347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ewt haklısın ama bende öyle davranıyordum.. ama ona göre herşey nasip.. bugün amcamlar gelicek demiştim kesin seni soracaklar demiştim.. bana diyorki bişey söylemek zorunda değilsin.. nasip de dedi neden öyle diyeyim dedim.. nazer deymesinmiş.. böyle saçma bir açıklamamı olurmuş.. amcamların ne nazarı değebilir ki.. halbuki ben nekadar kırıldım.. bugün geldiler amcamlar tabi soruyorlar düğün nişan o bu.. bende karşımdaki insan öyle diyince nasip hiç birşeyi bilmiyorum dedim onlara.. sonra tlf da konuştuk aynen senin dediğini dedim dedim amcamlara.. amcamda artık nasibimi kalmış ki kaç sene olmuş dedi dedim. bana diyor ki büyük konuşmamak gerek seneyle ne alakası var.. siz olsanız kırılmazmısınız.. tabikide ben öncelikle hayırlısı olsun diyorum..

ayşegül canım kaç senedir beraberseniz kaldır gerekirse al yaz geldiğinde çıkar acısını biz 3 ay görmezdik birimizi ben dolardım dolardım geldiği gün sınavları bittiği anda başlardım taşlamaya hep derdi nasıl tutuyorsun melek gibi insan nasıl şeytanlaşıyor derdi ama buydu çok sabırlıyım çok

o yüzden azcık sabırlı ol benim erkek arkadaşımda sabır yok aksine sinirli parlar bende tam terisiyim sinirli olmasamda hırlarım :))))))))

laf dokundu belki ama içini dök bişi yap onlara yansıtma senden başka tutunucak kimsesi yoktur ki üzülüyordur ki bişeye isyan edicek ya sana ediyor iyi ya ordakilere dese isyan etse sen çekersin canım dayan

duygu kapanmamış yaralarını geldiğinde söyle canım bu davranışları napsaklar yaranamıcaklar biliyorsun askerler ve belli süre çekmen gerekicek

benim tek kızıcağım şey hatta üzülüceğim dün triplinin sölediği benim erkek arkadaşım hep beni arıyor tutupta ondan haber almasam haber beklesem anacğını arasa bozulmam ama neden ben en son öğreniyorum derim ki cidden budur oda birkaç saniye sürer tatlıya bağlanır gönül alınır

normalde böyle şeler yapmayan adamlarla berabersiniz ki hepinizin temeli sağlam neden askerdeyken üzülüp çatırdasın ki bişiler kızlar sesizce bekleyin onlara yansıtmadan üzülmeyinde

İşten geliyorum saate bakıyorum hep geldi gelecek. gelme saati geçince artık inandıyorum kendimi gelemicek. Hiç bişey yapmak yemek gelmiyo içimden. Yatıyorum yanımda son giydiği thsirtü anca o kokuyla uyuyabiliyorum. Gece sürekli uyanıyorum onu arıyorum. Sabah kalkıyorum gene yok. Daha ne anlatayım. Onlar da bu durumda olmak bizi böyle bırakmak istemezlerdi...

benim işim nekadar zor bilmiyor bile... sürekli ağır hastalarla uğraşıyorumm.. elimizde insanlar can veriyor.. hep tek taraflı bakıyor .. bukadar bencillik olmaz.. okadar moralim bozukki.. göz yaşlarım 3.5 senede bir kova doldururdu herhalde...

kaç yıldır birliktesin canım 5 yılı deviriyorum ve 5 yıldır hep hayırlısı dedik oda bende kesinlikle tarih vermedik kaçındık daha yeni öğrendi ailler yeni tanıştırdık herkesler soruyor nasip diyorum doğanın kanunu hep birşeyler sorulur en iyi cevabı sevgilin demiş nasip hayırlısı budur yani

bişi diymmi ben evlilik hayali kurarken sevgilim hayırlısı derdi hiçbirgün düşünmedim hatta projeleri vardı çeyiz alıcam die beynini yerdim hayırlısı aşkım hayırlısı derdi birkere bile kızmadım şimdi düşünüyorum ben göremişmiyim kızmamı üzülmemmi gerekiyordu hep iyiye düşündüm

Canım 4 buçuk yıl bitti 1 ay önce 5e doğru yol aldık ocakta 5.yılımız doluuyor. Ve bu5 yılın 4 yılını sizin gibi 3 aydA bir görüşerek geçirdik ama hasretmizi birbirimize dayanrak geçirirdik destek olurduk eee değişen ne var askerlik mi yani destek olmama engel ? Anlayamıyorum bunu ben destek olmama yardımcı bile olmuyor olamazsın demek ne demek yaaa ?

3.5 senedir beraberiz..bende öyle diyorum.. hayırlısı tabiki önceliklee.. ama artık kırılıyorum bu laflara. önceden bende senin gibi düşünüyordum ama.. şu sıralar hiç bir şeye tahammülüm yok..

