347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Stanki son zamanlarda bu kadar yormasan kendini Arda için daha iyi olacak sanki annesi. Bende bugün 07:30'tan beri ayaktaydım. Perdeler çıktı yıkandı asıldı beğenilmedi çıkarıldı ütülendi bir daha asıldı falan. Daha yeni duşumu aldım yatağıma yattım çünkü anca bitti kapılar silindi, halılar, koltuklar canımız çıktı ama değdi. Hadi ben yapıyorum da sana ne oluyo bebişini beklerken canım? O kadar yorma kendini.

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Stanki sen nst'ye girecektin girdin mi? Sancın varmıymış??

Hayır yoksa da sen bu tempoda devam edersen başlayacak zaten. 😊 Son günlerin artık biraz yavaşla.

Son düzenleme:
Sizleri öpüyorum kızlar uyuyamadm ama gözlerim şiş değil günaydın gelin olup gelicem inşallah

Benim temizlik malzemelerim hep anway ama ben yine de ayrı bir temizlik malzemeleri aldım senelerce yetecek stok var

Bu arada göz ve Kaş kalemim de anway

Ben memnunum zaten temizlik ürünleri annem de vardı

Telefonda eklenti olması çok iyi mesaj yazar gibi yazıyorum bana dua edin atlayayım bugünü sizleri seviyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dualarımız seninle Gizcim her anın tadını çıkar. Çok güzel bir gelin olcaksın , cok mutlu ol canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gizcim aklımızda kalbimizdesin heyecanını paylaşıyorum bak o kadar yoruldum ettim ama daha fazla uyuyamadım kalktım sana yazıyorum. Sakinleştirici almayı unutma çok faydası oluyor. Bütün heyecanını alamasada bugün bir nebze dindirir.

Mercim zaman geçiyor sıra sana da geliyor.

Bu arada herkese günaydınlar keşke her hafta 3 gün tatil olsak. 😊 Bugün pzts sendromuna girmedim mesela sendromsuz bir pazar yaşıyorum.

Herkese Günaydın :))))
Gizimmmmmmm cok mutlu ol inşallah :)
Esime pancake yaptım yine kızlar instagramda sumeyyeomer var tarifleri cok güzel ordan kurabiye pasta falan bakabilirsiniz

Stanki sen nst'ye girecektin girdin mi? Sancın varmıymış??

Nst'ye girdim. 20 dk sağa tarafıma uzandım 2 kablo bağladılar. Sancı çıkmadı. O kasılmalar rahim kasılmalarıymış. Bu hafta çalışma dedi kasılmalardan dolayı, 1 haftam kaldı çalışmak istiyorum dedim. O zaman şu ilaçlarını 2'ye çıkart dedi. Kasılmaların artarsa doğum izninde gezemezsin dedi 2 hafta sonra çatı muaynem var biraz utanıyorum 27 Mayıs da da gidip raporumu alıcam. Kilomuz KK takvimiyle aynı gidiyor. Boyumuz KK takvimine göre önde

Canım dualarımız seninle, dün akşam düğününe gittiğimiz arkadaş o kadar eğlendiki sanki koca salon boşmuşta bir tek o varmış gibi eğlendi oynadı. O eğlendiği için herkes eğlendi. Daha takı takılırken oynamaya başladı. Sende çok rahat olmaya çalış. Senin en mutlu günün, dilediğin gibi gecsin inşallah.

Hayır yoksa da sen bu tempoda devam edersen başlayacak zaten. 😊 Son günlerin artık biraz yavaşla.

Haklısın canım, bugün dinlenicem. Bu akşam annem gelicek, bizde kalacak. Yarın yapılacak işlere bakacağız. Nasıl yorulmuşsam gece lavobaya bile kalkamadan uyumuşum.

merciimmm sıra sana geliyor amannn da amannn.

Hüm günaydın canım, hamarat kız.

Oyle demeyin heyecanlaniyorummm 😄 daha 1 ay var ohoooo cok var cok. Dun portmantomuzu ikeadan aldik arabayla eve tasidik sonra bide kurduk baya aştık kendimizi ☺ bugun belim tutmuyo o da ayrı mesele

Tunaydinlar

Gizim dualarimiz seninle heycanini tahmin edebiliyorum. Bu gecenin tadini cikartin bol bol dokturun...

Bizimde dugunumuz var bugun. Dun aksam oglan kinasi vardi o bitince afyonda olan uni. arkadaslarimiza gittik sabaha kadar dedikodu nasil ozlesmisiz anlatamam 2 saat ya uyudum ya uyumadim ama hic yorgun hissetmiyorum arkadaslara deger...

Giz resim yuklemis instagrama nasıl da heyecanlı canım benim Allah bir ömür mutlu etsin , stankim sende uzat ayaklarini yat bugun dinlen cok yoruyosun kendini.
Lovelym bi ara mesajla adresini yaz bana canım

Giz esinle birlikte saglikli ve omur boyu mutlu olman dilegiyle.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok merak ettim Giz'i ya. Şu instagramı kim çıkarttıysa sövüyom haberi olsun

Aynen uzandım canım. Penceremi de açtım mis gibi havamı da alıyorum.

ayyyy ölüyorummmmmmm kışlık yazlık değişimi yaptım balkonları yıkadım falan evi yarın süpürecem artık

yarın yıldönümümüz eşim gündüz çalışıyor maalesef akşam bişeyler yapacaz

giiiiizzzzz inşallah çok mutlu olursun canım bir ömür boyu eşinle hep el ele olursun bu gece her şey çok güzel olacak inşallah gönlünce eğlen bu gün senin günün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…