347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kizlar ardamiza kavustuk. allah herkese benimkisi gibi bir dogum nasip etsin. su an ardayla emzirme mucadelemiz var . annem yanimda esimi eve gonderdim. hastaneye cok gelen giden telefon trafigi oldu anca yazabiliyorum

Tebrik ederim canım benim masallah :)))) doğum esnasinda olanlari anlatir.misin bize senden tecrübe edinelim.:)))))

Allah analı babalı buyutsun stankimm hayırlı, saygılı ve çok şanslı bir evlat olsun. Sana da geçmiş olsun güzel anne sonunda kavustun ardacıgına

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar ardamiza kavustuk. allah herkese benimkisi gibi bir dogum nasip etsin. su an ardayla emzirme mucadelemiz var . annem yanimda esimi eve gonderdim. hastaneye cok gelen giden telefon trafigi oldu anca yazabiliyorum

çok şükür canım benim gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün inşallah çok mutlu bir çocuk olsun,hep birlikte musmutlu olsun

Canım gözünüz aydın. Nasıl mis kokuyordur şimdi. Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin. Şansı bahtı hep açık olsun. Vatana millete hayırlı evlat olsun. Güle güle büyütün. Doğum hikayeni merakla bekliyorum. Kendinize iyi bakın.

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Stanki çok şükür canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün.Detaylari anlat bize de müsait olduğun bir zaman. Uykusuz geceler sizi bekliyor 😘😚

❤😍💞💙👍😘💕💕

nena dogan beye geldiginde adimi soyadimi soyle arkadasim dogun yapti de sana nasil komik bir yorum yapacagini cok merak ediyorum.

Stanki canim oncelikle cok tebrik ederm allah saglikla buyutmenizi nasip etsn gozunuz aydin cok mutlu oldm adiniza tatlim... dogan beye bugun sorucamda senin adini biliyorum soyadini bilmiyorum ozelden musait olnca yazqrmsn olmadi sadece adini soylerm dun kactane dogum yaptrms olablrki illa hatrlar die duaunuyrm :)

Bu arada kizlar gunaydn ben inanilmaz heyecanlyim bir an once oglen olsn istyrm kalbim kut kut

Bu arada kizlar gunaydn ben inanilmaz heyecanlyim bir an once oglen olsn istyrm kalbim kut kut

Kuzum günaydın ben stanki ad soyad gönderiyorum sana özelden.

Bize yazmayı unutma sakın. Rahmin içinde bebiişi görmek bile çok heyecan verici birşeydir eminim. Ben boş rahmimi görünce bile heyecanlandım.

Stanki canim gozunaydinnn.Kavustum mis kokuluya.Emmeyi ogrenmekle mesguldur simdi hatta ogrenmistir bile.Sutun bol bol gelsin yarasin insallah Ardaya.
Sizinle beraber uzun saglikli omurler nasip etsin Allah.Parmakla gosterilecek bir cocuk olur da bizim oglumuz diye gurur duyarsiniz insallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydinlar

Sabah kis gibi bi havaya uyandim sanki. Nasil usudum kot ceketle oturuyorum sinifta.

Nenacik bebis gosterir insallah kendini bekliyoruz haberlerini. Stankiyle ilgili ne diyecek acaba sana doktor

Gunaydinlar

Sabah kis gibi bi havaya uyandim sanki. Nasil usudum kot ceketle oturuyorum sinifta.

Nenacik bebis gosterir insallah kendini bekliyoruz haberlerini. Stankiyle ilgili ne diyecek acaba sana doktor

Canım benim günaydın evet bugün sabah kış gibi bir hava vardı çok karanlıktı sabah ve serin şuan biraz daha iyi durum birde bugün için 30 derece diyorlardı bayağı bayağı serin bu hava yahu. Bu hafta düğünü olanlar yandı yazık.

Günaydın kızlar

Stankiiii nasılsınız acep

Geçen sene benim düğünümde bile yağmadı mayıs süperdi bu sene haziran bile berbat hava

Aynen eve gelirkende pistim cekeyle hava bi tuhaf. Hafta sonu 2 arkadasiminn dugunu ve komsumun sunneti var yagmasa bari yazik olur.

Baharda yagmadi haziran boyle gececek heralde

yat yat valla benim evim temiz anneme gidecem çıkşta kardeşim alacak beni iş yerimden

Ohh aksama anne yemekleri var demekki. Ne guzel..

Valla uyumusum yarim saatcik yetmedi ama iyi geldi :))

Kocacik gelsin kabak rendeleteyim de mucver yapicam biraz da tarhana corbam var bu aksamlik yetsin zaten aksam maca gidecekmis agir bisey yemez

Bu ara evi iyice saldim bir haftadir ellemedim yapasim gelmiyo bugun temizlicektim ama kaldi yarina kismet artik

Son düzenleme:
Kizlar selam nasilsnz yeni geldn dr dan malesef cinsiyeti 3hafta snra soylicek bsyler gordu ama net olmadndan beni heyecanlandrmak istemedi rafyolojide ikili test yaptrdm cok uzun surdu malesef bebegim ters donuktu dr hanim olcu almakta zorlandi hadi bebegm anneni uzme don lutfen seni bekliyrz hafi tatlim diyip durdu yok donmedi snra bir cikolata yememi rica etti harekete gecmesi icin gttm yedm yine hareket yok korkmaya basladm 2. Defa da donmesi cok uzun surdu ama nihayet dondu ve masallah sikibti yok kan testmi yaptrdm 3gun snra snuc alncak ve drumla maillasicem.... neyse snra dr gttm o da beni tekrar ultrasna aldi icerde kasilmadan oturu daralma tespit etti sebebi ise yorgnluk ve stres dedi bnm gece kasiklarm agriodu onu soyledm gunun yorgnlugnun sancisini gece cikariosn dedi ve ila tazdi o kadr mukemmel bir dr ki stanki sayesnde tanstm ona minnettarm hem isime hem evime yakin :)neyse snra bol bol knustk avantajlardan dez avantajlardan knstk idraryolu ilthbmdan otru biraz zorlanablcgmi soyledi ve o daralma olan er icin ilac yazfi ilac hem dusugu engelliomus hemde o daralmayi kasilnayi onluomus eve gdice alicam bakalm bnden bu kadr simdi stanki icin yazcm :)

Offf uzu uzun yazdm hata rapou verdi bidaha yazcm insallah aynusini yazablrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…