347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sağol kuzum teşekkür ederim nenayla peşpeşeyiz

Hüm ne kadarlk hamilesin inanmıyorum cidden hamillemisin maşallah canım

Lovely yarın döncez akşam aspendosa gidiyoruz Anadolu ateşini izlicez

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

He valla canım şoktayım adete göre 6 haftalık ama bi kaç hafta geç ilerliyor geç döllenme olduğu için

ilerleyen zamanlarda eşitlenir miş

Günaydın canımmmm

şok geçirdim doktorda çünkü hamileymişim tek gece de hamile kalmışım

Şoktayım oha falan oldum yani kaç gündür hastalanmıyordun? E daha önce negatif çıkan sonuç nasıl pozitif çıktı? Şoktan tebrik bile edemedim gözün aydın canımıniçi. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bana da nasip etsin Hüm'üm.

Hümeyra sen test yapmamışmıydın? Şaştım kaldım ben bu işe.:44: Amaaaa çok çok çok çok fazla sevindim. 1. yıl hediyesi olmuş size. İnşallah bizimkide çok bekletmez hemen gelir istediğimiz ay. Çok heyecanlı. Babası ne dedi? Nasıl söyledin?

Dönde evinin tadını çıkar Giz'im mis kokusunu içine çek o balayından daha ayrı bir keyif bence.

amin canım inşallah

evet geç döllenme olayı olmuş

45 gün olmuştu 15 gün gecikince çıktı

şimdi doktor aradı normalde 6 haftalık okması gekrekio ama 4.5 haftalık gebeyim şu an

tahmini 15-30 ocak arası doğum tabi kese büyürse

şoktayken söyledim çok sevindi

Demekki aceleci olmucaz geç döllenme olabiliyor. Üzüm de yaşadı galiba aynısını. Adetin gecikmesinden 1 hafta - 10 gün sonra yapsak çıkacak demekki.

şoktayken söyledim çok sevindi

Ayy sevinilmez mi bayılınır bu habere ya. Çok merak ediyorum benim eşim ne yapacak...

evet aynen öyle bak bana idrar kan hiçbirinde çıkmadı ilk başta geç döllenme olduğun için

Onlardan bilgi alırsın artık bakalım senin bulantıların nasıl olacak 😊 çok tatlı yaa eşin hala şokta mı 😊 :)
Lovelym burdayım bebem buarada 😊 :))

Seslenmemiz mi lazım kuzu yaz bize.

hümmmmmmmmmmmm tebrik ediyorummmm allah saglıkla kucagna almayı nasip etsin çok sevindim canım smdi gördüm valla sasırdım bnde ne yalan solım

Nena peşpeşe doğuracaksınız valla. Bebek olunca forumu boşlamayın ha tecrübeli anneler olarak sizlerden bilgi alıcam ben.

Seslenmemiz mi lazım kuzu yaz bize.

Nena peşpeşe doğuracaksınız valla. Bebek olunca forumu boşlamayın ha tecrübeli anneler olarak sizlerden bilgi alıcam ben.

Yok kuzum ya boslamak yok hep brlikte buyutucez bebeklermzi :)daha siz yapicaksnz ... valla lovelylim bu bebek oldnu ogrendgm andan itibaren annelk duygularm olustu sanki hep koruma ic gudusune grdm degisik bsy :)esimde babasi babasi modunda gezio evde bide bzm durum farkliydi biliosnz hic olmck dediler oldu bambaska bsy tanrim sana ve istyen herkese nasip etsn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lovelyli yarn agda gunun mu korkma acimio kucuk kucuk aliolar bnm bacaklarm cok acio valla bundan snra bacaklarma yaptrmcm dayanamiyrm kan icinde kalio 3gun gecmio kizarkligi zaten 13gun snrada minik minik cikmaya baslio onca aciya degmio bacak icin strese griorm kuafore gdnce bacaklarm icin senn bacaklarn acimiodu yanlis htrlamiosam dier bolgedende korkma eger acirsa ya kadnn elleri agirdr yada hassasn dicemde bacaklarn acimiosa orani hic hissetmezsn gbime gelio

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…