347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Iyi aksamlar

Cok yorgunum bugun. Sinavdan gelince uyurum biraz dedim ama. Cuma samsuna gidiyoruz. Camasir yikadim yavastan esyalari hazirlayim die. Yemek yap ye bulasiklari topla bide yarin icin taze fasulye pisirdim az once ilk defa duduklude anca oturabildim. Umarim guzel pismistir yarin acinca surprizle karsilasmam

Kpss basvurulari da basladi bugun. Soyadim degistigi icin netten kendim basvuramiyormuyum ben bilgisi olan varmi okudum ama anlamadim bisey

Samsunda nereye gidiyorsunuz canım Yakakenti çok özledim ben ya. Evlenmeden ve iş hayatına başlamadan önce her sene giderdik.

Samsunda nereye gidiyorsunuz canım Yakakenti çok özledim ben ya. Evlenmeden ve iş hayatına başlamadan önce her sene giderdik.

bilmiyorum ki canım uçakla samsuna gidicez ordan düğün için tokata geçicez. arkadaşım orada oturacak samsuna gelin evimi falan görürsünüz bura daha güzel gezersiniz dedi. eşimin iş yerinin orda da misafirhanesi var nerde olduğunu bilmiyorum 3 gün kalıcaz bakalım

mercim ayhynlaırn çok güzel olmuş canım benim davetiyeleri 1 hafta sonra felan dağıtabilirsiniz bizde 1 ay varken başladık 2 haftadır dağıtıyoruz yani
canım vallla ben acele edelim diyorum millet daha var diyor bu son hafta davetiye işini hiç sevmiyorm bende aylık plan yapıyorum öyle elime tutuşturulnca bazen sinir oluyorum planlarım yapılmış oluyor çünkü

bu arada herkes iyidir annelerimiz iyidir inşallah ben bu ara çok yoğunum gelemezsem anlayın giz yoğun die düğünden sonra paylaşcam herşeyi sizleri öpüyorum çok az zamanım kaldı benim garip hallerdeyim tarifi yok anlatamam yani siz bilirsiniz ne olcak ne bitcek çizgisi düğünle beraber yok olcak ama işte dayanmaya çalışıyorum çok heyecanlıyım

amin canım benim inşallahh

sağol canım benim sen yazdıkça ben daha çok heyecanlanıyorum bu aralar zaman çok hızlı ilerliyo , hem bi an önce geçsin istiyorum hemde gelmesin daha hiçbişey hazır değil diyorum çok değişik duygular içindeyim. Allahın izniyle süper olcak herşey

Hani bir kere burda paylaşmıştım, sende bakmıştın hatta canım. Benim bir tek orda erkek çıktı, onun dışındakilerde hep kız çıkı.

Canım biz arkadaşa çin takviminden bakmıştık, hatta ben nub teorisinden de doktoru birşey demezken erkek bu demiştim ve erkek geliyormuş. Bizim ofis erkeklerden gidiyor zaten. Sadece bir arkadaşımızın kızı oldu belki 2. de ben olurum.

Gizom çok az kaldı aşağıda takvimini gördükçe ben heyecanlanıyorum.

Ayyy İnciçiçeğim benim eşim içinde başvuru yapalım dedik şifreyi bilmiyoruz. Güvenlik sorusu çıkıyor unuttum diyince ne cevap yazdığını hatırlamıyor bizimki önceden kaldık öyle. Gidip başvuru merkezlerinden ücret karşılığı şifre almak gerekmiş ne saçmalık ya herkesin işi gücü var çok sinir oldum.

Her sene anneler gününde anneme, kayınvalideme ne alıcam diye fır dönüyorum. Kayınvalidemi hallettim de annemin anneler gününde nerede olacağını bilmediğimden çiçek mi göndereyim yoksa burda olur mu hediye mi alayım muallaktayım annem için biraz daha bekleyeceğim.

Kayınvalideme english home'dan kahve fincan takımı aldım sevdiği gibi güllü güllü.

Aynen canim tam sacmalik. Bende bugun ucretini yatirdim. Soyadimi kendim degistirebiliyormusum ama daha once ogrenciyken girmistim mezun durumuna kendim getiremiyormusum mecbur bende yarin basvuru merkezine gidicem. Hersey para bu zamanda..

Aynen canim tam sacmalik. Bende bugun ucretini yatirdim. Soyadimi kendim degistirebiliyormusum ama daha once ogrenciyken girmistim mezun durumuna kendim getiremiyormusum mecbur bende yarin basvuru merkezine gidicem. Hersey para bu zamanda..

Bizimki şifre almak için işten izin alıp gitmesi lazım nasıl olacak ki bunun için bile sınava girmeyebilir yani çünkü özel sektördeyiz sonuçta kolay izin alamıyoruz.

