Ayyy İnciçiçeğim bende geliyorum çaya. Ne güzel olurdu şimdi.
Eminonunde kına alisverisindeyimmm insallah guzel seyler bulurum da aksam paylasirim hepinizleee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oyy hemde ne guzel olurdu valla canim atla gel
Ayyy çok sevindim canım bizimde Pırtıkımız var artık cennet papağanımız özlediklerim arasına o da katıldı artık. Eve gidip saatlerce konuşuyorum tüm yorgunluğumu alıyor. Bir sürü şeyler aldım ona. Bugün kafesi gelirse eşyalarını da koyup foto atarım. Çok tatlı bişiy. Dedim geçici süre aldığım kişilere geri veririm sonra alırım diye düşünmüştüm gerek yoksa sorun da yok. Gerçi kışın bizim ev soğuk oluyor biz işten geldikten sonra kaloriferler çalışıyor kışa bir de çare bulsam süper olacak.
Canim tuyleri koruyor onu usutmuyor ama kisin evin en gunes alan yerine koysan kafesi yetiyor.Onun ilikligi yeter siz eve gelene kadar.Bizde kus bakmistik kedimizden once.Annem can atiyodu eve gidip konusayim diye kusla:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım evim aydınlık ama içeri güneş girmiyor. Başka napabilirim ki yuva koysam olmaz mı acaba? Bu yuva kılları da var onlardan da alırım olmadı girer mi ki içine? Şimdi bile çok koruyup kolluyorum üşütmesin diye.
İki taraflı cereyanda yani ruzgarda kalmadıktan sonra bişeycik olmaz merak etme canım.Olmadı eve gelene kadar kafese alttan tül geçirirsin yarısına kadar o da korur yoksa evin sogukluguyla hasta olmazlar.Hiç merak etme.
yaa kıyamam çok tatlı pırtıkcık alışamadı mı ürkek miAyyy iyi bari sevindim canım. Çok alıştık çünkü şimdiden pırtığımıza. O bize hala alışamamışta olsa.
Ayyy iyi bari sevindim canım. Çok alıştık çünkü şimdiden pırtığımıza. O bize hala alışamamışta olsa.
yaa kıyamam çok tatlı pırtıkcık alışamadı mı ürkek mi
Haklı ama eşin, pırtıkcık çok çok şanslııı annesi araştırmacıYok kuzuş ürküyor hala gerçi bayağı ilerleme kaydettik artık sesime tepki verip ötüyor, bir de ellerimizde çok korkuyordu. Onun olduğu yere elimizi götürünce karşıya uçuyordu şimdi ise elimi götürünce napıcam diye bakıyor sadece. Bizde onu hiç rahatsız etmiyoruz. Onunla aynı hizzaya gelip uzun uzun konuşuyoruz sadece araştırmalarımıza göre dişi ama cennet papağanlarının dna ile belli olurmuş daha çok cinsiyeti tabi ben onların bakımı üzerine ihtisas yapıyorum şuanda bol bol okuyorum yine. Araştırmacı kişiliğim ön planda. Cennet papağanları forumuna bile üye oldum.Babası diyor çok şanslısın da haberin yok böyle annen var diyip dalga geçiyor benle. Bugün ona plastik tünekler yerine doğal ağaç dalları aldım. Yine ağaçtan salıncak, merdiven aldım hepsini ağaç aldım plastik hiç bir şey koymucam kafesine. Kafesimizde gelmiş bugün 3. kez kafes değiştirecek pırtığımız ama bu son olcak inş. ona piyasadaki en lüks kafesi aldım.
Kuşgiller ürkek hayvanlardır.Pıtpıtpıt atar kalpleri biraz heyecanlansalar.Çok güzellerdir çokk.
Bu anlattığım kuzenıme hayranım ben.Evde yok yok.Hayvanat bahcesi gibi mübarek.Ama kızı 5 yaşında şu anda hayvan sevgisi iliklerine kadar işlemiş.
Babam her zaman der hayvansever insandan zarar gelmez özden iyi insanlardır merhametlidirler diye.Çok doğru.
Ben çağana vermeye çalışıyorum ama henüz sevmenin değil kuyrugunu çekmenin peşinde:)
Insallah cocuklarımıza bu sevgiyi aşılarız.Sokakta gördüğü bir köpeciğe bir damla su vermeyi akıllarına getirse yeter zaten.
Haklı ama eşin, pırtıkcık çok çok şanslııı annesi araştırmacı
pro üye olduk bebiş avantajını bilmiyorummm hiç vala topiğimiz haricinde gezinmiyorumm ki pek, yardım kampanyası için yapmıştık.Bu arada siz pro üye mi oldunuz bakayım alde ile chelzy? Bir avantajı var mı ki?
Canım benim goldenım vardı iki yaşında vermek zorunda kaldım ailevi nedenlerden dolayı. 37 günlüktü aldığımda. Hatta petarakadaş sitesinin üyelerindendim ve İzmir'de belki görmüşsündür petarkadaş organizasyonları yapılıyordu onları da düzenleyen bendim. Alsancakta ve Bostanlı'da yapıyorduk. Sayısız hayvansever katılıyordu, ödüller dağıtılıyordu. Herkes kedisini köpeğini alıp geliyordu. Golden'ım varken 2 koca kafesim vardı evde gonzaleslerim vardı.(Hamsterın bir başka cinsi kuyruksuz fareler) Şuan evimde 2 akvaryum var biri japon, biri lepistes. Ben kendimi bildim bileli ipekböceklerim, muhabbet kuşlarım, tavşanım, civcivlerim, kaplumbağam hepsi oldu. Bir iguana ve yılan beslemediğim kaldı.Babamda aşırı sever hayvanları. Kardeşim 13 günlükken dışardaki yavru sokak kedilerini toplayıp eve getirdim diye evi pire bastı ilaçlatıp yazlığa kaçtık. Bendeki sevgi çıldırma boyutunda artık. Burda hergün iş yerimin önünden geçen bir kadın var oğlu golden almış ama yazık kadın bakıyor. Köpekte ne bulsa ağzına atıyor ben ağzını açıp boğazından alıyorum peçeteleri falan kadın şaşkın şaşkın bakıyor yazık.
Bu arada siz pro üye mi oldunuz bakayım alde ile chelzy? Bir avantajı var mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?