sende zaten potansiyel en baştan beri vardı canım
ben 9 ay zaten hiç isteyerek yapmadım son 3 ay güzeldi sadecetam güzel giderken hamile kaldım ama aynen böyleyim bugünlerde
Aman masallah kuzu nazar degmesin. Ben bos buldugum an uykuya dalacam o kadar yorgunum ki hic birsey yapasim yok
hımm ben ilk gittiğimde çok para verdim
idrar tahlili 2 tane kültür kan testi hemogram muayene hepsi 250 tl
sadece muayene 65 tl şimdi perşembe kontrole gidecem ücretsizdir herhalde
Benim muayenede 46 lira ama sonuçta gebelik düşünüyorum diye gidicem sende öyle mi gittin canım? Stanki seninde doktorun kontrollerini yaptı mı ilk gittiğinde?
Tahlillere bakin
anammm herkes kankaymıs sizinki mi az bnmki mi abartı bılemedm valla ben daha konusmayım bu konuları sımdı ohannes falan dersnz ben szi dinlim en ıyısı
Tahlillere bakin
Maşallah Nenacım senin tempona yetişmek zor bendede eşimdede kafa kalmıyor akşama kadar. Valla sen iyi ki benim üst katımda oturmuyorsun canım.
Oha falan oldum yani bu neeee?
yine kaynatmışsınız ben yokum diye oku oku bitmedi yaaakim haftada kaç kere yapıyo öğrenmiş olduk bakalım bizim sonumuz nolcak
Stankim evinin tadını çıkar Arda bey doğunca çokkk arayacaksın bu dinlenme günlerinibenim için olan hain planlarını da unut hemen.
bende ilerde olursa çok normal bi doğum istiyorum mümkünse suni sancı bile almayıp sancılarımı evde geçirmeyi planlıyorum o yüzden de kendime böyle doğalcı bi doktor bulmam lazım.
Salon perdelerimi geri göndermiştim dikiş hataları var diye bugun geldiler takmaya bi baktık yine dikiş hatası var aynı yerlerde yine geri gittibu aralar ben acele ettikçe işler ters gidiyo :44:
Bugun lazer için randevu almaya gittim düğünden 5 gün önce gel halledelim dedi , 5 gün yeterliymiş güneşe çıkmak için. tüylerim az olduğu için indirim de yaptı ben kızarıklıklar için garanti olsun diye kınadan bigün önce gidicem ağdadan vazgeçtim.
Maşallah Nenacım senin tempona yetişmek zor bendede eşimdede kafa kalmıyor akşama kadar. Valla sen iyi ki benim üst katımda oturmuyorsun canım.
Oha falan oldum yani bu neeee?
Yuvarlak içinde olanlar
ya bılmemkı dıkkat edıoruz gurultu cıkarmamaya her nekdr zor da olsa bızım bınada 5 yenıgelın oldk kımsenn sesı duyulmuo bzmkıde cıkmıodr heralde
yine kaynatmışsınız ben yokum diye oku oku bitmedi yaaakim haftada kaç kere yapıyo öğrenmiş olduk bakalım bizim sonumuz nolcak
Stankim evinin tadını çıkar Arda bey doğunca çokkk arayacaksın bu dinlenme günlerinibenim için olan hain planlarını da unut hemen.
bende ilerde olursa çok normal bi doğum istiyorum mümkünse suni sancı bile almayıp sancılarımı evde geçirmeyi planlıyorum o yüzden de kendime böyle doğalcı bi doktor bulmam lazım.
Salon perdelerimi geri göndermiştim dikiş hataları var diye bugun geldiler takmaya bi baktık yine dikiş hatası var aynı yerlerde yine geri gittibu aralar ben acele ettikçe işler ters gidiyo :44:
Bugun lazer için randevu almaya gittim düğünden 5 gün önce gel halledelim dedi , 5 gün yeterliymiş güneşe çıkmak için. tüylerim az olduğu için indirim de yaptı ben kızarıklıklar için garanti olsun diye kınadan bigün önce gidicem ağdadan vazgeçtim.
Kuzum seninde şaka maka az kaldı. Nena gibi hiç birimiz olamayız o evlenmeden öncede düz duvara tırmanıyordu. Olmayanı bile oldurttu o.
Perdelere gelince çok üstüne düşünce ters gidiyor aksine. Daha zamanın var yetişir. Ben evlendiğimde salon koltuğumun üçlüsü yoktu ortada üzerindeki bir leke için geri yollamıştım sözde evlenmeden önce yetiştirecekti olmadı biz balayındayken göndermişler.
Sağol canım. Kulağım telefonda hep iş yerinden arayıp birşey soracaklar diye. Perdelerinde fiyatında indirim yapsınlar ya, nerde müşteri memnuniyetiBirşey söylediniz mi?
Şu ağda, lazer işini bir ben eşime kabullendiremedim. Oysa ne büyük rahatlık.
Bizde dört daireyiz en alttaki kız yazık garibim yalnız yaşıyor öğretmen ama yüzünü görmüyoruz. Üstü benden önce haziranda evlenmiş, onunda üstüne ben geldim ama aşağıdakilerin gürültüsü duyuluyordu. Benim üstümede 3-4 ay önce falan başka bir yeni gelin geldi kız tepemden birşeyler silkelemese farkedilmiyor bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?