347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

heh iyi o zaman
bu arada kentkartın fiyatı ne kadar bi bilgin var mı 3-5 değil normal kart alayım dedim artık öğrenci kartım geçmez

1.75 basıyo tam canım 90 dakika içinde bedava yani metroya bascaksın sadece izbana 0 basıcak:) 3-5 değil normal al en azından 90 dakikalardan yararlan:)

1.75 basıyo tam canım 90 dakika içinde bedava yani metroya bascaksın sadece izbana 0 basıcak:) 3-5 değil normal al en azından 90 dakikalardan yararlan:)

yok canım onu sormadım sıfırdan kentkart alıcam onun ücreti ne kadar demek istedim

Aksamustu konustuk sonra bir daha ses çıkmadı.Yorulmuş baya sporda.Akşam ararım dedi ama fırsat mı olmadı ne.Keşke bi arasaydı duyaydım sesini:44:

canım emin değilim ama kartı 5 liraya almıştı nişanlım ama baya oldu içine istediğin kadar yükletiyosun şimdi ne kadar bilemiycem

bende kart alayım dedim işte 3-5 ler saçma sapan oluyor aktarma yapınca tekrar ücret kesiyor kart alma işi bana daha ucuza gelir

Aksamustu konustuk sonra bir daha ses çıkmadı.Yorulmuş baya sporda.Akşam ararım dedi ama fırsat mı olmadı ne.Keşke bi arasaydı duyaydım sesini:44:

herkes aynı şeyi istiyor. benimkide sabah aradı konuştuk... sonra ararım dedii. aradıda ama ankasörlü telefon bozukmuydu neydi sesi gelmedi. sonrada aramadı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…