kizlar doguma giriyorum dualarinizi esirgemeyin 5 cm acilmam olmus hic farketmedim doktor nasil hissetmedin dedi cok karisik duygulardayim
kizlar doguma giriyorum dualarinizi esirgemeyin 5 cm acilmam olmus hic farketmedim doktor nasil hissetmedin dedi cok karisik duygulardayim
:)yani cok ziplamicam da glenemye caliscam iste :)bebek daha onrmliSen yinede cok ziplama nenacim bence amann bebise dikkat :) cok yorulma.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anlamiyorumki ole seylerden 8cm olmasi gerekio onu blyrm insallah stankim cok zorlanmazYok canım ne kesiği suni sancıyla açılmayı hızlandırırlar muhtemelen ya da zaten sancısı var ise açılmayı beklerler şimdi.
cok sevndm masallah :)iyiyim biraz daha canım ilaç etki etmeye başladı ama bulantılarım var biraz ama kusamıyorum
iiyiyim cnm bnm,karnn mi agridi hay allah o sanciyi cok iyi blyrm ama 3aydr cekmiyrm cok şükür malesef hepimzn basnda regl sancisi ilac aliyrmsn bn hic cekemem o sancilari hemen bi apranax icerm yani.... potibor pastami yaaaaaa usenmezsem aksam bnde yapayim annem bugun yok kardesmle karsiya gdiyrlar siparis veremiyrm o yuzden belki ben yaparm :)canimi cektrdn 2dkkada pis seni:) aksam annecgn baksn sana hem tatli yersn hemde popona masaj yaptr sanciyi azaltio gercektenİyiyim canım sen nasılsın? Dün kayınvalidemlerdeydik ama akşam otobüs beklerken çok üşüdüm İzmir'in havası çok değişken bütün akşamlarını mahfettim insanların her onlara gittiğimizde başım tutuyor dünde karnım ağrıyordu. Apar topar kalktık.
Bugün akşamda anneme gidiyoruz. Giz'in paylaştığı petibör pastasından çok canım çekmişti dün durakta otobüs beklerken bu akşam için sipariş verdim anneciğime yapacak.
Bu arada doktora birlikte gittiğim arkadaşımda bugün hastalanmış yarın tahlile gidecek. Bende yarın hastalanıyorum biz aynı ay kalırsak ya aynı gün ya da peşpeşe doğuracağız muhtemelen.
evet bakalim cuma gunu soyleyeblr muhtemeln cinsiyeti ama o gun kina var ertesi gun düğün var size nasl haber vercm ki bi sekilde unutmazsam grerm topige :)Bende epidural normal istiyorum allahın izniyle. Bakalım artık zaman ne gösterecek. Önce Nena'nınkini bir öğrenelim sıra sana da gelecek.
yazdiklarinizi okuyamiyorum ama lahman yaptilar nst ye bagladilar bekliyorum doktor anneme 1,5 saat sonra gelir demis
hüm çok geçmiş olsun canım,bir an önce geçer inşallah.
chelzym çok sevindim hadi bakalım çok güzel bir tatil geçirirsin inşallah ömür boyu unutmayacağın güzel anılarla dönersin.
yazdiklarinizi okuyamiyorum ama lahman yaptilar nst ye bagladilar bekliyorum doktor anneme 1,5 saat sonra gelir demis
:)yani cok ziplamicam da glenemye caliscam iste :)bebek daha onrmli
anlamiyorumki ole seylerden 8cm olmasi gerekio onu blyrm insallah stankim cok zorlanmazallah kurtarsn inşallah
cok sevndm masallah :)
iiyiyim cnm bnm,karnn mi agridi hay allah o sanciyi cok iyi blyrm ama 3aydr cekmiyrm cok şükür malesef hepimzn basnda regl sancisi ilac aliyrmsn bn hic cekemem o sancilari hemen bi apranax icerm yani.... potibor pastami yaaaaaa usenmezsem aksam bnde yapayim annem bugun yok kardesmle karsiya gdiyrlar siparis veremiyrm o yuzden belki ben yaparm :)canimi cektrdn 2dkkada pis seni:) aksam annecgn baksn sana hem tatli yersn hemde popona masaj yaptr sanciyi azaltio gercekten
evet bakalim cuma gunu soyleyeblr muhtemeln cinsiyeti ama o gun kina var ertesi gun düğün var size nasl haber vercm ki bi sekilde unutmazsam grerm topige :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amanın stanki arda geliyo muuu Allah kurtarsın sağlıklaa gelsin inşallaahhnormal dogum yapicam cantamda bi suslu terligim eksik kalmisti
amanın stanki arda geliyo muuu Allah kurtarsın sağlıklaa gelsin inşallaahh
Şaka maka geçti 9 ay Ardacık geliyor.
evet ya belki de gelmiştir paşadua edin
eveet eveeet Allahm kolaylıkla gelsin Ardacık inşallah annesini çok bağırtmadanStanki 10:30'ta yazdığına göre doktorda 1.5 saat içinde gelir dediğine göre belki de şuan geliyor bebiş.
Ayyy Nena düşüncesizlik ettim kusura bakma. Valla burda yakınımda olsan getirirdim sana. Yapamazsan git ye hemen bir pastaneden. Uğraşma. Benim canım Giz'in yaptığından çekti o daha basit. En olmadı ona bakıp ondan yapıver, naylon poşete sarıp buzluğa atmıyorsun onu. Bize nap et cinsiyet haberini ulaştır merak ederiz.
Kizlar geldi gelio muhabbeti yapmayn beni heyecanlndriosnz burdanedensz bi korku sardi icimi hyecandan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?