canım vampir günlüklerini izliyorum eski bölümlerine dadandım supernaturali 4 sezon izlemiştim ara vermiştim 3 sezondur tekrar 4. bitirdim bugün
how ı met your mother the walking dead, game of thrones....
klasik çoğumuzun bildiği amerikan dizileri izliyorum ama tavsiye istiyorum canım
hmf722 canım inan içimden bişi yapmak gelmiyor yazlık yerde oturuyorum her gece dışarda oluyordum en olmadı kapıda arkadaşlarla oturur bahçede bişiler yapardık ama hastayım diede çıkmıyorum pazar günü tüm gün evde dün ve bugünde akşamı evde geçiriyorum zaten sevgilimle konuşamayınca dışarda oturmuşum çok boş
belki ilerde evlenince aile arkadaş herşey kıymete bincek ne uzaksa onu seçersin yaa belkide o zaman şu vakitte onlarla değerlendirmedim die üzülücem ama olsun şu anda özlüyorum içim özlem dolu ve sanırım dayanamıcam günübirlikte olsa gidicem ankaraya ki yaz vakti gittim hasta oldum
bende himym ve walking dead in yeni sezonlarını bekliyorum neyseki himym az kaldı yakında geliyor yeni bölüm
bitmiş dizilerden prison break tavsiye edebilirim.
desperate housewife 7 sezon sürdüğü için güzel vakit geçirilebilecek dizi..
yenilerden de mad man. gerçi yeniliği kalmadı onun da hala devam eden dizi işte
şimdilik aklıma bunlar geldi
tavsiye ettiğin diziler çok ama çok güzel saol canım ben bakayım çok sezon olsun ki boş vaktim kalmasın onlara yoğunlaşım hatta supernaturale öğle yoğunlaştım ki sevgilim aradığında çocuğa kendisini önemsz hissetrdm ayıp ettim
bu arada check in olayını bana tripli çok süper analtttı ama şu anda aklıma takıldı mesela ben thy de yer ayırttım sınıf promoymuş 6 ekime yer ayırttım gidiş dönüş internetten alsam yer alım işlerinin ne zaman açılcağı bana nasıl bilgi gelicek yoksa hepsinin check in için özel bir tarihimi vardır
offf ben uçağa hiç binmek istemiyorum düşününce bile böyle oluyorum :18::18::18:
ankara gayet uygunmuş otobüsle hiç gitmek istemiyıorum acaba 21 eylülde gitsemmi ankaraya
UFff 20 dk dir bolugun telini düşürmeye çalış, sonunda düşsün, bizimkinin koğuşda olmadıgını öğren.. Gazino da olabilir dedi asker,, kuzu nerelerde geziosun da beni aramiosunnn.. Pis kuzu..
:) grimm seyrediyorum bende, merlin,, frinGe e başlıcam bı de şimdi.. Digerleri sezon arasında...
Fringe e süper diolar izleyenler, cok sarıyormuş lost misali:)
lost izlemiş gibi olursun fringe de
paralel evrenler vs.. gibi lost u anımsatıyor
tek bildiğim check-in uçuşa belli bi saat kala açılıyor ve sen koltuk numaranı seçip onaylıyorsun...
ben internetten bileti bi hafta önce aldım. check-in uçuşa 72 saat kala açılıyormuş. bugün de o işlemi hallettim. başka bi işleme gerek kalmadı heralde.
artık havaalanından uçağa biniş yapılır sanırım
bir de check-in işlemi açılınca telefona mesaj geldi benim bilgilendirdiler
Hehh iste öyle paralel evren bilinmezler kafa bulandirici seyler olsun da ne oldugunu anlamaya çalışırken bı bakayım 18 Ocak olmuş olsun :) kafamı beynimi alt üst etsin :)))
İnception tarzı filmler fln bulayım ben bı de.. Sedulu cuum sabbbahlara kadar film izleyen biri olarak tavsiyelerine ac ve açığım :)
bu aralar bi kaç hint filmi izledim sırf uzun sürüyor diye izledim ama hoşuma da gitti yani konuları
3 idiots, fanaa ve ghajini tavsiye ederim... 3 film eder sana yaklaşık 10 saat
bende kvırırrım inşallah uçakla gitmeye gönlüm yok oysaki aynı para otobüsle ama korkuyorum saol canım aynı bilgiyi tiripli ve bir arkadaşım daha vermişti başak burcu halim bunlara sebep oluyor hem meraklıyım yapana kadar çatlatırım insanları çok saol
iyikide bu topik varda birimizi anlıyoruz
lego canım bulaşık yıkasın yorulsun merak etme bize nazlanıyolar hep onları düşünelim die normalde öle değilller aslında
nikita fringeye bakıcam hemen lostun sonunu tahmin etmekle beraber tatmin olmamıştım herkes bağırınmıştı ahh lost finali çalışıyordum ve herkes delirmişti o gün kasıp kavurdu heryeri
:)) ohh 3 akşamımı da şimdiden doldurdun canım mersiiii :))))) not alıyorum bunları hemencik
rica ederim canım sen ne tür filmler izlediğini söyle aklıma geldikçe yazarım
:)) ohh 3 akşamımı da şimdiden doldurdun canım mersiiii :))))) not alıyorum bunları hemencik
Valla kurgu filmleri severim normalde ama su an hicccc önemli değil seyrederken beni burdan götürsün bağlasın yeter :)
Kac aksamdir Harry Potter DVD lerini hatmettim :))))
size film tavsiye edeyim resident evil biz bu seriyi izliyoruz hatta bir film çekmişler cumartesi sevgilimle vampir avcısını izlemeye gittiğimizde o sırada bunun 5.filmi var deli gibi bekliyorum inşallah izleyebilirim
UFff 20 dk dir bolugun telini düşürmeye çalış, sonunda düşsün, bizimkinin koğuşda olmadıgını öğren.. Gazino da olabilir dedi asker,, kuzu nerelerde geziosun da beni aramiosunnn.. Pis kuzu..
:) grimm seyrediyorum bende, merlin,, frinGe e başlıcam bı de şimdi.. Digerleri sezon arasında...
Fringe e süper diolar izleyenler, cok sarıyormuş lost misali:)
ahhh bana harry potter deme
serisinin hastasıyım...
her izlediğimde ilk izliyormuşum gibi heycanlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?