347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hümmmmm inanmıyorummmmm :))))) çok çok çok tebrik ederim canım benim cok sevindim adına. Allah isteyen herkese nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canım inş.

Evet canım yarın işten çıkınca ağdaya gidicez ve ben çok korkmaktan ziyade utanıyorum. Bacaklarım hiç acımıyor ama orası acır gibime geliyor. Eşim dalga geçiyor aşkım sendekiler tüy değil kıl diye. Kardeşiminde bikini bölgesi hiç acımıyor senin gibi bacakları felaket acıyor anlamadım ben bu işi.:44:

Son düzenleme:

acı hissiyatı kişiye göre değişiyor ya ondan bılemedm bnde vallahi...

Annecimle evi silip supurduk baya tozlanmis her yer yorulduk ama degdi. Benim mutfak dolaplarim yetmiyo diye annem dun bize ekstra dolap aldi esyalarimin bazisini acamamistim mutfakta onun yerini hazirladik sildik iiyice bugun getircekler

Ayrica aksam koctasa gittik ben hala balkona bisey bulamadim kafama gore en sonu beyaz plastik masa sandalye alicaz o olacak bi turlu begenemedim esimde kizdi biraz

Bu aksam annemleri gotiruyoruz esim kalin esyalariniz fazla dolmusla zorlanirsiniz hafta sonu hep beraber gideriz deyince tamam dediler. Bizde gider 2 gun kaliriz bu sayede bende arkadaslarimi gormus olurum uzun zaman oldu gormeyeli

Simdi dustan ciktim derse oturucam esim az once geldi eve camiye gitmek icin daha derse baslamadin mi diye bi postada ona soylendi

hümmmmmmmmmmmm tebrik ediyorummmm allah saglıkla kucagna almayı nasip etsin çok sevindim canım smdi gördüm valla sasırdım bnde ne yalan solım

bende canım yaa tek yapma da nasıl tuttu dedim doktora seninkiyle aralarında 1 ay olacak inşallah kardeşlerin

canım kuaförüm bana hamileyken her ay gelmezsin dedi dökülüyormus

hümmm harika bir haber bu çok sevdim tatlım tebrikler... allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Hümmmmm inanmıyorummmmm :))))) çok çok çok tebrik ederim canım benim cok sevindim adına. Allah isteyen herkese nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağolun canlarım dua edin bizim için teyzeleri

acı hissiyatı kişiye göre değişiyor ya ondan bılemedm bnde vallahi...

Muhtemelen canım.

Eşini bu ara kızdırıyorsun anlaşılan İnciçiçeğim kararlı ol biraz al gitsin bak biz Koçtaştaki 99liralık masa-sandalye takımını aldık hemen, başka beğenmiştim ama olmadı balkonumuza bunu bile zor sığdırdık.

bende canım yaa tek yapma da nasıl tuttu dedim doktora seninkiyle aralarında 1 ay olacak inşallah kardeşlerin

İyi demişsin doktoruna ben diyemem ondan bile utanırım.

Haftaya cts benimde doktor kontrolüm var puff çok can sıkıcı bu kadın doğumcular yahu heyecan yaptım şimdiden.:18: Düşünüyorum da biz sezeryana gün alırız ben heyecandan sezeryan gününden önce normal doğururum bu heyecanla.

Hum cok sevindim.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Su birkac hafta kritik cok yorma kendini iyice tutunsun bebbis yerlessin yerine.Dikkat et kendine olur mu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya bu arada bebeğe kuş çok zararlıymış biz kuşumuzu napıcaz ki beni şimdiden bunun endişesi de sardı. Eşimde daha ne kadar zaman var diyor acaba hamileliktede zararlı mıdır?

evet canım dikkat edecem eşim tepemde olur zaten temizlik falan yapmayacakmıiım öyle halı kaldırmak yokmus

Lovelym yo oyle bisey kim demisse:) kusun kafesinin temizligini yaptiktan sonra hicbir zarari olmaz.Kuzenimin kizi 3 kedi 1 kopek 1 tavsan 2 kaplumbaga 2 papaganla ayni evde yasiyor :)kizinin masallahi var.Sikinti olmaz.Hayirlisi olsun kusunuz kuzum bu arada.

Hum ne hali kaldirmasi otur oturdugun yerde yat asagi allahaskina:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyy çok sevindim canım bizimde Pırtıkımız var artık cennet papağanımız özlediklerim arasına o da katıldı artık. Eve gidip saatlerce konuşuyorum tüm yorgunluğumu alıyor. Bir sürü şeyler aldım ona. Bugün kafesi gelirse eşyalarını da koyup foto atarım. Çok tatlı bişiy. Dedim geçici süre aldığım kişilere geri veririm sonra alırım diye düşünmüştüm gerek yoksa sorun da yok. Gerçi kışın bizim ev soğuk oluyor biz işten geldikten sonra kaloriferler çalışıyor kışa bir de çare bulsam süper olacak.

Pfff anneme gitme planimiz suya dustu. Kuzenim aradi musaitseniz annemle size gelicez bu gece kalicaz diye bende buyrun dedim. Onlar dikilide oturuyor ekimde dugunleri var izmire gelin gelicek ev tadilat oluyormus alisveris yapicaklarmis geri ceviremedik artik
Simdi annisimle haldir haldir yemek ve cay yanina biseyler hazirliyoruz...

Ayyy İnciçiçeğim bende geliyorum çaya. Ne güzel olurdu şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…