347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kizlar doguma giriyorum dualarinizi esirgemeyin 5 cm acilmam olmus hic farketmedim doktor nasil hissetmedin dedi cok karisik duygulardayim

Aayy stanki okuyunca cok heyecanlandim 😘 Arda bebek kolayca geliverir insallah. Sen farketmeden o kadar acilmanin olmasi kolay bir dogum olacak gibi hadiii insallah 😝😘

kizlar doguma giriyorum dualarinizi esirgemeyin 5 cm acilmam olmus hic farketmedim doktor nasil hissetmedin dedi cok karisik duygulardayim

Canim benim allah kurtarsin bi avazda gelir insallah. Ardacik biraz aceleci mi cikti vakit vardi sanki. Dualarimiz seninle. Guzel haberlerle bekliyoruz..

yazdiklarinizi okuyamiyorum ama lahman yaptilar nst ye bagladilar bekliyorum doktor anneme 1,5 saat sonra gelir demis

Sen yinede cok ziplama nenacim bence amann bebise dikkat :) cok yorulma.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:)yani cok ziplamicam da glenemye caliscam iste :)bebek daha onrmli

Yok canım ne kesiği suni sancıyla açılmayı hızlandırırlar muhtemelen ya da zaten sancısı var ise açılmayı beklerler şimdi.
anlamiyorumki ole seylerden 8cm olmasi gerekio onu blyrm insallah stankim cok zorlanmaz allah kurtarsn inşallah

iyiyim biraz daha canım ilaç etki etmeye başladı ama bulantılarım var biraz ama kusamıyorum
cok sevndm masallah :)

iiyiyim cnm bnm,karnn mi agridi hay allah o sanciyi cok iyi blyrm ama 3aydr cekmiyrm cok şükür malesef hepimzn basnda regl sancisi ilac aliyrmsn bn hic cekemem o sancilari hemen bi apranax icerm yani.... potibor pastami yaaaaaa usenmezsem aksam bnde yapayim annem bugun yok kardesmle karsiya gdiyrlar siparis veremiyrm o yuzden belki ben yaparm :)canimi cektrdn 2dkkada pis seni:) aksam annecgn baksn sana hem tatli yersn hemde popona masaj yaptr sanciyi azaltio gercekten

Bende epidural normal istiyorum allahın izniyle. Bakalım artık zaman ne gösterecek. Önce Nena'nınkini bir öğrenelim sıra sana da gelecek.
evet bakalim cuma gunu soyleyeblr muhtemeln cinsiyeti ama o gun kina var ertesi gun düğün var size nasl haber vercm ki bi sekilde unutmazsam grerm topige :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benimm dualarımız seninle inşallah her şey yolunda gidecek sağ salim alacaksın ardacığı kucağına..hatta doğum gerçekleşmiştir belki şimdi.

hüm çok geçmiş olsun canım,bir an önce geçer inşallah.

chelzym çok sevindim hadi bakalım çok güzel bir tatil geçirirsin inşallah ömür boyu unutmayacağın güzel anılarla dönersin.

yazdiklarinizi okuyamiyorum ama lahman yaptilar nst ye bagladilar bekliyorum doktor anneme 1,5 saat sonra gelir demis

Kuzum kıyamam hadi hayırlısıyla sağlıkla al Ardacığını kucağına. Dualarımız seninle güzel haberini bekliyoruz bende heycan yaptım burda.

Ayyy Nena düşüncesizlik ettim kusura bakma. Valla burda yakınımda olsan getirirdim sana. Yapamazsan git ye hemen bir pastaneden. Uğraşma. Benim canım Giz'in yaptığından çekti o daha basit. En olmadı ona bakıp ondan yapıver, naylon poşete sarıp buzluğa atmıyorsun onu. Bize nap et cinsiyet haberini ulaştır merak ederiz.

Hümüşüm seninde güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canını sıkma tedavini oluyorsun yakında geçecek inş.

Estg. Bnm cnm her sey cekio sennle ilgisi yok saka yaptim :)

Kizlar geldi gelio muhabbeti yapmayn beni heyecanlndriosnz burda nedensz bi korku sardi icimi hyecandan

Gelmiştir artık herhalde Ardacık ay nasıl güzel bir andır o an allahın izniyle hepimiz tadalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…