Petarkadasa yeni uye oldum sayılır.1ay önce falan canım.Sahıplendırmeler oluyor hep.Tattonun rahatsızlıgından bahstmıstım orda.Güzel bir site.
Sende benim gibi ne bulduysan belemişsin lovelylm.Ama tattooya bişey oldugunda dilim varmıyor söylemeye bir daha evde hayvan beslemeyeceğim.Sende bilirsin kedi ve köpeklerle kurdugun iletişimi,bağlılık çok daha farklı diğer hayvanlara göre.Bir daha o kadar baglanıp kaybetme duygusuna dayanamam daha sımdıden
Bugun ender kosturmadigimiz gunlerden biri pendik marinada kahvalti keyfi yapiyoruz burdan da eve gecip portmantomuzu duvara sabitleyip raflarini takicaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydınlarrr saat 15.00 e kadr calısyrm bugun malesef kızlar sızlerd egelınnnn
aksam 16,00 da da ing. dersim var hocam gelicek yalnız hıc halım yok sabah 5 e kadr salonda koltukta uyudum tüm kemıklerm agrıo eşim çalışıyordu salonda garıbımn sabah ezannda bıtttı ısı pozısyon yukseldı iş yuku arttı artk saglıgına bsy olck dıe cok korkuyrm para cok onemlı ama esım daha onemlı bu tempo nereye kadr gder bılemıyorum kızlar smdı evde mısıl mısıl uyuyordur umarm dınleneblr
lovelyli kafes cok guzel pırtgn keyfi yerndedir halamda papagan kafesı var bıldgn triplex 3 katlı ama onlar papaganlarnı kaybettı smdı ıcınde ıkı tane muhabbet kusu var bırı bnm pamugum dıerıde halamn kusu capkın bol bol takılıyrlarkafes okadr buyukkı at kostur
merci cnm her seyn cok cici keyfnı cıakr bnde o gunlerı ozluyrm valla bnmde en keyflı alsversmdı ama her sey gerıde kalıo bol bol tadnı cıkar özliceksn
Bugun ender kosturmadigimiz gunlerden biri pendik marinada kahvalti keyfi yapiyoruz burdan da eve gecip portmantomuzu duvara sabitleyip raflarini takicaz
Lovely, Nena sizin için mesai biti mi su gibi geçsin. İşler yoğun oluyor mu?
Bende 14:00'de çıkıcam 16:00'da sire gidicem. Çok heyecanlıyım niye böyle utangacım ben ya.:18:
Oh canım senin yerinde olmak vardı şimdi. Bende kadıköy ve pendiği diğer yerlere göre daha iyi bilirim babamın yengesi pendikte marinanın karşısındalar hemen müstakil evlerde. Çok güzeldir şimdi oralar.
Tuzlaya da marina yapılıyor, 2015'de kahvaltıya bekleriz
Eşim 10:30'a kadar uyudu uyandırmadım. Hala kahvaltı yapıcaz. Biz ardayla uyanınca atıştırdık. Karyolamız geldi yerine yerleşti. İki sabahdır uyandığımda karşımda içinde Ardam'ın olduğu günleri hayal ediyorum.
Saat 2'de mevlüde gidicem, Hava çok güzel mevlütten sonra sahile gidip oturasım var.
senin bizim marınada ne işin varbari bana ugra aksam ehehe
thank you so much aksamki derse hazrlık
kadıkoy out pendık innn ayıptr sölemesi bizim oralarn tam zamanı harika bir sahilmz var 1 caddebostan 2 pendık 3 tuzla sahılı tek gecerm
Beraber kahvaltı yaparız ozaman inşallah :)
Nenacim dün pendikte bi bosnak tatlisi yedim bi tanidigimiz ikram etti tadi muthisti ya gazi burma mi dedi oyle bisey dedi orda satiliyomus bi ara gidip alcam
İnşallah canım
Canım yakında hayalin gerçekleşecek Arda'nın gelmesine çok çok az kaldı annesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?