347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydınlar akşam sayfa hiç ilerlememiş hayırdır kızlar? Stanki yazmamış hiç merak ettim şimdi ardacık yaramazlık yapmamıştır inş.

Gunaydinn

Takipteyim sizi ama yazamiyorum annemler bende birde dugunden dugune gezmekten dersleri aksattim toparlamam lazim bir an once

günnnnn ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy dııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugun enerjm tavan kızlarrrrrr izinli olsam full gezerdm sanırım hamıleıkten berı ılk defa boyle oluyorummmmmmmmmmm

Gunaydinn

Takipteyim sizi ama yazamiyorum annemler bende birde dugunden dugune gezmekten dersleri aksattim toparlamam lazim bir an once

Ben annemi 1 ay oldu görmüyorum hala Ankara'da. Ayağına ve omzuna dövme yaptırmış, kulaklarını da deldirmiş birinde 4, diğerinde 2 delik var. Biraz daha kalırsa annemi tanıyamıcam ama çok özledimmmm.

Son düzenleme:
Günaydınlar akşam sayfa hiç ilerlememiş hayırdır kızlar? Stanki yazmamış hiç merak ettim şimdi ardacık yaramazlık yapmamıştır inş.

canim dun kasilmalarim vardi biraz gezeledim sonra yarim saat balkonda oturduk sonra uyuduk bugun ise geldim idare ediyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim dun kasilmalarim vardi biraz gezeledim sonra yarim saat balkonda oturduk sonra uyuduk bugun ise geldim idare ediyoruz

Ardacık üzmesin annesini birazcık daha dayansın az kaldı çıkacak ordan.

Az kaldı stankim yarın son iş günün sonra bol bol dinlen evde.
Gizin de keyfi yerinde heralde bol bol gezi resimleri paylaşıyo bugun :)
Ayy bende görsem artık o günleriii. Nişanlım bugun bakmış otel havalimanına 35km ymis diyo. Ee napalim yanimiza yolluk mu alalim dedim :) tatil moduna girmeye başladık artık 😆😎😎

Maşallah Nenacım.

valla evlılık telasının yorgunlugunu kesınlıkle balayın da atıyorsn bnde kendımı hep balayına desarj etmstm deydıde sende giz gbi keyfni çıkar derimmm

Mercikom valla en güzel dönemde gideceksiniz ben 3 gün olmasından ve havanın serin olmasından ötürü pek bir şey anlamamıştım. Güneş havuzu ısıtmıyordu havuzda çok büyüktü soğuk oluyordu.

Ben balık burcu da olmamdam dolayi deniz ve havuz hastasıyım o yüzden hic sudan cikmam tatilde. Allahtan nisanlim da oyle o konuda iyi anlasiyoruz :) gerekirse hicbisey yapmam yine havuzuma girerim ben :)))))

Ahahah bende öyleyim canım eşim dudakların morardı çık artık diye zorla alıyor beni sudan. Bende su burcuyum bayılırım denize havuza.

Günaydınlar nerdesiniz hatunlar? Giz ne zaman dönüyor? Maşallah 5 günü geride bıraktı bile.

Hümüşüm doktor randevun nasıl geçti? Bende yarın ilk adımı atıp önce ağdaya gidiyorum.:18:

Hüm bu cok güzel bir haber. Burada hamişler cogaldi😘 Allah saglikla kucagina almayi nasip eylesin. Darısı isteyenlerin başina😊🙊

Bu arada bu uygulama ne kadar pratik imiş.😝

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…