en beyaz benımmmmmmmmmm dermişim beyazlık yarısınamı grdnzbende beyazımda szin gibi kar beyaz dilim ama agdadan snra bendeki kabarıkları bır gorun 3. gün anca gecmıs oluyor... gercı butun kıs gtmedım agdaya jilet saolsun ama yaz geldı gdeblrm kısın soguk oluo usenıyorum kirpi gbi geziyorum
lovelylişko hadi bebiş bekletmeden gelsın bıtır son kutu hapını ama sey dıolar korunduktan snra bıraz gec gelebılıoms bebek habern olsun panıkleme ben hıc korunmadm esım korunuodu snra doktor umıt yok deyınc ehıc korunmadk bebek geldi bebeklern sagı soluda bellı olmuo ona göre
Canım bakalım bende bu ay sonu doktora göründükten sonra bırakıyorum artık 3 ay kullanmıcam. 3 ay inş. yeter. Eşimin kuzenleri hap kullanıyordu bıraktıkları ay hamile kaldılar ama işte benim annemden dolayı bir korkum var inş. ona çekmemişimdir.
selamlar
bugün acayip sinirliyim bütün işlerim ters gitti. dersaneden çıkınca başvuruyu yapayım die yaşar üni ye gittim yolumun üstündeydi biz yapamıyoruz artık dediler. ordan ege üniye gittim kapıda ki güvenlik bilmiyorum çok soran oldu kimi yapıyomuş kimi yapmıyomuş dediler falan dedi. koca kampüse gireceğime bornovadaki liseler yapıodur die yürüdüm birine biz yapamıyoruz az ilerdeki lise yapıyo dedi oraya da yürü yürü öldüm orası da yapmıyomuş. babetlerde ayaklarımı vurdu mu üstünede hava sıcak delirecektim. hattımı da aveaya taşımıştım hafta sonu ne kontr ne msj hakkı ne bişey var telefonda daha geçmemiş eşime 1 de ara beni demiştm o da aramadı sagolsun. ordan oraya koşturttular beni. eve gelince de bişeyler atıştırayım dedim dolaba yoğurdu koyarken pat diye yere bi düştü neyseki halıya gelmedi yere ve balkon kapısına sıçradı. o sinirle bütün evi silip süpürdüm.
netten başka bi lise buldum evka 3 te aradım orası başvuru yapıyormuş yarın oraya gidicem artık.[/QUOT
ay ne ezıyet olmus senın ıcın ıncıcıcegımmm valla emınım cok yorulmussundr cok sınır bozucu bır durum nese uzan da dınlen bari... sakinleşmeye çalış yarına toparlanırsın kuuzucum...mutfak ıcınde ayrıca uzuldum bnde ole yaptım bı kac defa sınır bır durum
ben 88 eşim 84 lü. yanlış hesaplamadıysam ikimizde 2012 de yenilenmişiz nolacak şimdi. bi daha ki yenilenmeyi bekleyeyim ben en iyisiBu arada kan yenilenme zamanına göre de cinsiyet belli oluyormuş diyorlar bilemem artık ne kadar doğru.
Erkeklerin 4 senede bir, kadınların 3 senede bir vücutlarındaki kan yenilenirmiş. Rus takvimi buna dayanır.
Atıyorum ben 88 doğumluyum. Eşim 83. Benden 3 yıl, eşimden 4 yıl sayıyoruz. Kimin kanı en son yenilendiyse bebek o kişinin cinsiyetinden olurmuş.
Ben: 1988 - 91 - 94 - 97 - 2000 - 03 - 06 - 09 - 2012'de yenilenmiş benim en son.
Eşim: 1983 - 87 - 91 - 95 - 99 - 03 - 07 - 2011'de yenilenmiş en son.
En son 2012'de benim yenilendiğine göre bebeğin cinsiyeti kız gözüküyor.
Bununla ilgili konuyu okumak isterseniz aşağıya tık tık.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=278925
Benim hiç bir yerim acımıyor ama bikini bölgesine daha önce yanlardan makina tuttum acayip kabardı ve canım acıdı. Benim tenim bembeyaz ve çok hassas canım bacaklarımı da aldığımda tavuk yolunmuşa dönüyor. Çok kabarıyor.
