347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayrıca ilk günlerde o sıvı olmadan neden birlikte oldunuz keşke onu bekleyip olsaydınız
geçen hafta arkadaşım evlendi kendini kasıp yaptığı için 3 gün kanaması oldu
ben o yüzden ilk günlerde yapamadım o sıvıyı bekledim

Iki gündür havuza giriyorm rahat oluyorm yüzünce çünkü canım yaaaa adet geciktirici ilaçta kullandım işte dün oldu kanamam bugünde devam etti bazı kızlsr da oluyormuş öle deli gbi almıyor damla geliyor

Ama korkum azcık gitti düşün hekes giz jel kas gevşetici sl dedi almadm çünkü normal de öpsem benden birşey ler gider akar hissederim

Ama düğüb gecem kurudum dün merkeze indik gevşetici bide jel aldık ilk denemede oldu oldğnu anlamadm bir baktım kan geliyor garip bişi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gizcim canim dur hemen panikleme kanaman devammi edio anlamadm otelin mutlaka bir dr veya hemsiresi vardr bi danis derm... ben ilk gece yaptm tam olmadigi icin kanamamisti 2.gece balaynda tam oldu cok kan gelmedi 3.-4.yaptgmzda yine kanama oldu hafif hafif ama abrtilcak bsy deildi sakir sakir gelmiodu zaten dar oldgu icin ilk 1-2oldgnda zevk almiosn yani bn almamistm daha snrakilerde almya basladm ne oldnu anladm ozaman yani kendmden ornek verdm cunku baska turlu aciklayamazdm sendeki sey bnmkine benzio herkeste mi ayni acaba bilemiyormki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet denize havuza sakin ama sakin grme ben o hatayi yaptm genital mikrop kaptm 20gubden fazla yattm onlemini mutlaka al

Dediğin şey ile durum aynı nenam şakır şakır yok düşün garip bir durum

Ama bak Nena havuza denize girdiği için mikrop kapmış Allah korusun senin zaten kanaman varmış sende kaparsan çok kötü olur...

hassasın sende benim gibi anlaşılan... benim de oluyordu öpünce falan ama o durum başka bişey sonuçta seni çıplak görmesi falan durumları gibi şeyler işin içine girdiği için değişiyor

evet hala devam ediyorsa dokota gitmesi lazım çok zorladılar herhalde kuruykebn

Evet denize havuza sakin ama sakin grme ben o hatayi yaptm genital mikrop kaptm 20gubden fazla yattm onlemini mutlaka al

Dün yapmadan önce girdim bugün de yapmadan önce girdim birdaha girmem canım bilemedim

Ya sanırım benimki Dar zor oldu hatta olamadı sandım bir baktım kab var bugün de ara ara geldi

Nena benm arkadşm bir hafta ara ara kanma yaşamış benimki bir seloağı doldurmuyor üç dört damla geliyor dün birsz geldi ama bugün az az

Mikrobun alasini kaptm hemde ahh ahh ne cektm varya yataktan kalkamadm iltihaplanms slaonda yatak yaptilar bana kimildayamiodm tuvalete gtnek icin kalkiodm sadece dusunebiliomsn salaklik bnde bsy olmaz die balaynda yapmadgm kalmadi

Tamam bede daha girmem peki nasıl anladın mikrop aldığını bn mantar vs karşı için ilaç aldım onu süreyim en iyisi

Travocort aldım yanman krem en olmadı onu sürcem offf daha önce konuşsaydık keşke yaaa

Gizom bilemedmki bnde de oldu ama normalmi degilmi anlamiyirum smdi bndede oldu die bilmislik taslamak istemem seni yanlis yönlendirmek istemem bir arastrsnz bi sorsnz orda dr mutlaka vardr

Canım bugün az geldi arkadşm da bir gafta dolu dolu devam etmiş durcak az sz ara kanama gibi oluyor

Bu arada eşim içime boşalmış hissetmedin bile sma öle tam sapına kadar girmedi yarısı gitmişken boşaldı bişi olur mu kız

Tamam bede daha girmem peki nasıl anladın mikrop aldığını bn mantar vs karşı için ilaç aldım onu süreyim en iyisi

Yok bnm distan belirti yoktu boyle bobreklerm agriodu heralde dedm bobrek tasim var snra urolojiye randevu aldm arkdslarrm demsti hangi bransa bile gtcgmi bilmiodm gttm adam elleryle suranmi agrio buranmi agrio sunlari hssediomsn bilmem ne bn her seye evet diyorm bnm dedm idrar yolu enf. Var adam durdu bakti yenimi evlsn dedi,kanallar acikken yanls bsyvyapmssn genital enf. Kapmssn dedi bnde kanallar acikken havuza grdgmi soyledm yuksek ihtimal ondan dedi snra bana korse verdi 7-8tane ilac verdi ben anca 10gundr toparlandm 20gun +10 1ayda kendme geldm

Siz hatrlarsnz bu knuyu anlatmsmdr suphelendk bobrrk tasindan die tahliller yapildi die idrar kan vs snra ultrasona bakildi

çok hassas olduğu için

ben de girmedim girsem ne hale gelirdim Allah bilir iltihap var zaten 2 hafta fitil kullandım

kadınlık hiç güzel degilmiş

olmaz canım zaten sonuna kadar ilk zamanlarda girmesi zor

korunmuyorsunuz demi şu an

Lovely nerdesiniz yahu dönün

Gizemcim bizimde ilk gece oldu ama adet yerini bulsun diye o yüzden pek bir şey anlamadım ama oldu çünkü ben hiç korkmuyordum o yüzden de kendimi kasmadım. İnternette anlatılanların yalan olduğunu biliyordum. Çok rahat bir şekilde oldu ve uyuduk. Daha sonra oteldede rahat rahat oldu. İlk gün ağrım oldu ve tutarak uyudum sadece. Kanda bir iki damla gelmiş, daha sonrakilerde gelmedi.

Bu arada sen korunuyor musun? Korunmuyorsan keşke o şekilde birlikte olmasaydınız eğer hemen bebek düşünmüyorsan hamile kalma ihtimalin var canım. Balayında hamile kalanlardan olabilirsin sende. Kızlara havuz konusunda katılıyorum güvenmediğin havuza girme şuan daha yeni yeni birşeyler olduğu için enfeksiyon kapma riskin yüksek bu zamanlarda. Odanızda jakuzi falan varsa onu doldurup girebilirsin ama balayınıda rezil etme bence kendini çok kısıtlayarak havuzdan uzak dursanda denize girebilirsin. Tuzlu su iyi gelir hem.

maşallah ın var canım

yıllarca yapamayanları düşününce halimize çok şükretmemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…