Selam guzellerrrr :)
Bugun sabahtan gidip 3 gunluk raporumu aldim, oglen de hamama gittik iyice temizlendik :) ordan da annemin dugunde takacagi takilari falan aldik alisveris merkezine gidip. Kisaca cok yogun ama cok guzel bir gundu. Yarin sabahtan kuafore gidicem makyaj provam var aksam da imam nikahimiz kiyilacak. Benim icin hic gerekli degildi ama buyukler oyle istiyo kirilmasinlar dedim cok cok cok öpüyorum hepinizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gunaydınlar nasılsnz bı kac gundur gelemedım yogundum bugun de işe geç geldım yaptırmam gereken tahlıller vardı onlarla ılgılendım...
Günaydın yarenler
Gece de kimse olmuyo sıkılıyorum burdaa
lovely bugun buralara ugramamis
Geldim makyaj provasindan 4 farkli ton denedik sonunda beni griden vazgecirdiler seftali tonlarından bi makyaj sectim daha fresh gorundu gözüme. Goz makyajimin renkleri asagida.
Stankim ardamız napıyo nasıl gidiyo annelik ?
Buralardayım canım. Neler yapıyor Ardacık nasıl mis kokuyordur şimdi.
Nenaaaa cinsiyet belli olmadı mı daha?
cınsıyet haftaya bellı olcak canm dr soylermı bılemıyorum ama 16-20 haftalar arası soyluyorlar bnmkını muhtemelen ay sonu soylıcektı oyle htrlıyorum
mercim cok tatlı gorunuyor makyajın bnde allık ve rujda seftalıcıyım ama gözüme yakısmıo yesıl gözlü oldgmdan bnm makyajm zümrüt yeşili gri karışıktı gözlermi daha canlı göstemişti... bana sıyah kahve tonalrıda yakısmaz pembe ve cart mavı ve yesıllerde yakısmaz ama senınkı cok cok tatlı olmus masallah
Az kaldı heyecanla bekliyorum bende. Bu arada çin ne gösteriyordu bakmış mıydın hiç bakalım tutacak mı?
Bir de göbüş çıkmaya başladı mı??
göbiş var evetama hamıle gobegı gıbı deıl henuz hanı bol bol hamur ısı yemıs kız göbeği gibi duruo ama ıcıme cekıcek kadr kucukte deıl arada bsy
bakmıstm çin e cnm erkek gösterio hatta eşimde sen gttikçe dah güzel bir hatun oluosun bu bebek erkek dıyor herkes karnın erkek bebegı gelckms gbı duruo vs dıo ben ınatla bu bebek kzı dıyorum cunku hamılelgmı ogrendgm andan ıtıbaren bu bebek kız dıyorum herkese ınanılmaz derecede kız hıssedıyorum esasen erkek bebek hayalımdı ama bnmkı kız ıste ne bileyim yanıldgmıda hıccc dusunmuyorum ama bakalım
Selamlar guzeller, bu ara pek ugrayamiyorum malumunuz vakit daraldi.
Mercim suan telden makyajini goremiyorum ama guzel olmstr bende severim seftali tonlari bana dogal geliyor. Pc yi actigimda bakicam merak ettim. Insan herseyini ozluyor valla. Ben gelinligimi 3 gun giydim baya hevesimi aldim sanirim sonuncu gun yorgunluktan ve sicaktan o gelinlik iskence gibi gelmisti bitsede cikarsam diye soylenmistim.
Stankim canim amin insallah aliriz emeklerimizin karsiligini
ay kuzum inşallah gönlünden geçen olur. Erkek isteyene erkek, kız isteyene de hayırlı sağlıklı kız evlat verse allah keşke. Bende bu ay kazara kaldıysam kız gösteriyor bakıp göreceğiz artık.
Kuzum iyi misin az kaldı sınava? Merak etme bak benim eşim girip ortalamayı düşürecek.
aaaa öyle bir ihtimal var mı
ay haberin yok mu senin dur özelden mesaj atıcam kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?