347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Güle güle kullan canımm ne kadar çabuk gelmiş :)

Gizcim ben konu hakkında yorum yapamıcam ama balayında da denize havuza girmemek olmazki en azından denize girin tadını çıkarın tatilin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah ın var canım

yıllarca yapamayanları düşününce halimize çok şükretmemiz lazım

Ben şükrediyorum zaten canım. Bizim maşallahımız var ayıptır söylemesi hatta bazen soruyoruz bile birbirimize o kadar güzel bir uyum var ki herkes bizim gibi midir sence aşkım diye.

İçime boşslaa ve korunmuyorsam ihtimal de olsa hamiş olabilirmiyim ben Canım eşim bebek istiyor bende ama boşalacağnı düşünemedim

Ben korkuyorm ki asla korkacamı düşünmedim

Kızlar oraya ayna ile baktım hafif tahriş olmuş napmam lazım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sudan başak bişey surme sakın
günlük ped de kullanma çok o da tahriş ediyor

Evet canım kargolar hep 1 günde geliyor bana. Çok teşekkür ederim instagrama da koydum.

Dediğine de katılıyorum eğer otelin havuzu güven vermediyse kesinlikle deniz tercih edin tatiliniz burnunuzdan gelmesin. Mesela bizim otelimizde havuzu kullanan çok yoktu hava güneşli ama serindi eylül ayı olduğu için ve havuz acayip büyüktü ben girdim ve hiç bir sorun yaşamadım.

Ben şükrediyorum zaten canım. Bizim maşallahımız var ayıptır söylemesi hatta bazen soruyoruz bile birbirimize o kadar güzel bir uyum var ki herkes bizim gibi midir sence aşkım diye.

bizde sonradan alıştık ama olsun ben ilk başlarda çok üzülüyordum bişey anlamıyorum zevk almıyorum diye eşim de üzülme bizde sonradan açılırız dedi aynen öyle oldu çok şükür şimdi beni durdurana aşk olsun

Evet canım dediğin gibi olduysa hamiş olma ihtimalin var. Artık çok zorlamayın bence. Bepanten varsa sürebilirsin ya da pudra iyileşmesine yardımcı olur. Sen şuan kendini kastığın için kendini eşine kapatıyorsun. Serbest olsan zorlamadığı için tahrişte olmaz. Bir de işin sonu oraya varacak düşüncesiyle yakınlaşmayın. Ön sevişme diye bir şey var artık herkesinde bildiği. Kuru olduğu için eşinde zorluyor öyle olunca tahriş oluyor. Tuvaletini yaparken bile acır. O nedenle biraz iyileşmesini bekleyin ara verin.

Son düzenleme:

Maşallah Hümcüm. Evlilikte önemli bir yeri olduğu için bu konuda uyum çok önemli.

Lovelym o ön sevişme ilk geceden beri uzun sürüyor ama olaya gircekmiz zaman kuruyordum neyse aştık ama ön sevişme süper

Bu ara da otel ve havuzu harika hem büyük havuz hem tertemiz hemde kimse yok hav kapalı öle yüzdüğüm alan da kimseler yok hele

Kuzum birşeyleri hemen aşmayı beklemeyin zaten zamanla daha iyi olacaktır önemli olan birbirinizi istemeniz. İstedikten sonra gerisi gelir.

Lovelym dediğin bunları mıEki Görüntüle 1123808

gizim sen korunmuyordun dimi ben dk hapı kullandığım zaman çok kuruluk yaşadım kuruluğun önüne tükürükle geçtim cnm kayganlaştırıcı krem falan sürmedim alerji vs yapar diye korktu zaten birleşme olunca ıslanıyor orasıdaha çok yenisin sürekli kafana takıpta daha çok stres yapma herşey rayına girecek

evet önemli...

bazı insanlar evlilik= sex diyor ama ben ona karşıyım o herşey değil sizce de öyle değil mi

Tabi ki değil canım zaten bizde işten güçten yorgunluktan bir düzene oturtamadık.

Lovelym dediğin bunları mıEki Görüntüle 1123808

Canım merhem olanını sürebilirsin. Sonra ped falan takma pamuklu bir külot giy ve bir süre o bölgeye dokunma.

Gizom bunu da işten çıkmadan senin için paylaşmak istedim.

Bepanthen ile Bepanthol arasındaki fark nedir?

Bepanthen ve Bepanthol'ün etkin maddeleri aynıdır, kullanabilirsiniz.

Yalnız Bepanthol Losyon'un içerdiği etkin madde oranı Bepanthen'e göre daha düşüktür.

Bepanthol merhem ile krem arasındaki fark da kullanıcılarımız tarafından çok fazla soruluyor. Merhem yağ bazlı bir formülasyona sahipken, krem ise su bazlı formülasyona sahiptir.

Bepanten hem yara kremi hem normal olanı vardı ama almadım yanıma neyse bunu kullanayım canlarım sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…