Giz resim yuklemis instagrama nasıl da heyecanlı canım benim Allah bir ömür mutlu etsin , stankim sende uzat ayaklarini yat bugun dinlen cok yoruyosun kendini.
Lovelym bi ara mesajla adresini yaz bana canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok merak ettim Giz'i ya. Şu instagramı kim çıkarttıysa sövüyom haberi olsun
Aynen uzandım canım. Penceremi de açtım mis gibi havamı da alıyorum.
kuzum giz'i az çok bildiğimden paylaşmamdan rahatsız olmayacağını düşünerekten merakını gidermek adına paylaşayım taze gelinimizi.
Eki Görüntüle 1119567
Eki Görüntüle 1119568
iphone'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Kuzum aynalar için mi istiyorsun öyleyse fazlaysa ve ödemeli yollayacaksan kabul ederim.
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Kuzum Giz'i az çok bildiğimden paylaşmamdan rahatsız olmayacağını düşünerekten merakını gidermek adına paylaşayım taze gelinimizi.
Eki Görüntüle 1119567
Eki Görüntüle 1119568
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Kızlar ben bugun de calısyorum malesef kocam evde ama ben şirketteym buranın degısık bır çalışma düzeni var adapte olamadm henuz, resmi tatıllerde her departmandan 1-2 kısı nobetçi gelıyoruz tabı ona görede mesai alıyoruz... Ben 1 mayısta çalışmadgm ıcın bugun geldım çok saçma degıl mı anlam veremıyorum nese ıste bıraz canım sıkkın bu yuzden...
Az kaldı nenacım, günün yarısı bitti. Bizdede annem var baya bir iş yaptık. Annem battaniyeleri ıslamak için leğen almaya gitti hemen bende kendimi kk ya attım
ya bttı evet ama bnde btıım bugun bulantmda cok ılaclarm evde dayanck gucum kalmadı... sen karnın burnunda ne ısı yapıosn rahat dursana
Naber kuzular :)
Bugün yıldönümumuz ama esim çalışıyor... sabah bi dışarı çıktık sonra o ise gitti 9 10 gibi gelecek bende evi hazirliyorum kıyı köşe temizlik yaptım cok yoruldum.... kalpten meyveler kurabiyeler yapacam mumlarla :) maddi durumdan dolayı dışarda yeyip içmeye pek gönül razi degil malum ben çalışmadım bi ara arabanın kredisi falan derken bayagi sarsıldk maalesef
Dans şarkısı falan ayarladim güzel romantik bi akşam bizi bekliyor insallah
Selamlar kızlar.Nasılsınız ? Ben geçen haftadan beri kendimde değilim tam...Soma için yardım kampanyası başlatıldı.Eğer henüz yardım yapmadıysanız ve kredi kartınız da varsa tabi maddi durumunuz da müsaitse yardımcı olabilirsiniz.30 lira karşılığında pro kart alarak yardımcı olabilirsiniz.Ben yaptım hatta şu ekstre kesilsin bir tane daha alacağım.Elimden gelen bu noktada bu çünkü.Son tarih 31 Mayıs.Şu ana kadar 3000 küsür civarı para toplandı.
Bakın bu yardım kampanyası başlığı.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719638
Yardım yapmak isteyen de asağıdaki linkte şimdi satın al'ı tıklayabilir.Sonrada üstteki link'e ödeme yaptıgınızı mesajla bildirebilirsiniz.Paypall oldugu için tamamen güvenlidir.
http://www.kadinlarkulubu.com/view.php?pg=kkprokart
Şimdiden sagolun kızlar.Öpüldünüz.
Günaydın kızlaarr
Bende telefona uygulamayı indirdim artık. Aranıza katılabilirim herzamaan okuyup kapatmam ��
Giiz bende instagramdan takip ediyorum çok güzel bir grlin olmuşsun hep gülsün yüzün bebemm seviyoruz seniii ��
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selamlar kızlar.Nasılsınız ? Ben geçen haftadan beri kendimde değilim tam...Soma için yardım kampanyası başlatıldı.Eğer henüz yardım yapmadıysanız ve kredi kartınız da varsa tabi maddi durumunuz da müsaitse yardımcı olabilirsiniz.30 lira karşılığında pro kart alarak yardımcı olabilirsiniz.Ben yaptım hatta şu ekstre kesilsin bir tane daha alacağım.Elimden gelen bu noktada bu çünkü.Son tarih 31 Mayıs.Şu ana kadar 3000 küsür civarı para toplandı.
Bakın bu yardım kampanyası başlığı.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719638
Yardım yapmak isteyen de asağıdaki linkte şimdi satın al'ı tıklayabilir.Sonrada üstteki link'e ödeme yaptıgınızı mesajla bildirebilirsiniz.Paypall oldugu için tamamen güvenlidir.
http://www.kadinlarkulubu.com/view.php?pg=kkprokart
Şimdiden sagolun kızlar.Öpüldünüz.
ya bttı evet ama bnde btıım bugun bulantmda cok ılaclarm evde dayanck gucum kalmadı... sen karnın burnunda ne ısı yapıosn rahat dursana
Naber kuzular :)
Bugün yıldönümumuz ama esim çalışıyor... sabah bi dışarı çıktık sonra o ise gitti 9 10 gibi gelecek bende evi hazirliyorum kıyı köşe temizlik yaptım cok yoruldum.... kalpten meyveler kurabiyeler yapacam mumlarla :) maddi durumdan dolayı dışarda yeyip içmeye pek gönül razi degil malum ben çalışmadım bi ara arabanın kredisi falan derken bayagi sarsıldk maalesef
Dans şarkısı falan ayarladim güzel romantik bi akşam bizi bekliyor insallah
kızlarrrrrrrrrrr gunaydnnn bnm bebıs her gecen gun buyuyor aman allahm bız esımle cok heyecanlıyız elı ayagı duzgun bsy olsun ınsallah.... henuz bebek ıcın bsyler bakmıyoruz 6 aydan once bakmayın dedıler am bn kendımı tutamıyorum her gun fırsat buldukca netten ıncelıyorm orgnk seylerı ssaglıklı ne varsa bakıyrm kıtaplarm var aksamları erkn uyumadgm surece onları okuyrmanne oluyorum ınannılr gıbı degıl kocıs her aksam ısten gelınce once benı sonra bebegı opuyor alıskanlık yaptı onda dun opmeyı unuttu babası napıosn sen dıe gece sabaha kadr elı karnm da o tutacak dıe yatakta sabıt yatyrm sırtım agrıo bugun ay cok tuhaf seyler yasıyoruz kızlarrr ben maasımın yarısına dokunmuyrm hıc bebek ıcın bırıkım oluyor toptan bsyler alıcaz sanırımbı yandan esımde bırıktryr sızce dogru olan bu mudur yoksa almaya baslayalımmı ne dersnz:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?