lovelylm görüntü istemştn bnden bak bakalım tetasımaşallah diyin nazar degmesın anasının kuzusuna yerm ben onu yerımmmmmmmmmm
Nenacım inşallah allah gönlündekini versin. Benimde arkadaşım bugün test sonucunu aldı çok şükür ki temiz çıkmış havalara uçuyordu tabi bende acayip mutlu oldum. Doktor birşeyciğin yok kaybol demiş. Folikasiti de yazmış. Bizimki aradı beni sen beni gaza getirdin doktora götürttün gel biz denemelere temmuzda başlayalım dedi. Kızım dedim ben uçak yolculuğu yapıcam şubatta olmaz hem şubat erkek gösteriyor dedim. Arkadaşımın cevap şu kapat kapat hadi. Erkeği duydu kapattı tak diye kız ya.
iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Nena çok iyi anlayamadım ilk kıza benzetmiştim ama sonra kafası nere vücuuutuuu nere çözdüm erkek gibi geldi bana. Pipisi var sankim. Doktor bir tahmin söylemedi mi?
Ohh aksama anne yemekleri var demekki. Ne guzel..
Valla uyumusum yarim saatcik yetmedi ama iyi geldi :))
Kocacik gelsin kabak rendeleteyim de mucver yapicam biraz da tarhana corbam var bu aksamlik yetsin zaten aksam maca gidecekmis agir bisey yemez
Bu ara evi iyice saldim bir haftadir ellemedim yapasim gelmiyo bugun temizlicektim ama kaldi yarina kismet artik
Stanki bizle yazışırken doğuracakmış az daha.
bsy soylemedı sordum 3 hafta sonra soylıcem dedı bende ustelemedm bu kadr beklemısım yanlıs bsy olmasn dıe 3 hafta daha dayanıcam dr un tahmını vardıama emın olamadı olsa soylerdı erkek mı dıosun ya bn anlamıyrm sonuctan ama cok cok yuksek ıhtımal kız hıssedyrm
Canım valla ilk kız gibi geldi sonra pipi gördüm orda erkek gibi geldi. Şimdi bakıyorum acaba bacağı mı o diyorum kız gibi geliyor senin bebiş bana kafayı yedirtecek biraz daha bakarsam. :)
ahaha aynenbir de onun agzndan dınlemek ıstyrm cok ıkındın mı stankı dr onla ılgılı bsy demedı
Bence zorlanmadı hiç çünkü yazısında allah herkese benim ki kadar kolay doğum nasip etsin demiş. Bende 5-6 cm açılma olunca hastaneye gitmek istiyorum. Hemen şıp diye doğurayım.
aa öyle mi yazmış maşallah nazar degmesn ben sanırım zorlacm dr daralmayı gördü içim bi hoş oldu inşallah verdiği ilaç düzeltr o kısmı mrak edersenz onun ftosunuda yarn atım bakın bariz bellı yanı baya baya dar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?