3 gün sonra 1 ay olcak askere gideli ve ben bu bie ay içinde 2 günde ağladığım kadr ağlamadım.. İnan bencillik bu yaptıkları kesinlikle katılıyorum canım sana. bende önümüzdeki yıl kpss sınavına gircem bir ay sonra çalışmalara başlamış olurum bu şekilde gidersem çok ama çok zor.. Bi askerlik hataı bu kadr etkiler mi? Bakıyorum diğer kızlara bu kadr sorun yaşayan yoktur heralde.

senin üstüne ben üzülemem sana haksızlık etmiş olurum sanırsam senin gibi olmuyum die gitti mezun olduğu gün başvurdu askeriyeye aldılarda yoksa aynı seneye bende böle olucaktım ki olurdumda ama içime yumru oturdu daha koyardı dimi anne yok baba yok kardeş yok eş ve sen sonra eş askere gidiyor evinin ruhu yok oluyor birlikte kurduğunuz yuvada yalnızsın nereye baksan onu arıyorsun masada yalnızca yemek yemenin verdiği tuaf duygu resimlerde gülen gözlerini görebiliyorsun her yer resimlerle dolu böyle uzar gider aynı ev aynı yastık bunlar koyar

kızlar inanın inşallah tek derdiniz bunlar olur ki bunlar tatlıya bağlancak konular lütfen sakin olun duygu canım ağlaman için sebep yok onların her yaptığı hareket size tuaf gelicek bak aynı şeleri yaşarım belki hatta yaşadımda farketmedimmi diyorum dikkatemi almıyorum bu çocuğu diyorum ama yok yani onlar asker ötesi yok

benimki hasta oldu başında kimse yok sağlık karnesi yok ilaçsız atlattı ötesi varmı mağdur onlar kızlar onlar anadan babadan yardan uzak onlar hapishanedeler dışardaki dünyaya tel örgüden bakıyorlar bir haberler daha ne olsun nazları bize geçiyor biz varız hep olucaz

canım benim üzülme dicem ama olmucak inan ilk baş bende bunu çok sorun ettim
bi değişiklik vardı ama ii yönde değildi bu değişim. herkesten duyardım aşkım askere gitti aşkı daha bi arttı gibi şeyler ama ben neler beklerken soğuk soğuk konştu nişanlım. hatta bayram izninde herşey güzel olucak derken daha kötü oldu benmle konuşup msjlaşmak yerine arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi tercih etti. çok söylendim, çok ağladım olan bana oldu. ona göre ortada bi sorun yoktu ne var eskisi gibiyim dedi hep
askerlik nasıl bişe bilemiyoruz biz bazen çok iyi bazen bi tuhaf. galiba bitene kadar böyle devam edecek.
bu haftasonu evine gitti durum gene aynı bana vakit ayırmadı aramıyosun deyince ee konştk ya daha ne dedi bu sefer sesimi çıkarmadım çıkarsam olay büyücek kendin bilirsin konşmak istiyosan ararsın dedim ama gene hafta sonunun büyük çoğunluğunu arkadaşlarıyla geçirdi otobüse bnncede ben seni özledim diye mesaj atıyo hiçbişe demedim 10 ay kaldı bak biraz sıkıcaz dişimizi hala alışma evresinde olabilir.
günü gününe uymuyo olabilir orda yaaşadıkları herşeyi bizimle paylaşmıyorlardır canını sıkan bişe olmuştr o yüzden öyle demiştir sen sıkma canını üstüne gitme. kasıtlı olarak öyle şeyler söylememiştr sana olan özleminden ne dediğini bilememiştr. sen takma kafana bozma moralini sakın

canım benimkide bahsetti bu imza falan bişeylerden şartlar çok zormuş cumartesi akşam yarın çarşıya çıkcaksınız demişler sabah çıkarmamışlar çarşı izinleri haftaya deyip gitmiş komutan yazık heveslendiydik kaldık öle diyor benimki, bide her türden insan var burda diyor ceza evinden çıkıp gelen,vücudunda sayamadığım kadar jilet izi olan vs. bir sürü şey benimkinin spor ayakkabısını bile almış biri sonra halletti usulünce ama askeriyenin verdiği spor ayakkabı aynısı kendinde de var ama adam almış yazık her yere kilit vuruyor muhtemelen askerlerimizin hepsi bu tip bir ortamda onlara çok yüklenmemek lazım 4 ay kaldı zaten gerçekten başka psikoljideler okadar farkediyorum ki bunu sesinden bile anlaşılıyo çarşı iznini iptal etti komutan dediğinde sesi tiriyodu ya özgürlük her şeymiş diyor,geçsin şu günler hayırlısıyla kavuşalım askerlerimize inşallah. o iyi olsunda varsın az arasın beni iyi olduğunu söylesin yeter.

yarım saat önce aradı 9 buçuk gibi arıycam uzun uzun herşeyi konuşcaz dedi boşmuş 9 buçuktan sonra bakalım neler diycek ????

