Bu arada ben Alde kuşumu özledim ya okuyup okuyup yazmıyor bizim kız.
Bu arada Çağlasammı'nın Neşe'si ne kadar güzel değil mi? Facebooktan hep bakıyorum fotoğraflarına. Çok güzel bir bebiş. Allahım onu nazarlardan korusun.
Çok tatlı ya, her seferinde maşallah diyerek bakıyorum. Ben olsam nazar değecek diye korkarım.
14 eylulde benim yasadigim yerde kina dugun olucak. 21 eylulde ise nikah ve dugununuz istanbul da olacak. Daha once konusmustuk canim. Mobilden baglaniyorum stanki eger yapabilirsem yapayim takvim cok az kaldi gercekten.
Biz ev almayi dusunduk stanki ama pesinati eve verince dugun yapmak cok zor olacagi icin kiralik tutacagiz. Onun icinde agustos ayinda arayislara baslayacagiz insallah.
Dugun salonlari tutuldu nikah gunu alindi. Gelinlik icin 14 haziranda bakabilecegim farkli sehirlerde oldugumuz icin yavas yavas ilerleyebiliyoruz. 😍💞😆
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hümüş ve Nena nerelerde? Yoklukları belli oluyor. Bende senin gibi kendi kendime konuşmaya başladım Stanki allah sonumuzu hayır etsin.
Bende öyle, eşimle hastasıyız biz onun. Çok güzel kaşı gözü, kirpikleri. Her yeri güzel her yeri. Maşallah kırk bin kere.Dün kayınvalideme de gösterdim o bıdığı. O da aynı şeyi söyledi ben nazar değecek diye korkarım valahi koydurmam dedi. İnş. öyle güzel bebekimiz olsunda koymayalım varsın.
İş yoğun ve benim çok uykum var
Çok ilginç birşey, bebeği ilk gördüğümdeki hislerimi çok merak ediyorum. Düşünsene eşin ve senden bir parça. Nasıl birşey çıkacak bakalım ortayaÖncelikle eli ayağı sağlığı yerinde olsunda.
Canım benim geç olsun güç olmasın boşver. Allah içinize sindirsin inş. herşeyi. Varsın kira olsun bizde kiradayız ama çok mutluyuz evimizi çok seviyoruz inş. imkanlar el verirse bu ilk göz ağrısı evimizi almak bile istiyoruz.
Haklisin canim zaten acele etmiyoruz ama planli hareket ediyoruz vaktimiz sinirli oldugundan daha iyi degerlendirmeye calisiyoruz. Ben zaten simdiden ev alip konut kredisi yuku altina girmek isteniodum ama nişanlım çok istedi bir tane begendik ev ama dugun icin butce az kalio ve maas krediye baglandigi icin esyalari taksit ole alalim die bir durumda olmuyordu malesef. İnsallah lovely bizde sizin gibi uyumlu mutlu bir cift oluruz bu tarih bizede iyi gelir.
Benim sana danismak istedigim bir konu var eylulun son haftasi balayi icin neresi guzel olur. Biz yunan adalari istiyorduk ama butun yaz ve ramazan ayinda cok kosturacagimiz icin dinlenelim istiyoruz o yuzden antalya bodrum kemer akdenizde nereyi onerirsin? Birde tur sirketinden almak mi iyi olur yoksa internetten mi?
Canimm booking.com dan karsilastirma yapip ona gore tur sirketinden aliriz o zaman. Hemen titanic deluxe bakiyorum. Su balayi isini de kesinlestirsek iyi olucak. Cok tesekkur ediyorum canim yardimlarin icin.
❤😍💞💙👍😘💕💕
Tamam canim sorarim ☺ bebis ile yunan adalari zorlar gibi biraz ama neden olmasin.
❤😍💞💙👍😘💕💕
burdayim burda :)Hümüş ve Nena nerelerde? Yoklukları belli oluyor. Bende senin gibi kendi kendime konuşmaya başladım Stanki allah sonumuzu hayır etsin.
Muss nerelerdsn naslsn kuzum? Sennde masallah bsy kalmamis hyrlisiyla... ev alirsnz ya bizde kiradayz napalim allah saglik versn ev olur araba olur olmasada canimz sagolsn kiradakiler olmuyo ya yasayip gdyrz iste sizde her syn keyfni cikari :)14 eylulde benim yasadigim yerde kina dugun olucak. 21 eylulde ise nikah ve dugununuz istanbul da olacak. Daha once konusmustuk canim. Mobilden baglaniyorum stanki eger yapabilirsem yapayim takvim cok az kaldi gercekten.
Biz ev almayi dusunduk stanki ama pesinati eve verince dugun yapmak cok zor olacagi icin kiralik tutacagiz. Onun icinde agustos ayinda arayislara baslayacagiz insallah.
Dugun salonlari tutuldu nikah gunu alindi. Gelinlik icin 14 haziranda bakabilecegim farkli sehirlerde oldugumuz icin yavas yavas ilerleyebiliyoruz. 😍💞😆
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?