- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
lovelym buradan inan vaktim yok ama evimi ig den sen ve kızlara directen göstercem kızlar evet lovelym ikeadan aldık ve o bank ayakkbılığmızın karşısında duruyor kapıya biraz yakın terliklerimizi koycaz üzerine hem dekor hem işlevli
hüm senden başkayı en başından mı çaldırmıştın yoksa ortasından mı girildi canım
Bende çok yanma vardı canım iltihap varmış 3 ay önce ilaç başladım kullandım azaldım tabi iki kez alttan muayene olmak zorunda kaldımAyyy inşallah öyle olur. İnşallah gerilmem. Doktora gitme konusunda hiç korkum yoktur hatta canımda hiç tatlı değildir ama jinekolog korkum var maalesef. Daha doğrusu korku değil de tedirginim böyle o masa pek hoş gelmiyor.
Hüm yine kayıpBakın görün bir gelicek hamileyim diye
Bu arada Nena daha önce söylemiştim, yine söylüyorum bana oğlun olacakmış gibi geliyor. Allah hayırlısını nasip etsin.
Her sene anneler gününde anneme, kayınvalideme ne alıcam diye fır dönüyorum. Kayınvalidemi hallettim de annemin anneler gününde nerede olacağını bilmediğimden çiçek mi göndereyim yoksa burda olur mu hediye mi alayım muallaktayım annem için biraz daha bekleyeceğim.
Kayınvalideme english home'dan kahve fincan takımı aldım sevdiği gibi güllü güllü.
Bende çok yanma vardı canım iltihap varmış 3 ay önce ilaç başladım kullandım azaldım tabi iki kez alttan muayene olmak zorunda kaldım
insan biraz utanıyor ama ne yapalım hastalık bu yapacak bir şey yok muayeneyi yapan bayandı ultrasonu erkek yaptı ama hiç bakmadı gibi bir şey onlar için sen hastasın bende çok çekindim ama sonra o doktor beni iyi edecek dedim girdim
Bu arada kan yenilenme zamanına göre de cinsiyet belli oluyormuş diyorlar bilemem artık ne kadar doğru.
Erkeklerin 4 senede bir, kadınların 3 senede bir vücutlarındaki kan yenilenirmiş. Rus takvimi buna dayanır.
Atıyorum ben 88 doğumluyum. Eşim 83. Benden 3 yıl, eşimden 4 yıl sayıyoruz. Kimin kanı en son yenilendiyse bebek o kişinin cinsiyetinden olurmuş.
Ben: 1988 - 91 - 94 - 97 - 2000 - 03 - 06 - 09 - 2012'de yenilenmiş benim en son.
Eşim: 1983 - 87 - 91 - 95 - 99 - 03 - 07 - 2011'de yenilenmiş en son.
En son 2012'de benim yenilendiğine göre bebeğin cinsiyeti kız gözüküyor.
Bununla ilgili konuyu okumak isterseniz aşağıya tık tık.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=278925
yok canım idrar testi yaptım değilim ama o belli olmuyormuş hemen en az 15 gün diyor adet olmam lazım 10 unda falan olmazsam kan testi yaptıracam içimden bi ses mayısta kalacağım diyor tam 1. yılımızda
annem english home da yatak ortüsü beğenmiş onu alalım diyoruz kardeşimle
İnşallah canım allah isteyen hiç kimsenin göbüşünü boş koymasın. Bende 1. yılımızı doldurduğumuzda istiyorum. Aslında Ocak, Şubat, Mart gibiydi gelecek sene istediğim ama doğumumun bahar ya da yaz başına gelmesini istediğim için Eylül, Ekim gibi planlıyorum kısmetse inş. o zaman olur.
Yatak örtüleri indirimde canım ama acele etseniz iyi olur pike takımları falan kapış kapış gidiyor. Yeni gelen yatak örtüleri de çok güzel.
evet indirimde gördüm
ben 2013 de yenilenmişim oleyyyyyy eşimden sonra
kız kız kız
Hadi bakalım hayırlısı.
Bende kızcıyım tabi önce sağlık sonra kız bebek gönlümden geçen ama bazen eşime benzeyen bir oğluşumda neden olmasın ki diyorum. Eşimi çok sevip beğendiğimden onun küçük adamını da doğurmak istemiyor değilim. Ona benzerse çok yakışıklı olur benim oğlum.
bende kızcıyım pembe delisi olduğumdan pembiş pembiş oy oy
neyse hayırlısı olsun diyorum sağlıklı olsun da bi küçük adam da olabilir
Bu ay son kez kullanacak olduğum d.k hapımı aldım. Hadi bakalım hayırlısı.
Anestolde aldım sir için. Şimdi açıp randevu alacağım çıksın aradan.
hadi bakalım hayırlısı olsun canım
çok da acımıyor aksine sir azaltıyor
Benim hiç bir yerim acımıyor ama bikini bölgesine daha önce yanlardan makina tuttum acayip kabardı ve canım acıdı. Benim tenim bembeyaz ve çok hassas canım bacaklarımı da aldığımda tavuk yolunmuşa dönüyor. Çok kabarıyor.
benden beyaz olamazsınnnbenimde aynı ya hep makineyle alıyordum hep batık yaptı 2 yıldır sirle yapıyorum çok rahat
Valla canım fotolarda ben hep makyajlıyım asıl tenimi göremiyorsunuz o yüzden oldukça beyaz pembe bir tenim var herhalde senden beyazımdır. Saçlarımın koyu olduğuna bakma o yanıltıyor insanları.
Ben makinamdan çok mamnunum. Braun silk epil kullanıyorum. Suda da kullanılabilen şarjlı olanlardan oldukça iyi alıyor. Sadece şarjı çok çabuk bitiyor işte. Bikini bölgesi içinde mecbur sir yaptırıcam. Biraz alışınca kremde sürmem artık. Zaten hamilelikte anestolü falan önermiyorlar. Kardeşimle konuşuyorum şimdi whatsapptan abla anlık bir acı sonrasını hayal edince katlanılır diyor. Bu arada doktora gideceğimi söyledim de havalara uçtu teyze mi olucam ben şimdi diye bismillah dedim daha var.
aynen ya benim de bembeyaz ve pütürlü maalesef yanmam yasakyanamıyorum zaten kıpkırmızı olup kalıyorum
benim de braun ama çok yeni değil 5 6 sene oldu evlenirken yeni alsak m ı dedik de yok vazgeçtim boşuna para verecektik beyaz tenlere hiç yaramıyor yaa esmer tenli arkadaşım var tek bi leke bile olmuyormuş benim hemen kanıyo makınede
kardeşin doğru demiş anlık acı pat diye geçiyor.. bu arada ben de dedim kardeşimeee yaaa falan dedim bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?