347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

nasip işte. biz işlerimizden dolayı ayrı şehirlerdeydik 2 yıldır uzaktan uzaktan çok az görüşme ile sürdürdük çok dua ettim kısa dönem gelmesi için öylede oldu. Nasipten ötesi yok zaten.

öyle canm nasip
iyi olsunlarda önemli olan o

bana gitmeden önce diyordu ben sana ankasörlüden çağrı atıcam sen arıyacaksın diye. gittiği günden beri öyle yapıyoruz. bende ist yaşıyorum ve en kısa zamanda ank ya gelmeyi düşünüyorum. daha önce gelmiştim havaalanı merkeze biraz uzak kalıyor. güvercinlikte uzakmış sanırsam kızılaya felan

sanıyorumistanbul yolunun üzrinde batıkent tarafında olması lazımmm,
ankaranın soğuğu serttir içlik al sevdiceğineee
arama sorununu atlattığınıza da sevindimmm,
bence rahat bi yerde,
kısa dönem sanırım umarım vakit hepimiz içinde çabucak geçerrrr
bu arada an itibariyleee şafakk 133

izmirliler bişi sormalıyım :44: gerçi eminim ama danışmak lazım yine de

sor canım???:))

şimdi ben cuma günü izmire gidicem.. bornovadan metroya binip halkapınarda indiğimde izban a aktarma yapılıyordu ( geçen yıl ) bu sistem değişmedi dimi
halkapınarda metrodan inip izban la havaalanına geçmeyi düşünüyorum :44:

evettt canım halkapınardan izbana aktarma yapabilirsin hala öyle o şekilde sistem.

evet canım bi değişiklik yok hala aynı

evettt canım halkapınardan izbana aktarma yapabilirsin hala öyle o şekilde sistem.

heh iyi o zaman
bu arada kentkartın fiyatı ne kadar bi bilgin var mı 3-5 değil normal kart alayım dedim artık öğrenci kartım geçmez

zaman okadar çabuk geçiyor ki. bakın 1 ay olmasına ne kaldıki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…