir kere bir yere para yatırayım ödensin gitsin. Çok sıkıldım bu hesap kitap işlerinden ne çok yere para ödüyormuşuz.

en zoru oymuş gerçekten aklım çıkıyo kiranın aidatın zamanı kaçıcak diye, bide faturalar eklenince sonumuz nolcak çok merak ediyorum

Ödeniyor bir şekilde canım ama her ay kaç parçaya bölüneceğini şaşırıyor insan.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kk uygulamasını indirdim artık her yerden daha rahat yazabiliciiiim yaşasın.

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Çin takvimi yalan yaw

Allah herkesin gönlünden geçeni versin. Önce sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar.

Aa stankiş öyle deme yav bende ona göre planlayacaktım. 😊

Hani bir kere burda paylaşmıştım, sende bakmıştın hatta canım. Benim bir tek orda erkek çıktı, onun dışındakilerde hep kız çıkı.

Hüm yine kayıp Bakın görün bir gelicek hamileyim diye

Bu arada Nena daha önce söylemiştim, yine söylüyorum bana oğlun olacakmış gibi geliyor. Allah hayırlısını nasip etsin.

ya bebeklerden bahsedip duruyosunuz benim de canım çekiyo olan var olmayan var dimi ama

ya bebeklerden bahsedip duruyosunuz benim de canım çekiyo olan var olmayan var dimi ama

Merci bu topic ne şafaklar saydı, bir bakmışsın mercinin doğum şafağını sayıyoruz. Sonra oğlanların sünnet düğünleri, kızların oğlanların mezuniyet törenleri, askere göndeririz oğlanları, kızların oğlanların düğünleri, gelsin torunlar Ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…