sen onu bide bana sor canım ya ellerim falan titriyo artık iyice laçka oldu sinirlerim. bütün streslerim üstüste geldi aynı yıl sınava hazırlandım, bi sene dershanede dirsek çürüttüm ,aynı yıl nişanlandım, sınava girdim iyi bi puan yaptım çok şükür, nişanlımı askere yolladım, şimdi de atanma stresi yok yok düşüp bayılmazsam iyidir
Bende 2009 mart ayında atandım.Ozamana kadar dersaneye gittim.O süreçte hergün mide ağrıları,bulantılar.Mide kanserimiyim acaba diyodum.Meğerse hepsi strestenmiş.Atandım geçmişti hemen.Puanın iyiyse çok güzel.Atanırsın.Üzerindden bir tonluk bir yük kalkar:) Sonrası çorap söküğü gibi gelir merak etme.
buble canım geçmiş olsun bal limon sıcak su iyi gelicektir
duygucum ne olsun bende rahatsızım gripten hala kurtulamadım
bugün geçmek bilmiyor kızlar malesef banamı öyle geliyorr
offffff bende gece gidicem işe ve 15 saatt zor sabah oluyor((
Kızlarrr grip oldumm yaa sabahtan beri aralıksız akıyo burnumm şirketin peçete kaynaklarını tamamen tükettimmm
canım sen ne iş yapıyorsun ki memur değilmisin
canım sen ne iş yapıyorsun ki memur değilmisin
Benim kuzucumda aradı bugün. Ben öğle tatilindeyken. O da yemek yicekmiş yemeden arayım demiş. Çok özledik diyip duruyoruz bu ara bol bol. Ben özledim diyorum, o özledim diyor bazen aynı anda diyoruz gülüyoruz ama gerçekten çok özledim belki sürpriz yapıp haftasonu yanına gidebilirim kayınvalidemle. Benim kesin olmasada kayınvalidem yanına gidecek bu hafta mutlaka, telefonda aldım ona onu götürecek. Bol bol konuşup mesajlaşcaz. Gidecek olursam Ankara'lı kızlara bir kaç sorum olacak, önce o kalacağı yeri öğrensinde sonra şurası şuraya yakın mı uzak mı sorularını sorarım.
sağol canm şuanda tam olarak onu içiyorum bol limonlu ıhlamur :))
Benim kuzucumda aradı bugün. Ben öğle tatilindeyken. O da yemek yicekmiş yemeden arayım demiş. Çok özledik diyip duruyoruz bu ara bol bol. Ben özledim diyorum, o özledim diyor bazen aynı anda diyoruz gülüyoruz ama gerçekten çok özledim belki sürpriz yapıp haftasonu yanına gidebilirim kayınvalidemle. Benim kesin olmasada kayınvalidem yanına gidecek bu hafta mutlaka, telefonda aldım ona onu götürecek. Bol bol konuşup mesajlaşcaz. Gidecek olursam Ankara'lı kızlara bir kaç sorum olacak, önce o kalacağı yeri öğrensinde sonra şurası şuraya yakın mı uzak mı sorularını sorarım.
bu durumu aynı bende bugün yaşadım sabah aradı vapura koşuyordum ve öğlen aramda aradı her fırsatta özledim özledimmm diyoruz şarkı gibi mırıldanıyoruz çok komik ama hoşumada gidiyor
dayanamıyorum uçup gitmek istiyorum bennn buralarda
duygu canım bilmiyordum emur olmak bu devirde zor valla dicektim ya anaokulu öğretmenleri atanıyo yada hemşire die sende hemşireymişsin ahhh ahhh beni dövseler gece çalışamam çok uykucuyum gece ders bile çalışamazdım ne varsa sabahın köründe hallederim
işin zor duygucum ama insanları iyileştirmeye yardımcı olmak güzel duygu olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?