Yuppi çok sevindim ben bu işe.
Kuzum ben burdakiyle değil de ofisimizin başlatmış olduğuna katıldım. Herkesin bu konuda duyarlı olması gerekiyor.
Nena bu bulantılar 14. hafta gibi bitiyor sanırım az daha dayan. Beni de korkuttunuz iyice çevremde kusan bayanlar olaraktan mide bulantısından nefret ederim tansiyonum falan düşer benim.
Canım nice mutlu senelere. 10'lar 20'ler 30'lar... görün inş.
Canım cinsiyeti belli olduktan sonra yavaş yavaş almaya başlayabilirsiniz bence. Ben kendimi tutamazdım diye düşünüyorum.
Papaganmi ne guzelll ilk lovelyli desn :)) gule gule egitin hayvaninizi bakimi zormudr bilemem bnm muhabetbkusum var ocok pisletio ozel ilgi gerekio mkisa surelgne halama verdm onun kusuyla oynasn die :)Bizim evimizde artık bir cennet papağanı var bu arada kızlar. Pazar günü kayınvalidemlerin komşusundaydık bunların kızına sevgilisi hediye almış. Küçücük bir hamster kafesinin içinde hemde kıyamadım dedim bu hayvanın psikolojisi bozulur tutulur mu böyle. Al sana verelim falan dediler benimde eşim ne zamandır muhabbet kuşu istiyordu, bir konuşayım falan dedim o akşam döndük evimize. Ertesi gün eşime söyledim, alalım dedi. Gittik aldık. Sonra doğru petshopa ihtiyacı olan ne varsa aldık. Öncelikle kocaman bir kafes. Bugünde bakımı hakkında biraz araştırma yapıcam aldık bari hakkını verelim.
Papaganmi ne guzelll ilk lovelyli desn :)) gule gule egitin hayvaninizi bakimi zormudr bilemem bnm muhabetbkusum var ocok pisletio ozel ilgi gerekio mkisa surelgne halama verdm onun kusuyla oynasn die :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuzum cennet papağanları konuşamıyormuş bir de çok ürkek şuan zaten alışması uzun sürüyormuş. En azından güzel bir yuvası oldu şimdilik.
ahah ıncıcıcegım yaaa sen gez toz o dugunden bu dugune yoruldun tabigunaydinnn
dersanedeyim fena uykum var.. 10 gundur sabahin koru kalk gec yat. Dugunden dugune kostur oldum yorgunluktan.. Bedenen siniftayim ama uyuyorum ayakta :))
günaydın kızlarrr
iş çok yoğunDaha yeni girdim nete
dün çok güzeldi aşkım bana çiçek almış notlar falan
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
ahah ıncıcıcegım yaaa sen gez toz o dugunden bu dugune yoruldun tabiAksam eve gt dınlen o kafayla derste anlamazsn sen sımdı
maşallhhhhhhhhhhhh
sağol canım darısı başınızaaa
Aynen nenacim hic birsey anlamadim valla neyse ki evde annemle anneannem var yemek falan dusunmuyorum kesin hazirdir
Humumm nice mutlu senelere olsun esinle beraber insallah
Lovelym evinize yeni bir can daha geldi demek. Ben hayvanlardan cok korkarim hayatta elleyemem tuylerini falan cok degisik oluyo
Sizi seviyorum kızlar özledm sizi instgramdan buraya kopyalama yapamadım foto eklicem ama
Balayı iyi Belek soğuk denize giremedm bir pantolon iki hırka almıştm çok Üşüyorm Eki Görüntüle 1121678
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen nenacim hic birsey anlamadim valla neyse ki evde annemle anneannem var yemek falan dusunmuyorum kesin hazirdir
Humumm nice mutlu senelere olsun esinle beraber insallah
Lovelym evinize yeni bir can daha geldi demek. Ben hayvanlardan cok korkarim hayatta elleyemem tuylerini falan cok degisik oluyo
baya maliytli olcak lovelylicm ama hayvan sonucta onada bir yasam alani yaratmak zorundyz ve hayatnn tamamini neredeyse onun icinde gecrcek temzligi icinde smdiden kolay gelsnEvet canım geldi valla sürekli konuşuyoruz onunla, ismi de pırtık eşim koydu ama kafesimizi yanlış almışız. Silindir bir kafes. Aslında çok güzel ama işte kuşların yön duygularını kaybetmelerine neden oluyormuş bugün hagen vision kafeslerinden almaya karar verdim o kafeslerde 270 lira falan. Bu kuş bize bayağı pahalıya patlayacak.
Nenacım senin için birazdan resim koyacağım. Cennet papağanı lovebirds kategorisinde geçiyor. Minyatür, büyümeyen, şebelek suratlı, acayip oyuncu, yaramaz bir papağan cinsi.
Cok guzelms ben daha once boyle bir papagan gordmde tabi farkli bir cins oldgnu bilmyrdm adida guzel pirtik :) yorgnlugnzu atarsnz onunla eglenrsnzİşte evimizin yeni maskotu. 2 akvaryum yetmiyordu birde bunun temizliği çıktı başıma.
Eki Görüntüle 1122010
iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?