347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

smdı hemen baktm netten hafta dr mehmet öz hafta da 3 ün saglıklı oldgna kanaat getrmıs saglıklı her bıreyın hafta 3 dıtyor. soyle bır roportajını buldm
27.10.2011 - 02:30 | Son Güncelleme: 26.10.2011-23:50

[h=1]Daha fazla seks yapın ömrünüz uzasın[/h][h=2]Amerikan sağlık dergisi Shape’e kapak olan Mehmet Öz ile eşi Lisa, mutlulukları için eşlerin daha fazla seks yapmasını önerdi. Seksin ömrü uzattığını belirten Öz, ‘Haftada kaç kez?’ sorusuna ‘3’ yanıtını verdi...[/h]

0Sitene Ekle

[TABLE="class: image"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
DIŞ HABERLER SERVİSİ
Ünlü doktor Mehmet Öz’ün yeni sağlık tavsiyesi seks... Amerikan sağlık dergisi Shape’e kapak olan Mehmet Öz ve eşi Lisa, mutlu bir evlilik için mümkün olduğu kadar fazla seks yapılması gerektiğini söyledi. Dr. Oz Show adlı televizyon programını sunan Mehmet Öz ve kendisi gibi yoğun bir tempoda çalışan ilişki uzmanı ve radyocu eşi Lisa, bu durumun bazen evliliklerini zorladığını itiraf ediyor. Çift, mutlu evlilik için en önemli kuralları şöyle sıralıyor:
1- Pozitife odaklan: “Birbirimizden sıkıldığımız oluyor” diyen Lisa Öz, çözümün çiftlerin, partnerlerinin sevdikleri yanlarını düşünmeleri olduğunu söylüyor.

2- Kendi mutluluğunun sorumluluğunu al: Mehmet Öz, “Partnerinizin her isteğini karşılayamazsınız” diyor. Lisa Öz de “Romantik bir akşam yemeğini onun yerine siz hazırlayabilirsiniz” diye ekliyor.
3- Tutkularınızı paylaşın: Mehmet Öz, mükemmel sebzeli yemekler yapan eşi için, “Harika bir şefle evlendiğim için şanslıyım. Lisa yemekleri eğlenceli ve lezzetli hale getiriyor” diyor.
4- Saygı gösterin: Mehmet Öz, “Empati kurmak ve düşünceli olmak çiftleri bir arada tutar. Saygı duyulmayan birini sevmek zordur” diye ekliyor.
5- Birbirinize dokunun: “Benim seks için reçetem...” diyerek cümleye başlayan Mehmet Öz’ü, eşi Lisa, “...mümkün olduğunca sık yapılmasıdır” diye tamamlıyor. Lisa Öz, “Cinsellik hayatın bir parçası olmalıdır” diye ekliyor. Mehmet Öz, “Haftada kaç kez cinsel ilişkiye girilmeli?” sorusuna ‘3’ yanıtını verirken, eşi Lisa ‘6’ diyor. Doktor Öz ayrıca, “Seks uzun yaşamanızı sağlar. Haftada 2 kez cinsel ilişkiye girmenin ömrü 3 yıl uzattığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır” diye belirtiyor.
Mehmet Öz’ün babası Dr. Mustafa Öz, daha önce oğlunun seks önerileri için esprili bir dille, “Bunu Mehmet’in de yaptığına pek inanmıyorum” demişti.

sende zaten potansiyel en baştan beri vardı canım

ben 9 ay zaten hiç isteyerek yapmadım son 3 ay güzeldi sadece tam güzel giderken hamile kaldım ama aynen böyleyim bugünlerde

ya bende potansıyel en basından berı var hala aynı ıstıkrarda devam edıyor sasma yanılma yok....nasıl 9ay dan snra anlamaya basladn nıe ole oldu ben hemen basladm

Aman masallah kuzu nazar degmesin. Ben bos buldugum an uykuya dalacam o kadar yorgunum ki hic birsey yapasim yok

uyu canım benım dınlen bende aksam annemdeym yıne her gun oldgu gbı yemegmı yıgıp eve gecıcem dus sonra yatısss napım valla kocısımıde artk erkenden yatryrm ben korkuorm gel benı uyut dıorum eheheh o da gelıo ama bnden once uyuo tabı her aksam deıl cnku cogunlukla evdede calısmaya devam ettgnden pasa arada ole yapıoz

hımm ben ilk gittiğimde çok para verdim

idrar tahlili 2 tane kültür kan testi hemogram muayene hepsi 250 tl

sadece muayene 65 tl şimdi perşembe kontrole gidecem ücretsizdir herhalde

Aklında bulunsun tahilil istediğinde iş yerinden 1, 2 saat izin alıp sağlık ocağında yaptır canım tahlilleri. Çünkü bu tahlilleri belli periyodlarda isteyecek. O kadar paraya yazık.

Benim muayenede 46 lira ama sonuçta gebelik düşünüyorum diye gidicem sende öyle mi gittin canım? Stanki seninde doktorun kontrollerini yaptı mı ilk gittiğinde?

İlk gittiiğmde yapıldı, sonraki 12. haftada 2'li test sırasında, sonra her ay tahlil yaptırdım. Arşiv gibi tahlil sonuçlarım var Ama dediğim gibi tahlilleri izin alma imkanınız varsa sağlık ocağında yaptırın. Benden doktor haftaya salı için bir ton şey istedi yarın sağlık ocağına gidip yaptırıcam.