öyle şeyler yaşattıki bana.. aklıma geldikçe yaşlarıma engel olamıyorum... benimde ales e çalışmam lazım ama konsantre olamıyorum bile..

sende aynını yapsana canım o birşey sölediğinde nasip de hayırlısı de bak oda iyi niyetli düşünürse alınmıcak lütfen kötüye yorma bak şu anda napsa yaranamıcak modda sana göre emin ol öyle görüyorsun bunu itiraf et

ve çeyizden üdğünden muhabbet açma o dicek bişiler eksik bazı muhabbetler yok bak gör sonra evlilik olayında nasip de konuyu açma hayırlısı de bak karşındaki üzülcekmi canım

cidden konular hep böyle olsun üzülceğniz şeler böyle olsun hayat o kadar acımasız ki üzülceğniz taşıyamıcanız sorunalr çıkartmasın

ayşegül canım benim durumu yaşamızsın kıyamam sana senelerdir yollara inat birleşmiş yürekleriniz birbiriniz için atmış onun psikoljiini bilemezsin kırıldığını belli et fazla konuşma detay vermek üzgünüm bekliyorum içim acıyor de kırıldım ama senide anlıyorum yanındayım en büyük sırdasışn ben olayım paylaş de

anlayın lütfen kızlar ne derlerse batcak bize belki ama beni dinleyin en alttan alabildiğinizi alın öfkenizi gelince söleyin

Son düzenleme:

ben hiç o muhabbetlere girmiyorum canım.. askere gitmeden öncede o girerdi kavgaya dönüşürdü... ne yalan söylim herşye batıyor bana...

Evet öyle ama bilmiorum canım yaa. Canım çok yanıyor kalbim ağrıyor onda zamandır hiç böyle laf etmezdi. Haftasonu 2 gece sesini dıuyarak uyucam diye haftayı geçirdi. eeee haftasonu oldu 2 gecede doğru düzgün konuşamadık bile. Hep bişeler engel çıkarttı bahaneleri vardı dün gece en son dayanamadım sabaha doğru 5te uyandırdım özür dilerim diye başladı ağlıyordum ben ağlaığım içinde bi fırça attı. Keyfimden de uyudum falan diye. Ya bi hafta boyunca bana neler söyleyen adam şimdi neler söylüyor yaaa inanasım gelmiyo. Dediğin gibi günü günün tutmuyor. Bunları anlayışla karşılıyorum tamam diyorum geçiyorum ama en son ettiği laf yüreğime taş gibi oturdu. Desteğin olmuyo olmaz demek ne demektir yaa bu kadar mı yabancı düştük biz =(

canım harfi harfiyen yazdıkların aynı sevgilimde böyle diyor ve yorumlarınada katılıyorum

onada dedim orda öfkelncen kızamıcan gel bana kız ben seni hep topladım öfkelen bana hiddetini göster başkasına değil seni çok seviyorum sensiz çekilmez oluyorum seni öfkenle kabul ediyorum kızsan bile varol benimle dedim

çok seviyorum çok özlüyorum onla cenneti kabul ettiğim gibi cehenemide yaşarım aşkım o kadar büyük dilindeki zehirden korkmuyorum kalbimde o kadar büyük zırh varki o sözler kalbime ona karşı kızgınlık hiddet belirtemez bir şekilde iterim o düşünceleri

çok özledim ben onu belki oda değişicek hep olgun derdim ben ise çocuktum bende hafif büyüdüm oda daha olgunlaştı daha iyimser düşünmeye başladı

Son düzenleme:
Kızlar bu kadar fedakarr olmayın yaa kendinizi ezdirmeyin herkes askere gidiyor bir tek onlar değill hem de kısa dönemse eğer hiç konuşmaya hakları yok bence benimkide kısa dönemm ve ben diyorumm yani alt tarafı 4 ay yapacaksın yani sık dişini herkes nasıl yapıyor tamam anaç tarafımız devreye giriyor belki bazen ama fazlası zarar.. ne kadar tavizz o kadarr ezilmekk yanii... kendinizin kıymetini bilin bence! benimki öyle eziyet etmez sızlanmazzz fakat bende konusurken ölüyorum bitiyorumm zaman gecmiyor sürekli aglıyorum seklinde harab etmiyorum hayat dısarda akmaya devam ediyor yaşantınıza devam edin eliniz kolunuz kesilmiş bir organınız yokmuş gibi davranmayın bence.. tek basınıza da pekala ayakta durabilirsiniz dayanabilirsiniz onsuzluga... bu şekilde davranır ve gercekten bunu hissederseniz sizin ne kadar güçlü oldugunuzu anlar ve o da ona göre davranır sizde üzülüp yıpranmamıs olursunuz kiminiz KPSS YE kiminiz ALES e girecekmiş ki ikisininde ne demek oldugunu çok iyi bilenlerdenim cok şükür atlattım ve bu yüzden hayatınızı etkileyecek şeyler yapmayın derim sonra pişman olmayınn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…