347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayyy aman allah korusun korktum o faşist biri gücünü karanlıktan alan müsibet :1

kızlar koptunuz ya :))) ama öyle bir hayat olsaydı sürekli sevdiğimin yanına cisimlenir ve görünmezlik peleriniyle onu izler dururdum.... bak yaa yine benim olmayacak isteklerimi hatırlattınız(

ayyy aman allah korusun korktum o faşist biri gücünü karanlıktan alan müsibet :1

voldemort un hakkını da vermek lazım
adam zekasını konuşturmuş herkesin bildiği büyülerle sınırlı kalmamış. bak onun yaptığı çoğu büyüyü dumbledore bile zor çözdü

acemilikteyken izzmirdeydi zaten orda bir arkadaşı vardı üniversiteden arada o görmeye gidiyordu. şimdi ankaraya geçti, orda nasıl oluyor bilmiyorum. ama çarşı iznine denk getirip ankaraya gidicem. bana ben gel diyene kadar gelme demiş olsada ben laf dinlemediğim için giderim. merkeze, havaalanına uzak kalıyormuş olduğu yer.

the secret circle izle canım 1sezon bitti şimdi 2.sezon başlıcak yetişirsin hem:) vampir günlüklerini izleyen biri olarak sevebilceğini düşünüyorum:)

meraba kızlaaaaarrrrrrrr
keşke bende diziye başlayabilsem vaktim olsa da,
anca bi kaç saatlik film izliyebiliyorum ama sağlam bir film izleyicisiyim
okulda başlayınca hiç izlemez olurum,
staj mtaj vakit geçer diye umuyorum
ne de olsa 23 günü geçirdikk,
işti ookulduuu vakit biranönce geçicek inşallahh,
bu arada bende mektup yazmaya başladım daha doğrusu mini bi not defterine bişiler yazıyorum
onu yollicam haftasonuuuu
sizde öle bişiler yapabilrisiniz
çünkü benimkinin çok hoşuna giderdi önceden de yaptımm
bide tespih alcam orda çeksin vakit geçsin diyeee

ben ilişkimiz başladığından beri sürekli mektup yazardım. güzel oluyordu. şimdi durum değişti benim yazmaya devam etmem gerekirken boncuğum yazmadığı bütün mektupların telafisini yapıyor. şimdiden bir defter bitirmiş. sürekli bana bişeyler yazıyormuş:)) okumak kim bilir ne kadar güzel olacak

evet onunda var minik kitabı o çok şey yazmıyor ama o kitapçığı askerlik sonunda bana vericekk, oda yazıyor bişiler, bakalım okumak nasıl olucak,
çokklasik ama gerçekten çok duygusal bence hiçbir hediyenin yerini tutamaz
bide yeşil renk atkıya başlıcam,
anca bitirirm
kışın çok soğuk olmicak adana ama yinede soğuk havada takar
taktıkça da beni hatırlar

tv de film vardı izleyip geldim
gerçi izlediğim filmdi ama olsun

çok şanslısın o zaman canım üzülme çabucak geçer ben 12 ay beklicem (

nasip işte. biz işlerimizden dolayı ayrı şehirlerdeydik 2 yıldır uzaktan uzaktan çok az görüşme ile sürdürdük çok dua ettim kısa dönem gelmesi için öylede oldu. Nasipten ötesi yok zaten.

ankara güvercinlikte.. seninki

aa benimkide adanada, ilk zamanlar 4 gün konuşamadığımızı biliyorum
deli oldum hep anlattım burda
kantindekileri mi taciz etmedim arayarak
hatlarımı kitlemedim
komutanlığktaki adamlar illallh getirmişti benden
ama yemin töreninden sonra rahatladık birde
geri aramalı ankesörleri yeni öğrenebildikk
ben arıyorum o çaldırıyor
daha da uzun konuşabiliyoruzz,
bende ankarada yaşıyorumm
burdada var bayağı ankarada
güvercinlik güzeldirr, hem çarşı izinlerinde falan hiç sıkılmaz,
güzel biryer ankara biliyorsan eğer,
umarım çok rahat eder ve en yakın zamanda da daha sık konuşabilirsinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…