347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bizim evimizde artık bir cennet papağanı var bu arada kızlar. Pazar günü kayınvalidemlerin komşusundaydık bunların kızına sevgilisi hediye almış. Küçücük bir hamster kafesinin içinde hemde kıyamadım dedim bu hayvanın psikolojisi bozulur tutulur mu böyle. Al sana verelim falan dediler benimde eşim ne zamandır muhabbet kuşu istiyordu, bir konuşayım falan dedim o akşam döndük evimize. Ertesi gün eşime söyledim, alalım dedi. Gittik aldık. Sonra doğru petshopa ihtiyacı olan ne varsa aldık. Öncelikle kocaman bir kafes. Bugünde bakımı hakkında biraz araştırma yapıcam aldık bari hakkını verelim.

Son düzenleme:

Ya ozur dilerm sizleri korkutmak istemem ben ama herkes bir degil bn biraz zor gecryrm daha zor atlatanlar var allah onlarn yardmcisi olsn ama szdede olck die bir sey yok umarm hepinz sorunsz gecirrsnz :) cinsiyet onmzdeki hafta belli olck insallah ama soyle bir durum var erkek gorurse dr sikinti yok ama ilk etapta kiz derse o net deilms cunku erkek cnsiyeti biraz gec olstfndan yanlis gorunebiliomus int arastrrken onlara denk geldm bakalin hyrliai haftaya hen cinsiyet belli olck hem sakatlik testi yapilcak deli gbi heyecanliyim vallahi... bebek seylerni alma knusuna gelnce de bilemedm 6aydan once almayn dio herkes ne mantikla soyluyolar bilmyrm birde kis bebegi olcak off cok karisigim yaaa bebek bu her syine cok ozenmem lazm heyecanlym:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Papaganmi ne guzelll ilk lovelyli desn :)) gule gule egitin hayvaninizi bakimi zormudr bilemem bnm muhabetbkusum var ocok pisletio ozel ilgi gerekio mkisa surelgne halama verdm onun kusuyla oynasn die :)

Kuzum cennet papağanları konuşamıyormuş bir de çok ürkek şuan zaten alışması uzun sürüyormuş. En azından güzel bir yuvası oldu şimdilik.

Kuzum cennet papağanları konuşamıyormuş bir de çok ürkek şuan zaten alışması uzun sürüyormuş. En azından güzel bir yuvası oldu şimdilik.

He oylemi papaganin konusamayni da mi varmis olsun konusmasn eminim cok tatli bsydr bi ara fotosnu paylasrmsn bnde smdi netten arastrcm merak ettm nasil bir cins olsdnu bi bakayim :)

Gunaydinnn

Dersanedeyim fena uykum var.. 10 gundur Sabahin koru kalk gec yat. Dugunden dugune kostur oldum yorgunluktan.. bedenen siniftayim ama uyuyorum ayakta :))

Günaydın kızlarrr

İş çok yoğun daha yeni girdim nete

dün çok güzeldi aşkım bana çiçek almış notlar falan

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim

gunaydinnn

dersanedeyim fena uykum var.. 10 gundur sabahin koru kalk gec yat. Dugunden dugune kostur oldum yorgunluktan.. Bedenen siniftayim ama uyuyorum ayakta :))
ahah ıncıcıcegım yaaa sen gez toz o dugunden bu dugune yoruldun tabi Aksam eve gt dınlen o kafayla derste anlamazsn sen sımdı
günaydın kızlarrr

iş çok yoğun Daha yeni girdim nete

dün çok güzeldi aşkım bana çiçek almış notlar falan

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim

maşallhhhhhhhhhhhh

Aynen nenacim hic birsey anlamadim valla neyse ki evde annemle anneannem var yemek falan dusunmuyorum kesin hazirdir

Humumm nice mutlu senelere olsun esinle beraber insallah

Lovelym evinize yeni bir can daha geldi demek. Ben hayvanlardan cok korkarim hayatta elleyemem tuylerini falan cok degisik oluyo

Ohh super ede keyf yaparsn yemek buyuk dert yapmak zor deilde ne yapicm die dusunuosan o sikio insani :)

Sizi seviyorum kızlar özledm sizi instgramdan buraya kopyalama yapamadım foto eklicem ama

Balayı iyi Belek soğuk denize giremedm bir pantolon iki hırka almıştm çok Üşüyorm Eki Görüntüle 1121678

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gizmo hg senı takıp edıyoruz yakından sen dert etme tatılın keyfnı cıkar

Evet canım geldi valla sürekli konuşuyoruz onunla, ismi de pırtık eşim koydu ama kafesimizi yanlış almışız. Silindir bir kafes. Aslında çok güzel ama işte kuşların yön duygularını kaybetmelerine neden oluyormuş bugün hagen vision kafeslerinden almaya karar verdim o kafeslerde 270 lira falan. Bu kuş bize bayağı pahalıya patlayacak.

Nenacım senin için birazdan resim koyacağım. Cennet papağanı lovebirds kategorisinde geçiyor. Minyatür, büyümeyen, şebelek suratlı, acayip oyuncu, yaramaz bir papağan cinsi.

Son düzenleme:
İşte evimizin yeni maskotu. 2 akvaryum yetmiyordu birde bunun temizliği çıktı başıma.

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

baya maliytli olcak lovelylicm ama hayvan sonucta onada bir yasam alani yaratmak zorundyz ve hayatnn tamamini neredeyse onun icinde gecrcek temzligi icinde smdiden kolay gelsn

İşte evimizin yeni maskotu. 2 akvaryum yetmiyordu birde bunun temizliği çıktı başıma.

Eki Görüntüle 1122010

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Cok guzelms ben daha once boyle bir papagan gordmde tabi farkli bir cins oldgnu bilmyrdm adida guzel pirtik :) yorgnlugnzu atarsnz onunla eglenrsnz

Kaldı 4 iş günüm

Lovely pırtık ne güzelmiş öyle, sen işte hep onu düşünürsün artık

Bir yeni gelin Giz gördüm galiba Üşütme kendini, idrar yolları enfeksiyonuna dikkat et canım.

Merci bugün yazmamış, yine iş başında:44:

İnciciceği düğünlerde enerji depolamış olman lazımdı iyice dinlennnnn sonraaa az zaman kaldı derslere odaklanma vaktiiiiiiii

Nena para biriktirmek çok güzel, cinsiyeti öğrendikten sonra dayanamaz birkaç parça birşey alırsın bence

çok yoğun bir gün geçirdim yine ordan oraya koşturdum bütün gün tam oh dedim oturdum anneannem aradı halıya takılmış düşmüş koştur koştur oraya gittik Allahtan kırık çıkık bişey yok ama ezilme varmış çok üstüne basmayıp yatıcak bol bol.
Lovelym pırtık a bayıldım ama cennet papağanları yalnız yaşamayı pek sevmezler yanlarına konuşacak eş isterler. bide böyle bir kafes yerine daha çok enine geniş bir kafes alırsanız ordan oraya tüneklere atlamayı çok severler. umarım çok çabuk alışır size
stankim oh son 4 gün kalmış bakalım sonra nasıl geçicek Arda beyle günleriniz eminönüne gitmedin sen hala dimi ?
inciçiçeğim ha gayret az kaldı sınava sonra rahatlıcaksın. Nnenamın da bulşantılarının geçmesine az kaldı, sonra oda rahat edicek inşallah.
Bugun salon halılarım da geldi bişeyi daha halletmiş olduk öpüyorum hepinizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…