- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Kizlar heyecanimi paylasayim dedim.Bu avrupa gezisine gidiyorum.bugun kapora bedeli 200€ yatiriyorum ve yarin pasaport islemlerimi yapicam.
Agustosa daha cok var o gunlere sikintisiz geleyim sorunsuz gideyim insallah.Heyecanlandim cok.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ahahah ins. Ya zaten diorm esime biz ona ing ogretlm o nasilsa turkceyi dogaclama ogrenck :) bu arada bnde cok meyve yiorm sakincali deildr dimi
Hadi hayrli olsun chelzyim super gecsn seyehat in insallah kuzum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben geldim kızlar
11 gibi geldim iş yerine
2 kutu antibiyotik verdi Alfasilin 500 gram
çok kötü bakteri üremiş7 gün kullanacam tekrar gidecem tahlil verecem
İlacın içeriğini iyice okudun mu canım, Hamilelikte kullaınlabilir diyor mu? Benim arkadaşım 6. ayında 1000 mg kullandı. İçeriğinde hamilelikte önerilmaz yazıyordu.
yok önerilmez yazmıyor canım hayvanlarda denenmiş bişey çıkmamış
İyi o zaman canım, Şifa olsun inşallah. Hangi doktorla devam etmeye karar verdin.
Oncelikle hum cok cok gecmis olsun.Rahatsizliginin icerigni tam bilmiorum ama cok riskli bir durum degildir.İlaclarla kisa surede toparlarsin insallah.
Lovelycm hayirlisi olsun bakalim guzel gecmis doktor randevun.Guzel haberlerle insallah.
Stanki cok ideal bir kiloda kalmissin tebrik ederim vallahi seni.Kimisi 30 kilo aliyor masallah
Kizlar heyecanimi paylasayim dedim.Bu avrupa gezisine gidiyorum.bugun kapora bedeli 200 yatiriyorum ve yarin pasaport islemlerimi yapicam.
Agustosa daha cok var o gunlere sikintisiz geleyim sorunsuz gideyim insallah.Heyecanlandim cok.
heyecan doruktaaanol bol fotoğraf isterimm sağ salim git gel kuzucmm inşallahh
benim bu yazılarım küçük çıkıyoyaa düzeltmeye uyuz oluyorum her seferinde
Ben geldim kızlar
11 gibi geldim iş yerine
2 kutu antibiyotik verdi Alfasilin 500 gram
çok kötü bakteri üremiş7 gün kullanacam tekrar gidecem tahlil verecem
Canım benim sağolasın inş. Çok sevindim gidiyor olmana. Hayırlısıyla git gel canım. En doğru kararı vermişsin gitmekle bu fırsat kaçmazdı. Şimdiden allah içine sindirsin.
Canım kulanıcı kontrol panelinden ayarlasana, bir kere yapıyorsun bir daha bozulmuyor.
Canım benim geçmiş olsun. Sen gebelik öncesi muayene olmaya gitmemişmiydin canım ya keşke o zaman tedavisini olup kalsaydın. Arkadaşım iyi ki gelmişim seninle lovely dedi. Erkenden teşhis edildi şimdi tedavi olacak. Sende kullan bakalım inş. bir an önce düzelir canım sıkma canını.
2 ay önce falan gitmiştim ama yoktu böyle bişey herşey normaldi idrar yollarında son zamanda oluştu
Peki nasıl olurmuş bu? Ben dışarlarda hiç tuvalate girmemeye çalışıyorum. Tuvaletlerden gelen bir mikrop mu?
selamlar fıstıklar
denemeden geldim bu seferki biraz daha iyi gibiydi bakalım sonuç nasıl gelecek. nasıl yağmur yağdı öyle metrodan otobüs durağına kadar sırılsıklam oldum. eşimde msj atmış kapıda bekliyorum burda da yağmur fena die sağolsun girişten aldı eve getirdi ıslanmadım ama ben eve girdim yağmur dindi banaymış garezi heralde :))
hümüm inşallah ilaçlar iyi gelicek tatlım hiç üzme sen kendini sonuçta tedavi edilebilir bir şey.
stankim valla maşallah canım fazla kilo almamışsın bende dün tartıldım 66 kilo olmuşum düğün üstü baya zayıflamıştım moralim bozuldu biraz.
lovelym hadi bakalım güzell anne adayı hayırlı olsun
selamlar fıstıklar
denemeden geldim bu seferki biraz daha iyi gibiydi bakalım sonuç nasıl gelecek. nasıl yağmur yağdı öyle metrodan otobüs durağına kadar sırılsıklam oldum. eşimde msj atmış kapıda bekliyorum burda da yağmur fena die sağolsun girişten aldı eve getirdi ıslanmadım ama ben eve girdim yağmur dindi banaymış garezi heralde :))
hümüm inşallah ilaçlar iyi gelicek tatlım hiç üzme sen kendini sonuçta tedavi edilebilir bir şey.
stankim valla maşallah canım fazla kilo almamışsın bende dün tartıldım 66 kilo olmuşum düğün üstü baya zayıflamıştım moralim bozuldu biraz. hamileyken nasıl olurum allah bilir kilo almaya pek bi müsaitim
lovelym hadi bakalım güzell anne adayı hayırlı olsun
chelzy canım sende kararını vermişsin şimdiden iyi tatiller olsun bol bol gez bizım içinde fotola
kızlarr bu banka masraflarını geri alınması olayını biri bana açıklayabilir miii hangi masraflar kredi çekenlerin dosya masrafımııı
Ohh ohh süper ya, bütün senenin acısını çıkart
Bizim evde de Türkçe, ingilizce çatışması var. Eşimin ingilizcesi çok iyidir, filmleri ben olmasam hep çevirisiz izler, hep yabancı müzik dinler. Bende ingilizceyi hiç sevemedim. Dün radyodan türkü açtım dinliyorum, eşim diyor bu ne ya, Arda doğsun biz oğlumla yabancı müzik dinliyeceğiz diyor. Daha öncede muhabbeti geçmişti ben çocukla ingilizce konuşayım sen Türkçe konuş diyordu bana. Çocuğun bizden çekeceği var.
kızlarr bu banka masraflarını geri alınması olayını biri bana açıklayabilir miii hangi masraflar kredi çekenlerin dosya masrafımııı
Sagolun kızlar.
Allah utandırmasın bakalım.
Yarın pasaport işlemlerimi yapıcam bıometrik foto,harc bedeli falan filan.200 lira vericekmişim.Bi yeşil pasaportlu olamadım daha.Olmama 5 sene varmıl müdürüme hesaplattım :)
Kaporayı yatırdım.Bı an acaba dogru mu yaptın chelzy dedim ama bunu anca insan hayatında bir kez yapar.
Umarım pişman olmam.Biraz paraya sıkışacağım ama olsun napalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?