Sıcağı sıcağına fotolar Eki Görüntüle 1116463 Eki Görüntüle 1116464 Eki Görüntüle 1116465
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sıcağı sıcağına fotolar Eki Görüntüle 1116463 Eki Görüntüle 1116464 Eki Görüntüle 1116465
,İnciçiçeğim dikkat et kendine çok yorma. Üşüttün herhalde dediğin gibi geçmiş olsun.
Hümüş bu da benim tanıdığım bir ablam hatta teyze diyorum bana hep zeytin getirir kıyamıyorum da ona nasıl olcak bilmiyorum.
Nena benim saçımın içinde topuzumun doğal ve yoğun olması için kendi saçlarımın içinde ek saçlar vardı benim ondan önce onları çıkarmam lazımdı onları çıkarmam içinde önce tel tokaları çıkarmam gerekiyordu tabi. Bayağı uğraşmıştım yine de evimize geldiğimiz gün apartmanın ve evime adım attığımdaki o kokuyu hiç unutamam.
Gizom allah mutlu mesut etsin inş. canım allah utandırmasın. İnş. çok güzel geçer kınadan da fotolar bekliyoruz.
İnciçiçeğim dikkat et kendine çok yorma. Üşüttün herhalde dediğin gibi geçmiş olsun.
Hümüş bu da benim tanıdığım bir ablam hatta teyze diyorum bana hep zeytin getirir kıyamıyorum da ona nasıl olcak bilmiyorum.
Nena benim saçımın içinde topuzumun doğal ve yoğun olması için kendi saçlarımın içinde ek saçlar vardı benim ondan önce onları çıkarmam lazımdı onları çıkarmam içinde önce tel tokaları çıkarmam gerekiyordu tabi. Bayağı uğraşmıştım yine de evimize geldiğimiz gün apartmanın ve evime adım attığımdaki o kokuyu hiç unutamam.
Gizom allah mutlu mesut etsin inş. canım allah utandırmasın. İnş. çok güzel geçer kınadan da fotolar bekliyoruz.
,
O zaman yardımlaşarak beraber yapın işte sen yatak odanı falan düzenle yemek yap ona güzel güzel yapın... eşin çalışıyor mu yarın
he o saclar bnm kına gecemde vardı takvıye sacı evet onları mecbur bnde ugrasarak cıkardm ama zaten o gece gergndm ya hırsımı saclarmdan aldm oturdm zaten gece evde kalabalktı onlar sohbet ederken bı yandanda sacımla ugrasıodm ıcımden kv gydıre gıydıre
Canım toparladım valla sayende. Benim mutfak dolaplarının içi dışı çok önemli. Sonra pencerelerim muhakkak silinmeli yağmurda çamur oldu. Kapılarımın silinmesi lazım. Banyoyu komple boşaltıcam zaten yıkansın orası olduğu gibi. Duşakabin içinde kalan duvarlar sarıya döndü rengi ben naptıysam olmadı. Duşakabin içindeki evyelerde hep kireç. Halılarımı ve koltuklarımı sildirmemde lazım. Sabah 08:00'de gelecekmiş yetişir herhalde.
Kuzum o yeşil cifin mutfağı bende var hatta banyosuda mavi o da var bende birlikte satılıyorlar ve çok memnunum. Amway'in yağları söken bir temizleyicisi varmış 17 liraymış önümüzdeki ay ben ondan alıcam herkes çok memnunmuş. Temizlikçimde ondan getirecekmiş bana birazcık. Mutfak dolaplarını da ben boşaltıcam o temizleyecek ben yerleştireceğim iki elden kolay biter diye düşünüyorum canım. Yani inşallah.
Amway satılmıyor öyle evet bizim ofisteki hizmetlimiz satıyor biz ondan alıyoruz hep. Hele bir tane koltuk altı rolonu var mükemmel.
Sizin ev kaçıncı kattı canım? Bizim ev 5. katta benim yükseklik korkum var. Temizlikçide düşerse diye korkuyorum pencereleri sildirmek için.
Ben amway'in ürünlerinden çok memnundum. Ama şu an çevremde kimse satmadığı için alamıyorum.
Bu arada giz nasıl acaba... Yarın onun için büyük gün. Bugün hiç uğrayamadım temizlikten ötürü ama aklım burdaydı daha çokta giz'deydi. İnstagramdan bakıyım birazcık birşeyler eklemiş mi...
Eşimin tele de kk'yı yükledim onun telindeki net sınırsız. Rahat rahat akşamları girerim dedim. Zaten biri telini eline alsa benim zanneder. Kaave falı, regl takipçisi, kk ne ararsanız var.
Kızlar alakasız olacak ama size bir şey sorucam. Bizim üst kata yeni evli bir çift taşındı yaklaşık 2-2.5 aydır falan üst katım dolu yani. Bu üst katımdaki kız sürekli balkondan bir şeyler silkeliyor yalnız. Yatak örtüsü, masa örtüsü, halı, kilim aklınıza ne gelirse gece demiyor, gündüz demiyor silkeliyor. Bugün temizlikçimle kahvaltı yapıyoruz ne bulduysa silkeledi. Söylücem dedim ki temizlikçim tuttu. Karşılaşınca söyle dedi ama bu bir değil iki değil onun evindekiler olduğu gibi benim balkonumda kaldıki benim balkonumda masa sandalyem var, çamaşır asıyorum. Tertemiz balkonumu mahfediyor. Siz olsanız napardınız?
Bu arada giz nasıl acaba... Yarın onun için büyük gün. Bugün hiç uğrayamadım temizlikten ötürü ama aklım burdaydı daha çokta giz'deydi. İnstagramdan bakıyım birazcık birşeyler eklemiş mi...
Eşimin tele de kk'yı yükledim onun telindeki net sınırsız. Rahat rahat akşamları girerim dedim. Zaten biri telini eline alsa benim zanneder. Kaave falı, regl takipçisi, kk ne ararsanız var.
Kızlar alakasız olacak ama size bir şey sorucam. Bizim üst kata yeni evli bir çift taşındı yaklaşık 2-2.5 aydır falan üst katım dolu yani. Bu üst katımdaki kız sürekli balkondan bir şeyler silkeliyor yalnız. Yatak örtüsü, masa örtüsü, halı, kilim aklınıza ne gelirse gece demiyor, gündüz demiyor silkeliyor. Bugün temizlikçimle kahvaltı yapıyoruz ne bulduysa silkeledi. Söylücem dedim ki temizlikçim tuttu. Karşılaşınca söyle dedi ama bu bir değil iki değil onun evindekiler olduğu gibi benim balkonumda kaldıki benim balkonumda masa sandalyem var, çamaşır asıyorum. Tertemiz balkonumu mahfediyor. Siz olsanız napardınız?
ben olsaydım hemen sıcağı sıcağına kafamı balkondan dışarı çıkarıp söylerdim canım. Bizde balkonda oturuyoruz, çamaşır asıyoruz sizin silkeledikleriniz olduğu gibi bizim balkona giriyo lütfen bidaha yapmayın derdim.
Yarın giz için büyük gün bugun kesin uyuyamaz heyecandanayy beni bile heyecan sardııı inşallah harika bi gün geçirir yarın hiçbir aksilikle karşılaşmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?