- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
kizlar ardamiza kavustuk. allah herkese benimkisi gibi bir dogum nasip etsin. su an ardayla emzirme mucadelemiz var . annem yanimda esimi eve gonderdim. hastaneye cok gelen giden telefon trafigi oldu anca yazabiliyorum
kizlar ardamiza kavustuk. allah herkese benimkisi gibi bir dogum nasip etsin. su an ardayla emzirme mucadelemiz var . annem yanimda esimi eve gonderdim. hastaneye cok gelen giden telefon trafigi oldu anca yazabiliyorum
nena dogan beye geldiginde adimi soyadimi soyle arkadasim dogun yapti de sana nasil komik bir yorum yapacagini cok merak ediyorum.
Stanki canim oncelikle cok tebrik ederm allah saglikla buyutmenizi nasip etsn gozunuz aydin cok mutlu oldm adiniza tatlim... dogan beye bugun sorucamda senin adini biliyorum soyadini bilmiyorum ozelden musait olnca yazqrmsn olmadi sadece adini soylerm dun kactane dogum yaptrms olablrki illa hatrlar die duaunuyrm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu arada kizlar gunaydn ben inanilmaz heyecanlyim bir an once oglen olsn istyrmkalbim kut kut
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydinlar
Sabah kis gibi bi havaya uyandim sanki. Nasil usudum kot ceketle oturuyorum sinifta.
Nenacik bebis gosterir insallah kendini bekliyoruz haberlerini. Stankiyle ilgili ne diyecek acaba sana doktor
Canım benim günaydın evet bugün sabah kış gibi bir hava vardı çok karanlıktı sabah ve serin şuan biraz daha iyi durum birde bugün için 30 derece diyorlardı bayağı bayağı serin bu hava yahu. Bu hafta düğünü olanlar yandı yazık.
hu hu nerelerdesiniz hanımlarrrr
Ben daha yeni geldim eve cok uykum var yemek yok ev pis ama ben yatiyorum
yat yat valla benim evim temizanneme gidecem çıkşta kardeşim alacak beni iş yerimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?