347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ay kıyamam sana cok gecmıs olsun canım benım umarım bır an once ıyılesırsın... senı hepımız cok ıyı anlıyoruz cunku aynı seylerı farklı sekıllerde hepımız ayrı ayrı yasıyoruz bu cok zor bı surecmıs. bızde yenı yenı adapte olmaya calısıyoruz. bu yuzden tabıkı boyle seyler yasaman aslında normal.

herkes farklı sekılde farklı evrelerle gecırır ve atlatır boyle donemlerı. bu az buz bısey degıl gercekten buyuk bır travma hem onlar ıcın hemde bızler ıcın. bende bugun aramayınca cok huzursuz oldum ama medyamız da sagolsun sureklı sehıt yakınlarını aılelerını gosterınce, bizimde askerlerimiz olunca elimizde olmadan bırakıveriyoruz kendimizi.

güçlü olmalıyız canım çok çok dua etmeliyiz moral en öneml, şey. biz iyi olursak sevgililerimz de iyi oluyor çünkü. hep bizden destek alıyorlar.keşke bende ağlamasaydım dediğin gibi ama öyle dolmuşumki sesini duyunca hepsi boşaldı.

bende hepimiz için çok dua ediyoru. inşallah bu sıkıntıları beraber atlatcaz

bilmem ki canm ben hiç heasplamadım izin kullanırsa 31 temmuz kullanmazsa haziran sonu dedi ama
şafak kaç bilmiyorum
10 ay kalmışsa iimiş o zaman
aynen öle canım izin kullanmazsam 7 temmuz kullanırsam 31 demişti. O zaman bu çizelge doğru söylüyor
yaklaşık 20dakika sonra tamı tamına 10 aycık kalcak yaklaşık 300 gün diyelim

Son düzenleme:
az önce aradı sevgilim
hiç bu saatte aramamıştı. yatmamışlar daha bide öğlen uyumuş o yüzden uykum yok dedi. heyecan sarmış onu da inşallah yarın sarılabileceğim sevgilime

e seninkinin acemilik kasımda bitmiyor mu ? ben mi yanlış hatırlıyorum yedek subay değil miydi canım askerin?:44:

yedek subay canım
nişanlım 1 ağustosta gemliğe teslim oldu acemiliği bitti ustası vana çıktığı için 15gün ıspartaya eğitime gitti şimdi vana ekimde gidicek onların acemilkleri 1 ay sürüyomuş canım. van değilde batıda biyer olsaydı hemen ustasına gidicekti
meslek kurasıyla gitti nişanlım sanırım o yüzden böyle oldu
senn ki ne mezunuydu?

inşallah yeni güne güzel haberlerle başlarız kızlar melekler askerlerimizin yanında olsun Allah onları korusun

az önce aradı sevgilim
hiç bu saatte aramamıştı. yatmamışlar daha bide öğlen uyumuş o yüzden uykum yok dedi. heyecan sarmış onu da inşallah yarın sarılabileceğim sevgilime

ayy ne kadar güzel canım benim...
benim aşkımda 4 gün izin kullandı mükemmeldi onunla olmak bir dakika bile ayrılmadık. çok güzeldi
çook güzel bir gün diliyorum size yarın!

tez vakitte kavuşun inşallah:)

Amiinn inşallah sizinkiler kadar tez olmasada kavuşcaz inşallah

hmm ok o zamn canım tamam benimki ziraat mühendisi ağustos 12 de teslim oldu onların acemiilik 3 ay sürecekmiş bnde her gördüğüm sakallıyı dedem zannediyorum her yedek subayın kasımda acemilik bityor zannediyorum

tez vakitte kavuşun inşallah:)

Amiinn inşallah sizinkiler kadar tez olmasada kavuşcaz inşallah

hmm ok o zamn canım tamam benimki ziraat mühendisi ağustos 12 de teslim oldu onların acemiilik 3 ay sürecekmiş bnde her gördüğüm sakallıyı dedem zannediyorum her yedek subayın kasımda acemilik bityor zannediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…