- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
normal dogum yapicam cantamda bi suslu terligim eksik kalmisti
Hum dikajt et kuzum ilaclarni kullan emi tatlim siki mikrop kapmssn vallahi uzuldm ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sagolun kızlar.
Allah utandırmasın bakalım.
Yarın pasaport işlemlerimi yapıcam bıometrik foto,harc bedeli falan filan.200 lira vericekmişim.Bi yeşil pasaportlu olamadım daha.Olmama 5 sene varmıl müdürüme hesaplattım :)
Kaporayı yatırdım.Bı an acaba dogru mu yaptın chelzy dedim ama bunu anca insan hayatında bir kez yapar.
Umarım pişman olmam.Biraz paraya sıkışacağım ama olsun napalım.
kizlar doguma giriyorum dualarinizi esirgemeyin 5 cm acilmam olmus hic farketmedim doktor nasil hissetmedin dedi cok karisik duygulardayim
kizlar doguma giriyorum dualarinizi esirgemeyin 5 cm acilmam olmus hic farketmedim doktor nasil hissetmedin dedi cok karisik duygulardayim
Kuzum ben yeşil pasaportluydum ama çalışmaya başlayınca zaten o hakkım gitti. Hayırlısıyla git gel inş.
Canım gözünaydın kavuşuyorsun oğluşuna.Ne güzel ama ben doğuruyormuşum gibi heyecan yaptım şimdi. Allah kurtarsın kuzum müsait olunca bize yazmayı unutma. Arda'nın bir fotosunu isteriz artık onca zaman teyzeleri bekledi onu. Kendine iyi bak.
Hafta sonu kuzenimin kinasi var kizlar kendi kinam da cok oynayamamistm kiyafet gy cikardan oturu bu kinada cok ziplamak istyrm gycem salvarlarmi dokturcem heves yaptim :)
Gunaydnlarrr ardamiz mi geliyor e dogum zamanimi stankinn daha bir iki haftasi var die biliodm erken mi doguruo anlamadmki hadi saglicakla alsn kucgna bebegni insallah o halde bile bize haber verdi cnm ya sancisi tutmamismi ay kafanda dunya kadr soru olustu smdi ya hayrlisyla bi kac gune yazar bize meraklardayim 5cm acilmissa smdi ona kesikte mi atarlar bilemedm heyecanlandim hemde cokkmm
Bu arada naslsnz kizlar hum nasil oldn cnm livelyli sen nasilsn.. incicegm o uyku sorunu bndedr var ama bnmki hamilelikten :) .... alde chelzy merci sizlerde iysnzdr insallah.... eksik varmi yoklamada
,Gunaydnlarrr ardamiz mi geliyor e dogum zamanimi stankinn daha bir iki haftasi var die biliodm erken mi doguruo anlamadmki hadi saglicakla alsn kucgna bebegni insallah o halde bile bize haber verdi cnm ya sancisi tutmamismi ay kafanda dunya kadr soru olustu smdi ya hayrlisyla bi kac gune yazar bize meraklardayim 5cm acilmissa smdi ona kesikte mi atarlar bilemedm heyecanlandim hemde cokkmm
Bende öyleydim babamdan çıkınca düştü pasaport
Ben annemden dolayıydım ama bayağı bir zaman önce kaybettim o hakkımı. Annem babam ve şimdilik kardeşim yeşil.
Bu arada naslsnz kizlar hum nasil oldn cnm livelyli sen nasilsn.. incicegm o uyku sorunu bndedr var ama bnmki hamilelikten :) .... alde chelzy merci sizlerde iysnzdr insallah.... eksik varmi yoklamada
,
8 cm de zaten doğum başlıyor açılmıştır bile
ben epidural normal istiyorum Allah ın izniyle
cinsiyeti ne zaman belli olacak yaa daha çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?