Çok fazla yanlış şifre girdiğim için bloke oldu gerizekalı sistem. Artık her türlü başvuru merkezine gitmemiz lazım.:26:

Çok fazla yanlış şifre girdiğim için bloke oldu gerizekalı sistem. Artık her türlü başvuru merkezine gitmemiz lazım.:26:

Yapma ya tuhh. Kotu olmus. Sifreyi bi yere not etmek lazim aslinda ben eski telefonuma kaydetmistim simdi annem kullaniyo onu hatirlayamadim hafta sonu gittigimizde baktim silmemis ama bi ise yaramadi bende mecbur gidicem bosa zamab kaybi

İncicicegi ben henuz kılavuzu okumadim. Ogrenim durumunda degisiklik oldugundada mi sinav merkezinden degistirebiliyoruz. Sistemden degisiklik yapilamiyor mu?

İncicicegi ben henuz kılavuzu okumadim. Ogrenim durumunda degisiklik oldugundada mi sinav merkezinden degistirebiliyoruz. Sistemden degisiklik yapilamiyor mu?

Bende aksam okudum pek bisey anlamadim baya karisikti. Dersaneye sordum kendin degistiremezsin dediler

Kolay gelsin kızlar Allah kimsenini işini devlet kurumuna düşürmesin ya resmen süründürüyolar insanı o yüzden şifrelerinize sahip çıkın
beni soracak olursanız kendi evimin anahtarını kaybettim ve nerde olduğunu da bulamıyorum, inşallah evde unutmuşumdur dışarda düşürdüysem yandık perdeci arıyo salon perdelerini getiriyim diye cumaya erteledim mecburen bi bulayım boynuma asıcam şu anahtarı

sticker onay mailim geldi onayladım gitti galiba giz in kinin aynısı oldu ama en güzeli oydu napıyım

Gunaydn cimcimelerrtt napiosnzzzz kpss sinavi mi hmmm valla lovelyli ozrl sektorde malesef zirtpirt izin alinmio bndr cok muzdaribim o konularda kimse anlays gostermiio malesef e smdi bnm kontrollerm var ise yeni grdm nasl olck bilmyrm anliyrm seni mallesef zorrr.... merci kizzz hakikaten gizin kine benzio aynisimi onu kestiremedm :)) incicegi hafta programn yogunmus cok yorulucksn bol gezmeler kuzum.... stanki bende smdilik cin takvimine inanmiyrm ama bebek hakikaten erkekse inanicamm:)) gizoooo biz seni anlarz sen canini sikma islerni hallet bsy kalmadi kuzum heecanini paylasyrzzz... duz yazi oldu k.bakmayn kizlar tlfndan abca boyle

Günaydın. Ben doktora cts günleri gideceğim çünkü zırt pırt izin alamam dediğin gibi. Özel muayenehane olsaydı da akşam giderdim iş çıkışı. Arkadaşım 19:00'da gidiyor mesela ama benim doktorum doğum yapacağım hastanenin de doktoru olduğundan cts'leri de belli bir saate kadar orda allahtan.

Cycles diye bir program indirdim bu arada hatta pro üyeliğini satın aldım appstoredan. Çok güzel bir uygulama. Regl olacağın günleri takip ediyorsun. Yumurtlama günlerini veriyor. Hepsini de haber veriyor pro üyelikte. Güzel bir adet dönemi takipçisi. Aynı zamanda eşinizin telefonuna da senkronizasyon yaptığınızda onunla da paylaşıyor herşeyi. Kırmızı günler başlıyor. Leylekler geliyor gibi.

Mercim Giz'le aynı olmuş evet ama nasılsa herkes ayrı ayrı yerlerde. Benim de seçtiğim çok ciciydi ama ben ojelere yapmıştım. Sonra gelin mevlüdüm içinde yaptırmıştım o da harika olmuştu.

Bu arada kan yenilenme zamanına göre de cinsiyet belli oluyormuş diyorlar bilemem artık ne kadar doğru.

Erkeklerin 4 senede bir, kadınların 3 senede bir vücutlarındaki kan yenilenirmiş. Rus takvimi buna dayanır.

Atıyorum ben 88 doğumluyum. Eşim 83. Benden 3 yıl, eşimden 4 yıl sayıyoruz. Kimin kanı en son yenilendiyse bebek o kişinin cinsiyetinden olurmuş.

Ben: 1988 - 91 - 94 - 97 - 2000 - 03 - 06 - 09 - 2012'de yenilenmiş benim en son.

Eşim: 1983 - 87 - 91 - 95 - 99 - 03 - 07 - 2011'de yenilenmiş en son.

En son 2012'de benim yenilendiğine göre bebeğin cinsiyeti kız gözüküyor.

Bununla ilgili konuyu okumak isterseniz aşağıya tık tık.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=278925

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…