347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

pasta gelmeden başladı gelmei kesilmesi falan foto çekimi oluyor ailelerle bi de yarısına geliyor zati

herkese günaydınnnnn

Bende çok yanma vardı canım iltihap varmış 3 ay önce ilaç başladım kullandım azaldım tabi iki kez alttan muayene olmak zorunda kaldım
insan biraz utanıyor ama ne yapalım hastalık bu yapacak bir şey yok muayeneyi yapan bayandı ultrasonu erkek yaptı ama hiç bakmadı gibi bir şey onlar için sen hastasın bende çok çekindim ama sonra o doktor beni iyi edecek dedim girdim

Hüm yine kayıp Bakın görün bir gelicek hamileyim diye

Bu arada Nena daha önce söylemiştim, yine söylüyorum bana oğlun olacakmış gibi geliyor. Allah hayırlısını nasip etsin.

yok canım idrar testi yaptım değilim ama o belli olmuyormuş hemen en az 15 gün diyor adet olmam lazım 10 unda falan olmazsam kan testi yaptıracam içimden bi ses mayısta kalacağım diyor tam 1. yılımızda

annem english home da yatak ortüsü beğenmiş onu alalım diyoruz kardeşimle

Bende biz bebek istiyor muyuz istiyoruz o halde ne yapılması gerekiyorsa doktor kontrolünde yapılacak diyerekten gidicem artık canım çünkü hamileliğim süresince yanlış hiç bir şey olsun istemiyorum. Şimdiden kitap bile bakıyorum okumaya başlayacağım.

hemen hesaplıyorummmmm

yok canım idrar testi yaptım değilim ama o belli olmuyormuş hemen en az 15 gün diyor adet olmam lazım 10 unda falan olmazsam kan testi yaptıracam içimden bi ses mayısta kalacağım diyor tam 1. yılımızda

İnşallah canım allah isteyen hiç kimsenin göbüşünü boş koymasın. Bende 1. yılımızı doldurduğumuzda istiyorum. Aslında Ocak, Şubat, Mart gibiydi gelecek sene istediğim ama doğumumun bahar ya da yaz başına gelmesini istediğim için Eylül, Ekim gibi planlıyorum kısmetse inş. o zaman olur.

annem english home da yatak ortüsü beğenmiş onu alalım diyoruz kardeşimle

Yatak örtüleri indirimde canım ama acele etseniz iyi olur pike takımları falan kapış kapış gidiyor. Yeni gelen yatak örtüleri de çok güzel.

evet indirimde gördüm

ben 2013 de yenilenmişim oleyyyyyy eşimden sonra

kız kız kız

evet indirimde gördüm

ben 2013 de yenilenmişim oleyyyyyy eşimden sonra

kız kız kız

Hadi bakalım hayırlısı.

Bende kızcıyım tabi önce sağlık sonra kız bebek gönlümden geçen ama bazen eşime benzeyen bir oğluşumda neden olmasın ki diyorum. Eşimi çok sevip beğendiğimden onun küçük adamını da doğurmak istemiyor değilim. Ona benzerse çok yakışıklı olur benim oğlum.

bende kızcıyım pembe delisi olduğumdan pembiş pembiş oy oy

neyse hayırlısı olsun diyorum sağlıklı olsun da bi küçük adam da olabilir

bende kızcıyım pembe delisi olduğumdan pembiş pembiş oy oy

neyse hayırlısı olsun diyorum sağlıklı olsun da bi küçük adam da olabilir

Arkadaşımın doktoruda ilk kız diyip sonra erkek diyince kayınvalidesi de kızcı olduğundan herkese kız diye yaymış. Şimdi erkek oluyor bahsettiğim arkadaşımın bebeği o zaten ilk bebek olduğu için gönlünden ne kız geçiyormuş ne erkek. Eşi de kız istiyordu ama o hep yolunu yapmış bu kadar umut bağlama erkek olabilir diye hem erkek adamın oğlu olur demiş, birlikte top oynarsınız demiş alıştırmış. Şimdi eşi de o kadar üzülmüyor kız olmayacağı için. O da erkek anası şanlı olur diyip duruyor. Öyle derlermiş. Benimde ondan dolayı iki günde erkek bebeklere sempatim arttı sanırım.

Bu ay son kez kullanacak olduğum d.k hapımı aldım. Hadi bakalım hayırlısı.

Anestolde aldım sir için. Şimdi açıp randevu alacağım çıksın aradan.

hadi bakalım hayırlısı olsun canım
çok da acımıyor aksine sir azaltıyor

Benim hiç bir yerim acımıyor ama bikini bölgesine daha önce yanlardan makina tuttum acayip kabardı ve canım acıdı. Benim tenim bembeyaz ve çok hassas canım bacaklarımı da aldığımda tavuk yolunmuşa dönüyor. Çok kabarıyor.

benden beyaz olamazsınnn benimde aynı ya hep makineyle alıyordum hep batık yaptı 2 yıldır sirle yapıyorum çok rahat

benden beyaz olamazsınnn benimde aynı ya hep makineyle alıyordum hep batık yaptı 2 yıldır sirle yapıyorum çok rahat

Valla canım fotolarda ben hep makyajlıyım asıl tenimi göremiyorsunuz o yüzden oldukça beyaz pembe bir tenim var herhalde senden beyazımdır. Saçlarımın koyu olduğuna bakma o yanıltıyor insanları.

Ben makinamdan çok mamnunum. Braun silk epil kullanıyorum. Suda da kullanılabilen şarjlı olanlardan oldukça iyi alıyor. Sadece şarjı çok çabuk bitiyor işte. Bikini bölgesi içinde mecbur sir yaptırıcam. Biraz alışınca kremde sürmem artık. Zaten hamilelikte anestolü falan önermiyorlar. Kardeşimle konuşuyorum şimdi whatsapptan abla anlık bir acı sonrasını hayal edince katlanılır diyor. Bu arada doktora gideceğimi söyledim de havalara uçtu teyze mi olucam ben şimdi diye bismillah dedim daha var.

aynen ya benim de bembeyaz ve pütürlü maalesef yanmam yasak yanamıyorum zaten kıpkırmızı olup kalıyorum

benim de braun ama çok yeni değil 5 6 sene oldu evlenirken yeni alsak m ı dedik de yok vazgeçtim boşuna para verecektik beyaz tenlere hiç yaramıyor yaa esmer tenli arkadaşım var tek bi leke bile olmuyormuş benim hemen kanıyo makınede

kardeşin doğru demiş anlık acı pat diye geçiyor.. bu arada ben de dedim kardeşimeee yaaa falan dedim bişey yok

Kardeşler doğru söylüyormuş demek, inş. benimde acımaz. 22'si gidiyoruz bakalım.

en beyaz benımmmmmmmmmm dermişim beyazlık yarısınamı grdnz bende beyazımda szin gibi kar beyaz dilim ama agdadan snra bendeki kabarıkları bır gorun 3. gün anca gecmıs oluyor...gercı butun kıs gtmedım agdaya jilet saolsun ama yaz geldı gdeblrm kısın soguk oluo usenıyorum kirpi gbi geziyorum

lovelylişko hadi bebiş bekletmeden gelsın bıtır son kutu hapını ama sey dıolar korunduktan snra bıraz gec gelebılıoms bebek habern olsun panıkleme ben hıc korunmadm esım korunuodu snra doktor umıt yok deyınc ehıc korunmadk bebek geldi bebeklern sagı soluda bellı olmuo ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…