Merciiiim aynam geldi çok teşekkür ederim canım benim. Gerçekten çok güzel olmuş. Çok zevkli olmuş bayıldım ve evimin en güzel yerine koyucam şuan ofiste masamda duruyor tam karşımda kendime bakıyorum. Çantaya el aynası bile yapılabilir. Çok şık çok.
maşallah ın var canım
yıllarca yapamayanları düşününce halimize çok şükretmemiz lazım
Gizemcim bizimde ilk gece oldu ama adet yerini bulsun diye o yüzden pek bir şey anlamadım ama oldu çünkü ben hiç korkmuyordum o yüzden de kendimi kasmadım. İnternette anlatılanların yalan olduğunu biliyordum. Çok rahat bir şekilde oldu ve uyuduk. Daha sonra oteldede rahat rahat oldu. İlk gün ağrım oldu ve tutarak uyudum sadece. Kanda bir iki damla gelmiş, daha sonrakilerde gelmedi.
Bu arada sen korunuyor musun? Korunmuyorsan keşke o şekilde birlikte olmasaydınız eğer hemen bebek düşünmüyorsan hamile kalma ihtimalin var canım. Balayında hamile kalanlardan olabilirsin sende. Kızlara havuz konusunda katılıyorum güvenmediğin havuza girme şuan daha yeni yeni birşeyler olduğu için enfeksiyon kapma riskin yüksek bu zamanlarda. Odanızda jakuzi falan varsa onu doldurup girebilirsin ama balayınıda rezil etme bence kendini çok kısıtlayarak havuzdan uzak dursanda denize girebilirsin. Tuzlu su iyi gelir hem.
İçime boşslaa ve korunmuyorsam ihtimal de olsa hamiş olabilirmiyim ben Canım eşim bebek istiyor bende ama boşalacağnı düşünemedim
Ben korkuyorm ki asla korkacamı düşünmedim
Kızlar oraya ayna ile baktım hafif tahriş olmuş napmam lazım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Güle güle kullan canımm ne kadar çabuk gelmiş :)
Gizcim ben konu hakkında yorum yapamıcam ama balayında da denize havuza girmemek olmazki en azından denize girin tadını çıkarın tatilin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben şükrediyorum zaten canım.Bizim maşallahımız var ayıptır söylemesi hatta bazen soruyoruz bile birbirimize o kadar güzel bir uyum var ki herkes bizim gibi midir sence aşkım diye.
İçime boşslaa ve korunmuyorsam ihtimal de olsa hamiş olabilirmiyim ben Canım eşim bebek istiyor bende ama boşalacağnı düşünemedim
Ben korkuyorm ki asla korkacamı düşünmedim
Kızlar oraya ayna ile baktım hafif tahriş olmuş napmam lazım
bizde sonradan alıştık ama olsun ben ilk başlarda çok üzülüyordum bişey anlamıyorum zevk almıyorum diye eşim de üzülme bizde sonradan açılırız dedi aynen öyle oldu çok şükür şimdi beni durdurana aşk olsun
Evet canım dediğin gibi olduysa hamiş olma ihtimalin var. Artık çok zorlamayın bence. Bepanten varsa sürebilirsin ya da pudra iyileşmesine yardımcı olur. Sen şuan kendini kastığın için kendini eşine kapatıyorsun. Serbest olsan zorlamadığı için tahrişte olmaz. Bir de işin sonu oraya varacak düşüncesiyle yakınlaşmayın. Ön sevişme diye bir şey var artık herkesinde bildiği. Kuru olduğu için eşinde zorluyor öyle olunca tahriş oluyor. Tuvaletini yaparken bile acır. O nedenle biraz iyileşmesini bekleyin ara verin.
Lovelym o ön sevişme ilk geceden beri uzun sürüyor ama olaya gircekmiz zaman kuruyordum neyse aştık ama ön sevişme süper
Bu ara da otel ve havuzu harika hem büyük havuz hem tertemiz hemde kimse yok hav kapalı öle yüzdüğüm alan da kimseler yok hele
Maşallah Hümcüm. Evlilikte önemli bir yeri olduğu için bu konuda uyum çok önemli.
Lovelym dediğin bunları mıEki Görüntüle 1123808
evet önemli...
bazı insanlar evlilik= sex diyor ama ben ona karşıyım o herşey değil sizce de öyle değil mi
Lovelym dediğin bunları mıEki Görüntüle 1123808
Gizom bunu da işten çıkmadan senin için paylaşmak istedim.
Bepanthen ile Bepanthol arasındaki fark nedir?
Bepanthen ve Bepanthol'ün etkin maddeleri aynıdır, kullanabilirsiniz.
Yalnız Bepanthol Losyon'un içerdiği etkin madde oranı Bepanthen'e göre daha düşüktür.
Bepanthol merhem ile krem arasındaki fark da kullanıcılarımız tarafından çok fazla soruluyor. Merhem yağ bazlı bir formülasyona sahipken, krem ise su bazlı formülasyona sahiptir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?