347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kuzum bende Face'ten (köpeğimin ismi) sonra bir daha köpek almam dedim. Çünkü hiç bir canlıyı onun kadar sevebileceğimi sanmıyorum o bambaşka birşeydi. Verdiğimiz kişiyide biliyorduk Çeşmealtında bahçeli bir evde oturuyordu. Bir köpeği daha vardı küçük cins terrier iyi de anlaştılar ama bahçeden kaçmış ve biri de aldı götürdü sanırım. Bir sürü şey yaptık ama bulunmadı.

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

ben geldimmm size bugun aldığım cicilerimi gösteriyimmm
Bunlar nar kına kutularım, kutularını ayrı kınasını ayrı aldım içlerine yerleştirdim.

Bunlar çerez keselerim. altlarında da küçük sepetleri var

Bunlar el mumları, gelin evden çıkarken atılan bereket paraları ve mendillerim

Bunlar dayanamayıp diğerlerine ek olarak aldığım konuşma balonlarım

Bunlar sepetim, tepsim ,el güllerim ve teflerim

Bunlar da açıkbüfeye koyacağım lolipoplarım

bunların dışında kendime sade ve şık mor bir bindallı aldım. üstüne de mor taşlı hürrem tacı aldım. galiba bir tek misafirlerin taçları eksik kaldı orjinal bişey bulamayınca almadım başka almamı tavsiye ettiğiniz eksik bişey var mı ??

Ne yazışmışsınız maşallah, kadıköyden tuzlaya kadar okudum bitiremedim. İş çıkışı iş arkadaşlarıyla yemek yedik canlı müziğe gittik eve yeni geldik. Modumuz düşmüştü kaç gündür Arda Bey'le eğlendik.

Hüm hayırlı olsun canım, çok sevimdim. Ben geçenlerde senden böyle bir haber beklediğimi söylemiştim

Merciii neler çıkıyor ya, nar kapları felan. Çok güzeller davetlilerin çok şanslılar.

Mercim hepsi çok güzel allah içine sindirsin bende istiyorum o günlere geri dönmek ya. Süper canım çok beğendim hepsi çok zevkli seçimler olmuş valla.

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Gunaydin kizlarrr
Hayatımın en eğlenceli alışverişiydi aldiklarim cok icime sindi. Herseyi baska baska dükkanlardan begenip aldim :) nisanlim da sagolsun cok yardimci oldu bu sefer herseye. Çok yorulduk ama çok eğlendikkk :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın canım bugünün mesaisine kalan şanslı benim. Bugün 14:00 olur mu?

Çalışanlar el kaldırsın.

günaydınlarrr saat 15.00 e kadr calısyrm bugun malesef kızlar sızlerd egelınnnn

aksam 16,00 da da ing. dersim var hocam gelicek yalnız hıc halım yok sabah 5 e kadr salonda koltukta uyudum tüm kemıklerm agrıo eşim çalışıyordu salonda garıbımn sabah ezannda bıtttı ısı pozısyon yukseldı iş yuku arttı artk saglıgına bsy olck dıe cok korkuyrm para cok onemlı ama esım daha onemlı bu tempo nereye kadr gder bılemıyorum kızlar smdı evde mısıl mısıl uyuyordur umarm dınleneblr

lovelyli kafes cok guzel pırtgn keyfi yerndedir halamda papagan kafesı var bıldgn triplex 3 katlı ama onlar papaganlarnı kaybettı smdı ıcınde ıkı tane muhabbet kusu var bırı bnm pamugum dıerıde halamn kusu capkın bol bol takılıyrlar kafes okadr buyukkı at kostur

merci cnm her seyn cok cici keyfnı cıakr bnde o gunlerı ozluyrm valla bnmde en keyflı alsversmdı ama her sey gerıde kalıo bol bol tadnı cıkar özliceksn

Bugun ender kosturmadigimiz gunlerden biri pendik marinada kahvalti keyfi yapiyoruz burdan da eve gecip portmantomuzu duvara sabitleyip raflarini takicaz

Bugun ender kosturmadigimiz gunlerden biri pendik marinada kahvalti keyfi yapiyoruz burdan da eve gecip portmantomuzu duvara sabitleyip raflarini takicaz

Tuzlaya da marina yapılıyor, 2015'de kahvaltıya bekleriz

Bende 14:00'de çıkıcam 16:00'da sire gidicem. Çok heyecanlıyım niye böyle utangacım ben ya.:18:

Oh canım senin yerinde olmak vardı şimdi. Bende kadıköy ve pendiği diğer yerlere göre daha iyi bilirim babamın yengesi pendikte marinanın karşısındalar hemen müstakil evlerde. Çok güzeldir şimdi oralar.

Eşim 10:30'a kadar uyudu uyandırmadım. Hala kahvaltı yapıcaz. Biz ardayla uyanınca atıştırdık. Karyolamız geldi yerine yerleşti. İki sabahdır uyandığımda karşımda içinde Ardam'ın olduğu günleri hayal ediyorum.

Saat 2'de mevlüde gidicem, Hava çok güzel mevlütten sonra sahile gidip oturasım var.

senin bizim marınada ne işin var bari bana ugra aksam ehehe

Lovely, Nena sizin için mesai biti mi su gibi geçsin. İşler yoğun oluyor mu?

thank you so much aksamki derse hazrlık

kadıkoy out pendık innn ayıptr sölemesi bizim oralarn tam zamanı harika bir sahilmz var 1 caddebostan 2 pendık 3 tuzla sahılı tek gecerm

Tuzlaya da marina yapılıyor, 2015'de kahvaltıya bekleriz

Beraber kahvaltı yaparız ozaman inşallah :)

Nenacim dün pendikte bi bosnak tatlisi yedim bi tanidigimiz ikram etti tadi muthisti ya gazi burma mi dedi oyle bisey dedi orda satiliyomus bi ara gidip alcam

Canım yakında hayalin gerçekleşecek Arda'nın gelmesine çok çok az kaldı annesi.

Nena ingilizce 1. soruma yanıt vermişsin, 2. sorumada yanıt verirsen tamamdır bu iş

İnşallah canım

Canım yakında hayalin gerçekleşecek Arda'nın gelmesine çok çok az kaldı annesi.

Yarın cantamızı hazırlayacağız, sanırım artık çok az kaldı. Hala çok aşağıya inmedi, şimdi internetten araştıracağım. Ne zamana kadar iner diye. Yapmam gereken egzersizler var mı onlara da bakayım.

Lovelymmm iyi misinizzzz

Kardeşim Çanakkale'de dershanedeyken olmuş deprem çok hissetmişler. Ağlayacak gibiymiş sesi şu an biz ulaşıyoruz cep telefonları kilit. Annem evden çıkın belki artçıdır dedi ama çıksak ne olacak gece gelip yine yatağımıza yatıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…