- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
inşallah yeni güne güzel haberlerle başlarız kızlar melekler askerlerimizin yanında olsun Allah onları korusun
amin canım amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah yeni güne güzel haberlerle başlarız kızlar melekler askerlerimizin yanında olsun Allah onları korusun
ayy ne kadar güzel canım benim...
benim aşkımda 4 gün izin kullandı mükemmeldi onunla olmak bir dakika bile ayrılmadık. çok güzeldi
çook güzel bir gün diliyorum size yarın!
tez vakitte kavuşun inşallah:)
yedek subay canım
nişanlım 1 ağustosta gemliğe teslim oldu acemiliği bitti ustası vana çıktığı için 15gün ıspartaya eğitime gitti şimdi vana ekimde gidicek onların acemilkleri 1 ay sürüyomuş canım. van değilde batıda biyer olsaydı hemen ustasına gidicekti
meslek kurasıyla gitti nişanlım sanırım o yüzden böyle oldu
senn ki ne mezunuydu?
artık 2 gün uğramam buralara![]()
uğrama canım hasret giderin sevdiğinle gezin tozun
gelsin hele ben saniye ayrılmam yanından![]()
Amin canım sizinki kadr tez olmasa da kavuşcaz inşallah
Hımmmmm ok tamam o zamn canım benimki ziraat mühendisi ağustos 12 de teslim oldu kasım 1 de bitecek acemilik. Bu aralar her gördüğüm sakallıyı dedem zannediyorum sanki tüm yedek subalar kasımda usta birliğine gececekmiş gibi![]()
ayy bizimde az kalmış sanki yaaa çok değilmiş![]()
Aynen öyle canım demek mesleklere göre dağılım yapıyorlar yanılmıyorsam veteriner hekim miydi senin askerin?
demekki yedek subaylık bile farklı oluyor bu da enteresan
Aynen öyle canım demek mesleklere göre dağılım yapıyorlar yanılmıyorsam veteriner hekim miydi senin askerin?
gelsin hele ben saniye ayrılmam yanından![]()
allah kolaylık versin canım bizimkide kasımdan sonra gelen yedek subaylarla uğraşcak. Şu an onlara eğitim veren asteğmenlerden olcakmış. ne alakaysa mezun olduğu bölümleevet canım veteriner asteğmen oluyormuş
aaa aa benden bi tane daha varmışaynısını bende diyorum.. evlenelim 5dk ayırmıycam seni yanımdan diyorum.. :=)
eveeeettttt ama yinedebiz ay hesabı saymaya dewam edelim canım gün sayarsak ohoooo 300 den aşağı pek bi zor olcak ne güzel bak 10 aycıkkk söylemesi bile kolay![]()
allah kolaylık versin canım bizimkide kasımdan sonra gelen yedek subaylarla uğraşcak. Şu an onlara eğitim veren asteğmenlerden olcakmış. ne alakaysa mezun olduğu bölümle
aynısını bende diyorum.. evlenelim 5dk ayırmıycam seni yanımdan diyorum.. :=)
istersin istersin![]()
yok anacım evlenince her an dip dibe olmaz![]()
saol canım
aman rahatları iyi olsunda görevleri pek mühim değil