- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Iyi aksamlar
Cok yorgunum bugun. Sinavdan gelince uyurum biraz dedim ama. Cuma samsuna gidiyoruz. Camasir yikadim yavastan esyalari hazirlayim die. Yemek yap ye bulasiklari topla bide yarin icin taze fasulye pisirdim az once ilk defa duduklude anca oturabildim. Umarim guzel pismistir yarin acinca surprizle karsilasmam
Kpss basvurulari da basladi bugun. Soyadim degistigi icin netten kendim basvuramiyormuyum ben bilgisi olan varmi okudum ama anlamadim bisey
Samsunda nereye gidiyorsunuz canım Yakakenti çok özledim ben ya. Evlenmeden ve iş hayatına başlamadan önce her sene giderdik.
Yupppiiii çok sevinirim valla Mercim çünkü ben saklarım o tarz şeyleri evimin her yerinde var hemen hemen ama ne yalan söyleyim seninkini bir başka beğendim ve en güzel köşesine koyucam.
Canım davetiyelere gelince başlayın yazmaya derim. Bizim davetiyeleri bastırdığımız yer allah aşkına şu davetiyeleri 2 hafta önce göndermeyin insanların plan programı oluyor 1 ay önceden gönderin herkes planını ona göre yapsın demişti. Biz geç kaldığımız için bize çok kızmıştı. Kayınvalidemlerde annemlerde aceleden pek çok kişiyi atlamış sizin de böyle olmasın.
amin canım benim inşallahhMerci bu topic ne şafaklar saydı, bir bakmışsın mercinin doğum şafağını sayıyoruz. Sonra oğlanların sünnet düğünleri, kızların oğlanların mezuniyet törenleri, askere göndeririz oğlanları, kızların oğlanların düğünleri, gelsin torunlarAyırmasın mevlam bizi ömür boyunca
mercim ayhynlaırn çok güzel olmuş canım benim davetiyeleri 1 hafta sonra felan dağıtabilirsiniz bizde 1 ay varken başladık 2 haftadır dağıtıyoruz yani
canım vallla ben acele edelim diyorum millet daha var diyor bu son hafta davetiye işini hiç sevmiyorm bende aylık plan yapıyorum öyle elime tutuşturulnca bazen sinir oluyorum planlarım yapılmış oluyor çünkü
bu arada herkes iyidir annelerimiz iyidir inşallah ben bu ara çok yoğunum gelemezsem anlayın giz yoğun die düğünden sonra paylaşcam herşeyi sizleri öpüyorum çok az zamanım kaldı benim garip hallerdeyim tarifi yok anlatamam yani siz bilirsiniz ne olcak ne bitcek çizgisi düğünle beraber yok olcak ama işte dayanmaya çalışıyorum çok heyecanlıyım
Hani bir kere burda paylaşmıştım, sende bakmıştın hatta canım. Benim bir tek orda erkek çıktı, onun dışındakilerde hep kız çıkı.
mercim ayhynlaırn çok güzel olmuş canım benim davetiyeleri 1 hafta sonra felan dağıtabilirsiniz bizde 1 ay varken başladık 2 haftadır dağıtıyoruz yani
canım vallla ben acele edelim diyorum millet daha var diyor bu son hafta davetiye işini hiç sevmiyorm bende aylık plan yapıyorum öyle elime tutuşturulnca bazen sinir oluyorum planlarım yapılmış oluyor çünkü
bu arada herkes iyidir annelerimiz iyidir inşallah ben bu ara çok yoğunum gelemezsem anlayın giz yoğun die düğünden sonra paylaşcam herşeyi sizleri öpüyorum çok az zamanım kaldı benim garip hallerdeyim tarifi yok anlatamam yani siz bilirsiniz ne olcak ne bitcek çizgisi düğünle beraber yok olcak ama işte dayanmaya çalışıyorum çok heyecanlıyım
Ayyy İnciçiçeğim benim eşim içinde başvuru yapalım dedik şifreyi bilmiyoruz. Güvenlik sorusu çıkıyor unuttum diyince ne cevap yazdığını hatırlamıyor bizimki önceden kaldık öyle. Gidip başvuru merkezlerinden ücret karşılığı şifre almak gerekmiş ne saçmalık ya herkesin işi gücü var çok sinir oldum.
Aynen canim tam sacmalik. Bende bugun ucretini yatirdim. Soyadimi kendim degistirebiliyormusum ama daha once ogrenciyken girmistim mezun durumuna kendim getiremiyormusum mecbur bende yarin basvuru merkezine gidicem. Hersey para bu zamanda..
Çok fazla yanlış şifre girdiğim için bloke oldu gerizekalı sistem. Artık her türlü başvuru merkezine gitmemiz lazım.:26:
İncicicegi ben henuz kılavuzu okumadim. Ogrenim durumunda degisiklik oldugundada mi sinav merkezinden degistirebiliyoruz. Sistemden degisiklik yapilamiyor mu?
Gunaydn cimcimelerrtt napiosnzzzz kpss sinavi mi hmmm valla lovelyli ozrl sektorde malesef zirtpirt izin alinmio bndr cok muzdaribim o konularda kimse anlays gostermiio malesef e smdi bnm kontrollerm var ise yeni grdm nasl olck bilmyrm anliyrm seni mallesef zorrr.... merci kizzz hakikaten gizin kine benzio aynisimi onu kestiremedm :)) incicegi hafta programn yogunmus cok yorulucksn bol gezmeler kuzum.... stanki bende smdilik cin takvimine inanmiyrm ama bebek hakikaten erkekse inanicamm:)) gizoooo biz seni anlarz sen canini sikma islerni hallet bsy kalmadi kuzum heecanini paylasyrzzz... duz yazi oldu k.bakmayn kizlar tlfndan abca boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?