347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Buda evimin son objesi 😉

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebikim bayıldım ya çok modern olmuş. Güle güle oturun masanın ayaklara bittim. Şu ev bitsede tamamını görsek artık.

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Bebikim bayıldım ya çok modern olmuş. Güle güle oturun masanın ayaklara bittim. Şu ev bitsede tamamını görsek artık.

sağol canım benim bitti herşey bitek aksesuar alıcam biraz ama onu da evlendikten sonra rahat rahat almayı düşünüyorum. tabi bide perdelerim hala gelmedi perdeci yeni baştan dikiyo perdelerimi ama salonumun resimlerini paylaşıyım hemen

ayrıca buda portmantom

oturma odamın bitmiş hali köşede kına malzemelerim var

Banyomun bitmiş hali

Canim evin cok modern olmus masallah cok begendm vallahi agiz tadyla oturun insallah

Merci salonuna ba-yıl -dım.
Yeşil ve kahverengi uyumu işte aşık olunası.Tam hayalımdeki salon.Çok sade çok güzell.
Allah güzl günlerde oturmayı nasip etsin inşallah.

mercim salonun harika olmuş bayıldım aynanda çok değişik çok güzel görünüyor iyi günlerde musmutlu oturun yuvanızda inşallah

Canim evin cok modern olmus masallah cok begendm vallahi agiz tadyla oturun insallah

Merci salonuna ba-yıl -dım.
Yeşil ve kahverengi uyumu işte aşık olunası.Tam hayalımdeki salon.Çok sade çok güzell.
Allah güzl günlerde oturmayı nasip etsin inşallah.

mercim salonun harika olmuş bayıldım aynanda çok değişik çok güzel görünüyor iyi günlerde musmutlu oturun yuvanızda inşallah

Çok teşekkür ederim kızlarrrr öpüyorum hepiniziii

Son düzenleme:
Mercim salon masa sandalyene bayıldım. Her yer çok güzel olmuş. Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın. İnsanın kendi evi gibi yok.

nenacım az daha sabret inşallah 3 hafta sonra öğreniriz bakalım bu ultrason görüntüsünden ben bişe anlayamadım:)

merci evin çok güzel çok modern olmuş canım güle güle oturun inşallah hep sağlıkla mutlulukla

Pukim cnm nslsn :)sabredicm azcik daha sonucum net olsn bugun soyleseydide acabalrm cok olurdu net olmamasi bilmemektn daha kotu bnce:)

Pukim cnm nslsn :)sabredicm azcik daha sonucum net olsn bugun soyleseydide acabalrm cok olurdu net olmamasi bilmemektn daha kotu bnce:)

Günaydınlar....

Nenacım valla bir ara doktorlar hep 3 aylıkken söylüyordu artık daha erken öğreniyorsun diyorduk şimdi yine 4 aya çekti hepsi muhtemelen yanlışlar oluyor diye.

Günaydınlar....

Nenacım valla bir ara doktorlar hep 3 aylıkken söylüyordu artık daha erken öğreniyorsun diyorduk şimdi yine 4 aya çekti hepsi muhtemelen yanlışlar oluyor diye.

evet 3 aylıkken soyluyorlarmıs hala da soyleyen dr var ama sımdı kızım kızım dıe sevıcem 1 ay snra aaa bu erkekmıs hadı oglum demeye alıs bnce kısmen bılmek hıc bılmemekten daha zor en azından hala bebegım bebegım diye sevıyorum drumun soylememesı gayet mantıklı geldı bana soylemıs olsaydı tereddutlerım olurdu

Katılıyorum canım sana. Bu arada siz hamişlere bir sorum var. Şimdi ben kısmetse ağustosta deneyeceğim fakat son adet tarihim 30 temmuz olacak (hala 28 günde bir olmaya devam eder isem) o zaman ben 30 temmuzda mı kalmış sayılıcam?

günaydın canlar...

nenacım ben stresliyim bu ara sınava çok az kaldı ama yeteri kadar çalışamıyorum içimden gelmiyor
bence de haklısın net bil en temizi şimdi içinde bir şüpheyle bekleyeceksin dr kız dedi ama erkekte olabilir düşünüp duracaksın,sabredip net öğrenmek en güzeli

Gunaydinlar sekerler

Erkenden kalktim evimi misler gibi yaptim. Nerden girmis bu kadar toz toprak bilmem. Oldum bittim. Bi tozlari almasi kaldi onuda esim yemege gelip gittikten sonra artik.

Bugun full tarih calisicam aksam esim beni sinav yapicakmis yandik

valla canım ben yardmcı olamıcam sanırım hıc bılmıyorum cunku 1. bnm reglm duzensız oluyordu.Ama şöyle söylim son regl tarihimi 28 şubat hatrlıyrm
1 mart ile 5 mart arasıda hamıle kalmısım bnm hesaplarmda yanlıslıkta olablr regl duzensz oldgndan o sebeple kesın bsy soyleyemıyorum kı sanırım stankı daha detaylı bılgılendreblr eger hatrlıyorsa....

ay cnm stres yapma sınava az kaldı evet ama ıcınden gelmıyorsa bgugun ara ver baska seylerle mesgul ol cık hav al yarn daha enerjık bı sekılde gune basla ve calıs

Kızlar hepinize iyi dilekleriniz ve tebrikleriniz için çok çok teşekkür ederiz.

Benim için bebeği emzirme süreci, 9 aylık hamilelikten ve doğum sürecinden daha zor geçiyor, Ben ağlıyorum Arda ağlıyor. Dün eşimde bize katıldı, hep birlikte ağladık. Annem zaten ben her ağlayarak emzirdiğimde o da ağlıyor. Yarın Arda'nın doktor kontrolü var. Umarım herşey yolundadır. Doğum yaptığım andan itibaren toplam 5 saat uyuyabildim. Zorlukları var, ama herşeye değer.

ellerıne saglık bnm evımde bıldgn les aksam sılıp supurucem ınsallah hep oyle dıyorumda tık yok eve gdnce yatyrm...aksam sınnav mı var eyvah sıkı calıs yok tembel damgası yersın....

ay yerim sizi nie aglıosunz siz ya alışma süreci hep zordur derler demek hakıkaten oyleymıs ...bebegı op bzm ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…