- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Muhtemelen hepsinin değişmiştir, gördüler kolay olmadığını... Hepinize iyi geceler kızlar ben yatar yarın 07:00'de kalkış yine offf.
Allahım lütfen Kastamonu'dan aldığımız milli piyangolardan büyük ikramiye bana çıksın ve ben de çalışmayım lütfeeeennn.
Bitlis’de yol kesen PKK’lılar 3 aracı ateşi verdi. Akşam saat 18.55 sıralarında Bitlis Baykan karayolunu 30’ncu kilometrede Buzlupınar mevkisinde kesen bir grup PKK’lı araçları durdurup kimlik kontrolü yaptılar. PKK’lılar daha sonra araçlardan indirdikleri vatandaşlara bir süre örgüt propagandası yaptıktan sonra 3 aracı ateşe verdiler. PKK’lı grup olay yerinden ayrıldıktan sonra güvenlik güçlerine haber verildi. Kaçan PKK’lıları etkisiz hale getirmek için bölgede operasyon başlatıldı.
Köşeye mi sıkıştılar yoksa iyice fırsat mı buldular yorum yapamıyorum
Ziyaretçi sayımızda bu saatte 4...
Diyorum ya kızlar dün gece 3buçukta dahi ziyaretçimiz vardı :S
bende yatayım bari sabah çok işim var
iyi geceler kızlar
Günaydın kızlar nasılsınız
Hepinize teşekkür ediyorum kızlar. Gerçekten verilmiş sadakam varmış. Bir de siz siz olun şu nişanlıyken falan arkadaşlarınızın söylediklerine çok takılmayın. Sağolsun bugün bir arkadaşım dolduruşa getirdi beni, aramızda hiç bir şey yokken sorun oldu. Yarın düzeliriz ona şüphem yokta gereksiz yere hem o orda takıcak şimdi zaten nöbeti var, hem de ben burda keşke öyle demeseydim diye kendimi yedim.
iyiyim canım sen nasılsın bugün tickerımdan 2 aya güştüğümü görmek bile moral verdi 4 haftayı görmezsem tabi
sen nasılsın :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?