yok canım biz ikimizde öğretmeniz ben atanamdım henüz ama inşallah oda olur o mardine atandı evlenincede orası olcak mecbur bizim çeyiz işi nekadar olursa olcak artık zaten herkes elin memleketinde eşyayla ne işiniz var lazım olanları alırız deyip duruyor haklılarda aslında nolcağımız belli değil ben atanırsam ayrı bile düşcez belki türkiyenin şartları malum. benim yemek takımı öle marka falan değil kıbrısta ucuzdur tabak çanak annemle denk gelmişti almıştık klasik bir model gerçi kırılsa eksilse tamamlayamam o yüzden marka bişe almakta fayda var ama tabak nihayetinde takılmıyorum. asıl gerisini düşünüyorum nasıl olcak diye aaah ah bizim çok işimiz var senin bişe kalmamış arkadaşım ne güzel :)
canım çeyiz uçsuz bucaksız bir deniz valla al al bitmiyor ayrıntılar benim beğendiğim yemek takımı çok pahalıannem çok şaşırıyor hangi ara çılgın gibi araştırıp milyarlık şeyler beğenir oldun diye ama olsun birkere alınıyor belkide uygun alıcam bilmiyorum şu anda o modeli beğeniyorum
alınıcaklar listem bile hazır canım elektirikli eşyaları araştırıp arşivledim düşün halimi
bide ben deli gibi kıyafet alışverişi yapardım hiç acımazdım giyinim derdim ama 1 senedir deli gibi indirim takip eder oldum mecburum biryerden sıkmam lazımdı markadan ödün vermedim sezondan verdim
senin mesleğin ne canım ikinizde aynı yeremi çıktınız tayinde
mardin derikte öğretmen canım seninki ne iş yapıyor.
kızlar çok uykum geldi 12 yi bekleyemicem bugünüde yedik şafak 128
aşağıda bir tripli gördüm ve geçmişi okuyup geliyor sanırsam
öpüyorum herkesi kocaman iyi uykular herkese
sende mardine atanırsın inş... bir aksilik olmaz allah nasip ederse bizde mardinde yaşıycaz
Bişi sorcam... Burda herkes herkesi nick name ile mi tanıyor ismen kimse tanıyor mu birbirini?? Çok garip oluyo nick name ile hitap etmek yaa
inşallah canım ya evlendikten sonra katlanamam ayrı olmaya.
inşallah rahat ederiz mardinde ben görmedim hiç orayı da tedirginim biraz ama sevdiğim yanımda olsunda mekan önemli değil.
Dua edelim çıkmasın canım... İlaç gibi gelcektir valla. Ayyyyy tatlım ne dersin geçiyo mu bizim zaman da sanki yaaa
kızlar çok uykum geldi 12 yi bekleyemicem bugünüde yedik şafak 128
aşağıda bir tripli gördüm ve geçmişi okuyup geliyor sanırsam
öpüyorum herkesi kocaman iyi uykular herkese
kızlar benim gözler kapanıyor herkese iyi geceler diliyorum. yarın sevdiğinizin sesiyle uyanmanız dileğiyle. Rabbim onların yardımcısı olsun inşallah.
bencede çok güzel bir noktaya parmak bastın :=)
Bişi sorcam... Burda herkes herkesi nick name ile mi tanıyor ismen kimse tanıyor mu birbirini?? Çok garip oluyo nick name ile hitap etmek yaa
canım bu siteden weddingi tıklıyorsun
Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers
daha sonra sahne seçiyorsun tema gibi sonrada gelin damat figürlerinden birtane ve en sonrada tarih seçip burdaki profline yapıştırıyorsun
bu linklerde açıklamalar var canım
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html
kızlar benim gözler kapanıyor herkese iyi geceler diliyorum. yarın sevdiğinizin sesiyle uyanmanız dileğiyle. Rabbim onların yardımcısı olsun inşallah.
Ay giz öldürdün beni gülmekten gelmek istiyorda gelemiyorum sayenizde, bugün çeneler düşmüş iyice. Nacizane yorumlarımı yarına saklayıp iyi geceler diyebileceğim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?