347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gunaydinlar

Benim kocacikimda dersane gunleri hazirlar. Biraz fazla kap kacak batirir gecen biraz soylenmistim bi hafta hazirlamadi bugun gene ben giyinirken hazirlamis kiyamam

Etüdler başlıyor mu canım dershanede? Sana'da bol bol dua ediyorum canım. Sadece bu topic de 3 hamile olduğu düşünürsek 70 puan bizden gerisini sen tamamla

yarın gidiyorum canım kalp atışı yoktu... kese vardı ama çok küçük yarın gidince bakacaz ne olduğuna artık ağır falan kaldırmıyorum evet

yarın gidiyorum canım kalp atışı yoktu... kese vardı ama çok küçük yarın gidince bakacaz ne olduğuna artık ağır falan kaldırmıyorum evet

Vayyyy canım yarın giderken kalp atışını duyacağım diyerek beklentiyle gitme. Çünkü ilk kontrollerde doktor sadece kalbinin attığını gösterebiliyor. Ben ilk kalp atış sesini 12. haftada ikili test sırasında duymuştum. Gözlerimden yaşlar gelmişti. Çok güzel bir duygu, Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.

Hımm doktor duysun da kese büyümüş olsun da olsun sonra da duysak olur

Kanal D'de yemek programında Kahramanmaraş da bir evdeler, ev o kadar büyükki mutfak bzim misafir odasından büyük. Yatak odasında gardolap var, gardolabı açıyorsın, başka bir oda çıkıyor giysi odası. Ev bildiğin yayla.

Etüdler başlıyor mu canım dershanede? Sana'da bol bol dua ediyorum canım. Sadece bu topic de 3 hamile olduğu düşünürsek 70 puan bizden gerisini sen tamamla

Normalde bugun soru cozumlerimizin baslamasi gerekiyordu ama bizim tarih ve cogafya konularimiz bitmedi maalesef tarih zor yetisecek gibi gorunuyor ( ek dersler yapiyoruz bu ara

Allah razi olsun canim insallah emeklerimizin karsiligini aliriz ben sinavda fena heyecan Yapiyorum telasim cok o yuzden korkuyorum

Ben ilk sene hevesle halıları terasta kendim yıkadım, eşim yorgunluğuna değmez dedi. 2 senedir veriyoruz halıları mis gibi geliyor.

Tabi canım hiç gerek yok.

Bende biraz önce omega aldım kızlar gnc'den hamilelik öncesi 300 mg'lık verdiler. Hamilelikte 600 mg'a geçeriz şuan 600 mg yüksek gelir gerek yok dediler. 1 haziran itibari ile onu da kullanmaya başlayacağım.

Lovely sende hazirliklara basladin insallah istediginiz zamanda bebeginiz bekletmeden gelir😊😍

Stanki doguma ne kadar az kaldi saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aminnn canım Siz düğün günü almış mıydınız?

Eşim askerden geldiğinde, iş arama sürecinde sürekli Planet Türk de türk filmi izlediği zaman bunalımda olduğunu düşünmüştüm. Şimdi onu anlayabiliyorum, Planet Türk de film izlemek can sıkıntısının son raddesi gibi birşey. Makinaya çamaşır attım. Mutfağa girdim çorba yaptım. Çamaşır katladım. Banyoyu topladım. Yemek yedim. Sıkıldım, kendimi tv de gezerken Planet Türk de buldum

Canım inşallah. Bakalım beyin gelişimi için çok önemli omega 3. Ben şimdiden başlayım dedim, yememe içmeme de dikkat edeceğim inş. planladığımız zamanda hayırlısı ile gelir. 1 haziran miladım olacak inş. kendimi hamileliğe hazırladığım bir döneme gireceğim.

Evet canim aldik 2 dugun olacak 14 eylul ve 21 eylul.

14 Eylül bizim yıldönümümüz daha önce söylemiştim sanırım. Bizim evlendiğimiz gün evleneceksiniz canım inşallah sizde en az bizim kadar mutlu olursunuz bence çok güzel bir tarih 14 Eylül...

Evet canim aldik 2 dugun olacak 14 eylul ve 21 eylul.

Canım imzana düğüne şu kadar kaldı diyen takvimi koysana ordan takip edelim. 3,5 ay kalmış, hazırlıklar nasıl gidiyor. Ev kira mı olacak, kendi eviniz mi?

Eskiden biri senin mesajını alıntılayınca bildirim geliyordu, artık gelmiyor

Bana hala geliyor canım ya. Ayarlarda bölümü var onun acaba ordan kapatmış olabilir misin yanlışlıkla bir kontrol et istersen.

Bugün kardeşimin kep töreni var bende akşam çıkınca oraya gidicem.

Yıllık izne çıkıyorum 2 hafta sonra çok mutluyum kızlar ama eşim Ağustos'ta çıkıyor. Bu sene hiç bir yere gidemeyeceğiz biz anlaşılan.

Seneye durmucam ama bebişimi de aldığım gibi yaza Yunan adaları inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…