ay ınsallah o yonden cekmemıssındır lovelylı cabucak gelsın prensımz yada prensesımz bak mercının de canı cekmıs gızo desen 2 ay a hamıleyım die gelır topıge bol coluklu cocuklu olalım teyzeler olalım
selamlar
bugün acayip sinirliyim bütün işlerim ters gitti. dersaneden çıkınca başvuruyu yapayım die yaşar üni ye gittim yolumun üstündeydi biz yapamıyoruz artık dediler. ordan ege üniye gittim kapıda ki güvenlik bilmiyorum çok soran oldu kimi yapıyomuş kimi yapmıyomuş dediler falan dedi. koca kampüse gireceğime bornovadaki liseler yapıodur die yürüdüm birine biz yapamıyoruz az ilerdeki lise yapıyo dedi oraya da yürü yürü öldüm orası da yapmıyomuş. babetlerde ayaklarımı vurdu mu üstünede hava sıcak delirecektim. hattımı da aveaya taşımıştım hafta sonu ne kontr ne msj hakkı ne bişey var telefonda daha geçmemiş eşime 1 de ara beni demiştm o da aramadı sagolsun. ordan oraya koşturttular beni. eve gelince de bişeyler atıştırayım dedim dolaba yoğurdu koyarken pat diye yere bi düştü neyseki halıya gelmedi yere ve balkon kapısına sıçradı. o sinirle bütün evi silip süpürdüm.
netten başka bi lise buldum evka 3 te aradım orası başvuru yapıyormuş yarın oraya gidicem artık.
ben 88 eşim 84 lü. yanlış hesaplamadıysam ikimizde 2012 de yenilenmişiz nolacak şimdi. bi daha ki yenilenmeyi bekleyeyim ben en iyisi
oyy oyyy bende fena beyazım bacaklarım falan parlıyor resmen kısa bişey giyince yazın sıcağında bile çorapsız elbise giyemiyorum. aynen sirden sonra kıpkırmızı çıkıyorum bi kaç günde anca geçiyo. bacaklarımı makinayla alıyorum ama oraya süremem bi kere denedim kan oturdu resmen bi daha asla. emla olmasa sirede gidemem zaten
banyo paspasalrımı degıstırmek ıstyrm kızlar orjınal seyler satan sıteler bılıyormsnz acaba???
Giz kesin hemen yapacak dayanamaz o eşi girdi şimdiden aklına. İlk geceden kalmazsa iyidir.
Kuzum bazen öyle oluyor ya sen neden başvuru merkezleri yazıyor nette onlardan birine gitmedin de bir oraya bir buraya dolandın öyle. Kıyamam yoğurduda dökmüşsün kendi evimde değilde annemde yapmıştım bende her yer batmıştı. Kapak açık kalmış meğerse kapak elimde, yoğurt yerdeydi.Öyle olduğu zaman oturup ağlayasım geliyor benimde sinirden. Neyse her yer pırıl pırıl olmuş şimdi ılık bir duş ve yat dinlen.
Kızlar kpss lisans ve önlisans başvuruları ne zaman
aaaaa ne oluyoruz kızlar bebeklerden konular açılmış çok güldüm haaa herkes benden bekliyor uleyn ben daha taze evleniyorum görün bak benden önce hüm lovely bunlar olur hatta merci bile yapar vallla sözde lovely 3 sene diyordu eee merci 5 sene diyor ha üc ha beşeder size ücbej ahahaha bağladım trakyalıya
o değilde kızlar kına müzikleri roman havalarına girdim kopuyorum müzikleri kendim hazırlıyorum bir dünya müzik aldım milleten
buralara gelemiyorum diye kızmayın görüyorum ki herkes iyi
puknas canım teşekkür ederim
merci hazırlıklara tam gaz devam ediyor ben ise garip hallerdeyim yorgunum sanısam regl bile olabilirim hattaha grip felan gairp haldeyim kafam dolu acil olarak boşlamalı
lovely sana ne sorcam benim gelinliğin altı tül veeee kılıfında buruşmuş o tülleri biraz ben o tülleri nasıl açıcam buharlı ütü ilemi çünkü buruşuk buruşuk durmasın şimdilik çarşafa sardık tavana yakın çivi çakıp astık gelinliği ama düğün günü sabahı teyzemden çıkıcam adadan kartala kılıfı ile götürcem ya tekrar kırışır felan
kızlar bana yardım edin fikir verin öperim sizi gelinliğe napayım
heeee bide iki duvak var biri uzun biri kısa düz tül gelinlikçi uzun duvağı çıkarmak istersen ayrı tokalarla alt alta kuaförün tutursun takı töreninden sonra çıkarırsın oyun oynarken rahat edersin dedi dış çekim için uzun duvak tavsie etti
bende sırf kısa duvakla çıkmıyım diyorum çünkü nikah sırasında yüzümü kısa duvakla örtmek istiyorum hayalim o yüzden uzun duvak ve kısa duvaklaçıkayım daha sonra uzun duvağı çıkarayım değilmi
Tunaydinnnn
Yilan hikayesi gibi olan sinav basvurumu yapmis bulunuyorum. Her okul ne kadar farkli isliyo. Diplomama bile bakmadi kimi olullar diplomanin onayli ornegini istiyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?