Tam uyumaya gidiyodummmkiii mesajını mailde gördüm yazmadan geçemedimm
Fringe'in adını duyunca koşa koşa geldimm
Fringe hastalık yaratıyo fena sarıyo
bence başlamalısın
28 eylülde yeni sezon başlıyorr biran önce başlayıp yetiş bence
resident evil mi
sen ne diyorsun yaa
bende bekliyorum yeni filmi
süper canım bende şimdi himym ı baştan izliyorum 6.cı sezona kadar izlemiştim aslında ama yeniden başladım gülmeye ihtiyacım olduğu için.
Sevgilim gittiğinden beri 4. sezonun ortasına geldim.
himym olmasa delirmiştim akşamları evde
bendee deliler gibi bekliyorum kışın sevgilim okuldayken film günü yapardık msnde birimizi görerek bu filmi manyaklar gibi izliyorduk sinemadada gittik bide ben romantik komedi severken sevgilime uyyayım die bilim kurgucu olmuştum
inceptionuda çok seviyorum
harry potter denince o zaman size gelsin büyü wingardium leviosa
çocukluğum bunla geçti benim ortaokul lise yılları hattaha üni bunun filmini beklemekle he bide yüzüklerin efendisi ne delirtmişti beni
bendee deliler gibi bekliyorum kışın sevgilim okuldayken film günü yapardık msnde birimizi görerek bu filmi manyaklar gibi izliyorduk sinemadada gittik bide ben romantik komedi severken sevgilime uyyayım die bilim kurgucu olmuştum
inceptionuda çok seviyorum
harry potter denince o zaman size gelsin büyü wingardium leviosa
çocukluğum bunla geçti benim ortaokul lise yılları hattaha üni bunun filmini beklemekle he bide yüzüklerin efendisi ne delirtmişti beni
Kızlar dün gece hiç uyuyamadım oyüzden bugün inanılmaz uykusuz yorgun ve bitkinim. Oyüzden tavuk gibi bu saatte uyumaya gidiyorumm inşallah uyuyabilrm bu gece.
Sizlere iyi geceler kızlar. Hatta iyi akşamlar, saat daha 9 muş
Kızlar dün gece hiç uyuyamadım oyüzden bugün inanılmaz uykusuz yorgun ve bitkinim. Oyüzden tavuk gibi bu saatte uyumaya gidiyorumm inşallah uyuyabilrm bu gece.
Tatlı rüyalar sekerr
Ben de kaçıyorum kizceler.. Gidip bı duş alıp yatayım, bu gece bizim pasa dan ses çıkmayacak anlaşılan :)
Öperim hepinizi
canım fringeye başlıyorum o zaman bende varım
iyi geceler canım
how i met your mother ben o diziyle büyüdüm resmen
aslında herşey bir yana ben scrubs ve one tre hill deli gibi izlemiştim lisede ahhh ahhh ne günlerdi eskiler
kızlar yaa bakın zaman azda olsa geçiyor demekki dizi analtmamız lazımdı yakında türk dizileride başlar artık izlersek anlatırız
:) valla ben bı de ask i memnu yaparım bu fazla gibime gelio.. Bunları bitiriym de
Haha :) bnm de lise ile Uni:) hatta 2 yıllığımda da yazılanlar bunula ilgili.. :)) lise yillgimda okulun süpürgesi üzerinde resmim bile var :) uçan mrs Potter die :))))
Yasasinn
İlk öğrendiğimiz tüy ucurma buyusuu :)
ben her tren garı gördüğümde hogwartsa gidiyoruz aşkım die zıplıyorum haydarpaşada özellikle benimkide deli olduğumu düşünüyorona garip geliyor bu takıntım hala çocuk gibi etkilenmem
seninkide güzelmiş biz kardeşimle hep bu kelimeleri tekrarlardık hatta bir kuzenim seriyi ciddi anlamda kafasına takmıştı delirmiş gibiydi harry harry tek o vardı onun için
:) valla ben bı de ask i memnu yaparım bu fazla gibime gelio.. Bunları bitiriym de
bende çok taktım ama muggle olduğum için üzülüyorum
aşkı memnuyu 1 haftada bitrdim benimki gitmeden izledim hattaha önceden fragmandan fragmana izliyordum hiç oturup izlememiştim ama birgün tv de rastladım tekrarları verilmiş bende alıcı gözüyle izledim
öyle izledim ki ufak dekarasyon detaylarını kullandıkları mutfak eşyalarını bile yazdım çeyiz topiklerine hattaha almak istediğimiz çiçekli çay pasta setini bihterin elinde görünce çatladım desem yeridirdizi her anlamıyla ikon ve ışık tutuyor bence
sedulu bilim kurgudanda tavsiyeni beklerim o zaman artık beraber sinema günü yaparızizler izler anlatırz ben tavsiye ettiğiniz dizileri araştırmaya gidiyorum
öpüyorum sizi kızlar herkese iyi geceler
öle olmayaydım tam bir cadı olurdum canım beninsancık olarak mutlu mesut yaşayalım biryerlerde harry gibiler varsa selam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?