- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Hüm bu cok güzel bir haber. Burada hamişler cogaldi😘 Allah saglikla kucagina almayi nasip eylesin. Darısı isteyenlerin başina😊🙊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hüm ne kadarlk hamilesin inanmıyorum cidden hamillemisin maşallah canım
Lovely yarın döncez akşam aspendosa gidiyoruz Anadolu ateşini izlicez
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın canımmmm
şok geçirdim doktorda çünkü hamileymişim tek gece de hamile kalmışım
Hüm ne kadarlk hamilesin inanmıyorum cidden hamillemisin maşallah canım
Lovely yarın döncez akşam aspendosa gidiyoruz Anadolu ateşini izlicez
Şoktayım oha falan oldum yani kaç gündür hastalanmıyordun? E daha önce negatif çıkan sonuç nasıl pozitif çıktı? Şoktan tebrik bile edemedim gözün aydın canımıniçi. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bana da nasip etsin Hüm'üm.
Hümeyra sen test yapmamışmıydın? Şaştım kaldım ben bu işe.:44: Amaaaa çok çok çok çok fazla sevindim. 1. yıl hediyesi olmuş size. İnşallah bizimkide çok bekletmez hemen gelir istediğimiz ay. Çok heyecanlı. Babası ne dedi? Nasıl söyledin?
amin canım inşallah
evet geç döllenme olayı olmuş
45 gün olmuştu 15 gün gecikince çıktı
şimdi doktor aradı normalde 6 haftalık okması gekrekio ama 4.5 haftalık gebeyim şu an
tahmini 15-30 ocak arası doğum tabi kese büyürse
şoktayken söyledimçok sevindi
Demekki aceleci olmucaz geç döllenme olabiliyor. Üzüm de yaşadı galiba aynısını. Adetin gecikmesinden 1 hafta - 10 gün sonra yapsak çıkacak demekki.
Ayy sevinilmez mi bayılınır bu habere ya. Çok merak ediyorum benim eşim ne yapacak...
hüümmm süpeerrr Allahm sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah topikimizin güzel anneleri çoğalıyo çok güzeelllGünaydın canımmmm
hüümmm süpeerrr Allahm sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah topikimizin güzel anneleri çoğalıyo çok güzeelll
Günaydın canımmmm
sağol kuzum teşekkür ederimnenayla peşpeşeyiz
Onlardan bilgi alırsın artık bakalım senin bulantıların nasıl olacak 😊 çok tatlı yaa eşin hala şokta mı 😊 :)
Lovelym burdayım bebem buarada 😊 :))
hümmmmmmmmmmmmtebrik ediyorummmm allah saglıkla kucagna almayı nasip etsin çok sevindim canım smdi gördüm valla sasırdım bnde ne yalan solım
Seslenmemiz mi lazım kuzu yaz bize.
Nena peşpeşe doğuracaksınız valla. Bebek olunca forumu boşlamayın ha tecrübeli anneler olarak sizlerden bilgi alıcam ben.
Günaydın canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?