Bu arada nazar degdi sanrm inanilmaz bulantm var mesai btimine 1saat var cildrcm ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Buzluğa yeşil mercimek haşlayıp atan var mı? Fazla haşlamışım, acaba fazla olanı buzluğa atsam kötü olur mu?

anammm herkes kankaymıs sizinki mi az bnmki mi abartı bılemedm valla ben daha konusmayım bu konuları sımdı ohannes falan dersnz ben szi dinlim en ıyısı

Maşallah Nenacım senin tempona yetişmek zor bendede eşimdede kafa kalmıyor akşama kadar. Valla sen iyi ki benim üst katımda oturmuyorsun canım.

Tahlillere bakin

Oha falan oldum yani bu neeee?

yine kaynatmışsınız ben yokum diye oku oku bitmedi yaaa kim haftada kaç kere yapıyo öğrenmiş olduk bakalım bizim sonumuz nolcak
Stankim evinin tadını çıkar Arda bey doğunca çokkk arayacaksın bu dinlenme günlerini benim için olan hain planlarını da unut hemen.
bende ilerde olursa çok normal bi doğum istiyorum mümkünse suni sancı bile almayıp sancılarımı evde geçirmeyi planlıyorum o yüzden de kendime böyle doğalcı bi doktor bulmam lazım.
Salon perdelerimi geri göndermiştim dikiş hataları var diye bugun geldiler takmaya bi baktık yine dikiş hatası var aynı yerlerde yine geri gitti bu aralar ben acele ettikçe işler ters gidiyo :44:
Bugun lazer için randevu almaya gittim düğünden 5 gün önce gel halledelim dedi , 5 gün yeterliymiş güneşe çıkmak için. tüylerim az olduğu için indirim de yaptı ben kızarıklıklar için garanti olsun diye kınadan bigün önce gidicem ağdadan vazgeçtim.

Kuzum seninde şaka maka az kaldı. Nena gibi hiç birimiz olamayız o evlenmeden öncede düz duvara tırmanıyordu. Olmayanı bile oldurttu o.

Perdelere gelince çok üstüne düşünce ters gidiyor aksine. Daha zamanın var yetişir. Ben evlendiğimde salon koltuğumun üçlüsü yoktu ortada üzerindeki bir leke için geri yollamıştım sözde evlenmeden önce yetiştirecekti olmadı biz balayındayken göndermişler.

Maşallah Nenacım senin tempona yetişmek zor bendede eşimdede kafa kalmıyor akşama kadar. Valla sen iyi ki benim üst katımda oturmuyorsun canım.

Oha falan oldum yani bu neeee?

ya bılmemkı dıkkat edıoruz gurultu cıkarmamaya her nekdr zor da olsa bızım bınada 5 yenıgelın oldk kımsenn sesı duyulmuo bzmkıde cıkmıodr heralde

ya bılmemkı dıkkat edıoruz gurultu cıkarmamaya her nekdr zor da olsa bızım bınada 5 yenıgelın oldk kımsenn sesı duyulmuo bzmkıde cıkmıodr heralde

Bizde dört daireyiz en alttaki kız yazık garibim yalnız yaşıyor öğretmen ama yüzünü görmüyoruz. Üstü benden önce haziranda evlenmiş, onunda üstüne ben geldim ama aşağıdakilerin gürültüsü duyuluyordu ilk zamanlar şimdi duruldular. Terbiyelendiler. Benim üstümede 3-4 ay önce falan başka bir yeni gelin geldi kız tepemden birşeyler silkelemese farkedilmiyor bile.

Son düzenleme:

senın perdelerde ayrı bır hıkaye oldu zaten bu sefer ınsallah sıkıntı yasatmazlar ben sınır olurumdum heralde

lazer ıcın 5 gun yetrlımıymıs hıc duymadm ole bsy lazercıler genelde lazere ara bıle verırler eger acık bır bayansan yapmayalım derler ama dogrudr tabı uzman deılm bılemıyorm

lovelylı benı cok guldurdun hıc halımde yoktu bıldgn kahkaha attımalalh canını almasın

Sağol canım. Kulağım telefonda hep iş yerinden arayıp birşey soracaklar diye. Perdelerinde fiyatında indirim yapsınlar ya, nerde müşteri memnuniyeti Birşey söylediniz mi?

Şu ağda, lazer işini bir ben eşime kabullendiremedim. Oysa ne büyük rahatlık.

Eşin nesini kabul etmiyor ki tatlım. Lazer büyük rahatlık annemden biliyorum bir tane çıkmıyor. Ağdada çok rahatmış ama ben bayıldım.

valal bınamız 6 katlı ben 5.deyım ustumuz bos karsı daırem bos altm yenı gelın onun altıyenı gelın onun karsısı yenı gelın nısanda geldı onun bı altıyenıgelın gerısı normal aıle tayfası coluklu cocuklu... bizim binada hödük cok kapıda karsılasnca ne gunaydn derler ne ıyı aksamlar ınsanlara nezaket kuralları ogretmekne zor herkes yabanı sankı adam yıoruz esımde sınır oldu daha kımsenn yzuune bakmıosenn usttekıde kıro mu be ole sılkelenrmı alla alal mutlaka uyarrdım ... hıc uutmyrm yenı evlym balayndan gelmısım bı kc gun olmus ev terlıklerıyle gezıoruz yatak odam da da halı yok ya ses yapıomsz ama farkında deılız ustkatmz bos oldgu ıcın algılayamıorz bnm altmdakı geldı o arkdsm olan ıste nenacım cok ozur dılerm yanlıs anlamazsan bır sey dıcem falan tabı ozgecm nedır problem dedm ya sen evde topukluylamı gezıosn dedı hyr terlık dedm yatak odamza cok ses gelıoda sız erken uyanıosnz yururken uyandırosnz dedı bızde ehemn esımle ozur dıledk bıdaha olmıcak dıe evlenelı 8 ay oldu yatak odasna terlıksz grerız alıskanlık edındık bazen wc ye gderken bıle cıkarıorz snra baslıoruz gulmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…