voldemort tarafına mı geçerdin
ayyy aman allah korusun korktum o faşist biri gücünü karanlıktan alan müsibet:1
ayyy aman allah korusun korktum o faşist biri gücünü karanlıktan alan müsibet:1
Canım bizimkinlerde yani Kastamonu için konuşuyorum diğer yerleri bilemem dışardan akraba olmak zorunda değil arkadaşı bile gelse o gün hiç bir şeye katılmıyor. Saat 09:00'dan akşam 19:30'a kadar serbest yani izinli oluyorlarmış. Haftanın her günü gelmek serbestmiş. Nizamiyeden anons ediliyormuş bilmem ne bilmem ne ziyaretçin var diye o gün ne içtimaya katılıyormuş, ne eğitimlere ve dışardan istedikleri sıklıkta gelebilirlermiş haftada şu kadar görüş diye bir şey de yokmuş. Kastamonu'da olsam her gün giderdim.
Şimdi çıkıyorum kızlar kayınvalideme sürprizimiz var aşkımla düşündük. Mudo'ya gidiyorum doğum günü geçti ona çok güzel bir şey yapacağız askerlikle ilgili.
canım vampir günlüklerini izliyorum eski bölümlerine dadandım supernaturali 4 sezon izlemiştim ara vermiştim 3 sezondur tekrar 4. bitirdim bugün
how ı met your mother the walking dead, game of thrones....
klasik çoğumuzun bildiği amerikan dizileri izliyorum ama tavsiye istiyorum canım
hmf722 canım inan içimden bişi yapmak gelmiyor yazlık yerde oturuyorum her gece dışarda oluyordum en olmadı kapıda arkadaşlarla oturur bahçede bişiler yapardık ama hastayım diede çıkmıyorum pazar günü tüm gün evde dün ve bugünde akşamı evde geçiriyorum zaten sevgilimle konuşamayınca dışarda oturmuşum çok boş
belki ilerde evlenince aile arkadaş herşey kıymete bincek ne uzaksa onu seçersin yaa belkide o zaman şu vakitte onlarla değerlendirmedim die üzülücem ama olsun şu anda özlüyorum içim özlem dolu ve sanırım dayanamıcam günübirlikte olsa gidicem ankaraya ki yaz vakti gittim hasta oldum
meraba kızlaaaaarrrrrrrr
keşke bende diziye başlayabilsem vaktim olsa da,
anca bi kaç saatlik film izliyebiliyorum ama sağlam bir film izleyicisiyim
okulda başlayınca hiç izlemez olurum,
staj mtaj vakit geçer diye umuyorum
ne de olsa 23 günü geçirdikk,
işti ookulduuu vakit biranönce geçicek inşallahh,
bu arada bende mektup yazmaya başladım daha doğrusu mini bi not defterine bişiler yazıyorum
onu yollicam haftasonuuuu
sizde öle bişiler yapabilrisiniz
çünkü benimkinin çok hoşuna giderdi önceden de yaptımm
bide tespih alcam orda çeksin vakit geçsin diyeee
ben ilişkimiz başladığından beri sürekli mektup yazardım. güzel oluyordu. şimdi durum değişti benim yazmaya devam etmem gerekirken boncuğum yazmadığı bütün mektupların telafisini yapıyor. şimdiden bir defter bitirmiş. sürekli bana bişeyler yazıyormuş:)) okumak kim bilir ne kadar güzel olacak
beklemek çok kötü ve bir de konuşamıyorsun çok fazla..
beklemek çok kötü ve bir de konuşamıyorsun çok fazla..
nerde canım seninkiii ilk defa görüyorum seniiii,
bizde çok konuşamıyrduk ilk başlarda biliyorumm çok zor,, halada öyleyiz amaa
bir düzenini oturtsun daha güzel olur herşeyyyy
aynen canım diğer ayrı kalmalara benzemiyor
istediğin zaman arayamamak çok kötü
ewt aynen öyle bazen bir şey anlatmam gerekiyor ama onun aramasını bekliyorum .. daha çok kısa bir zaman oldu, allahtan uzun dönem gelmedi.
tv de film vardı izleyip geldim
gerçi izlediğim filmdi ama olsun
iyi yaptın. bende işteyim mesela :=)
çok şanslısın o zaman canım üzülme çabucak geçer ben 12 ay beklicem(
ankara güvercinlikte.. seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?