347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar allahıma şükürler olsun Nikitanın eşi iyi. Onlarda beni ve Egemen'imi merak etmişler. Çok şükür onlarda iyi merak etmeyin.

Çok şükür canım.. Allah hepimizi korusun bu hainlerden dicek kelime bulamıyorum o anneleri düşünüyorum şuan bizim gibi bekleyen sevgililerini düşünüyorum.. Ve hala buna kimsenin dur demediğini görüp kahroluyorum

dagildim sinirlerim harap. ve en kotusu kocam aradgnda ogrendm sok oldum. trpliyi ara bul ogren bsy var mi dedi
yaralilarin icinde arkadaslari varmis.
her gun bgn bsy olmasin bitsin diye dua ediyoruz. ne hale geldik. lanet olsun bu ise lanet. ne dycm ne soylcm blmyrm ellerim titriyor.
esimin iyi olmasina sevinemiyorum. sevinemeyecegim de.

yeni öğrendim bingöl yarenlerine bakmaya geldim hemen. neyseki iyilermiş diyeceğim ama işte ağlayanlar yine var şimdi başka başka evlerde..

Sonunda aglayabildim.sesini duydum bi daha simdi .
İzleme tv haber dedi.
Yarin belli olucak nerede gidicekleri.
Allahim lutfen alayda kalsin lutfen

Tripli chelzy nikita ve sanırım bir de şeymanın abisi bugün haberleri görür görmez sizler geldiniz aklıma
Gün boyu topiğe girmeye korktum
Kim bilir siz neler yaşadınız?
Rabbim askerliklerini sağ salim bitirmeyi nasip etsin inşallah
Gerçekten insan ne dese bilemiyor
Çok üzgünüm
Haberleri görür görmez bunlar usta birliklerine gitmeye çalışanlar kesin dedim
O kadar kötü oldum ki

Tripli lütfen kendini suçlama böyle yaptıkça sen daha kötü olacaksın
Askerine nasıl konuşacaksın o şimdi kimbilir ne durumdadır
Sen elinden geldiği kadar soğukkanlılığını koru
Senin bi suçun yok canım nolursun

Nikitanın eşi için de çok sevindim çok şükür
Aslında yarım yamalak bi sevinç yani sevinemiyoruz bile
Sevinmek ayıp gibi geliyor o an artık bana işe bak

Yani ben bu işi anlamıyorum o kadar asker hiç bir koruması olmayan koca bir otobüs dolusu asker
7 de ağır yaralı var deniyor yani sağ kalanların olması resmen mucize
Otobüs simsiyah olmuş benim içim gitti bakamadım bile
Bu nasıl bir ihmalkarlıktır
Neden helikopterle yada zırhlı araçlarla taşınmıyor benim devletimin askeri
Bu kadar mı aciziz biz ya

Sonunda aglayabildim.sesini duydum bi daha simdi .
İzleme tv haber dedi.
Yarin belli olucak nerede gidicekleri.
Allahim lutfen alayda kalsin lutfen

canım hiç önce mülakat falan yapmamışlar mı? Benim eşimin oldğuu yerde mülakat yapmışlar ve tüm öğretmenler kalmış. Eşim de aralarında...

canım, abim izinde,bizimle,katılmadı ktm'ye.
şükür ki buradakilerin eşleri,sevgilileri iyi. İnşallah yaralı askerlerimizde iyi olurlar.
Bir de ktm güvenli güvenli demişler,imza attırmışlar bu mudur güven. Ne yazık ki bizim dua etmekten başka çaremiz yok.Allahım hepsini korusun.Şehitlerin ailelerine sabır versin

Ahh canım benim yaa çok şükür
İnşallah şehit sayımız artmaz
Yaralı askerlere artık üzülemiyoruz bile nerdeyse
Yarabbim sen koru
Ktm olayı bana hep ürkütücü geliyor
Çünkü resmen açık hedef işte

canım hiç önce mülakat falan yapmamışlar mı? Benim eşimin oldğuu yerde mülakat yapmışlar ve tüm öğretmenler kalmış. Eşim de aralarında...

Kastamonuda yapmadilar.
Bingolde yapicaklardi belki ama bugunku olaydan yapamadilar.
Hic bilmiyorum insallah yarin olur mulakatta kalir
İnsallah ya insallahh

Canım benim bu haberi görünce hemen sen aklıma geldin chelzy ile hemen namaz kıldım dua ettim yüzünüzü hiç görmediğim hiç tanımadığım insanlarsınız ama şu an aynı şeyleri yaşıyor olmamız bizi yakınlaştırdı rabbim herkesin sevdiğini korusun sağ salim hepimiz kavuşalım inşallah ve sabırlı olup dua edelim

PKK'lıların roket ve uzun namlulu silahlarla ateş açmaları sırasında otobüsten inen 2 asker, anında ateş açıp PKK'lılara karşılık verdi. Askerlerin PKK'lılara ateş açması üzerine önde giden 2 otobüs hedef olmaktan kurtulup, hızla olay yerinden uzaklaştı. Arkadan gelen otobüs ise roketin isabet etmesi nedeniyle hareket edemediği belirtildi.

Aman Allahım ya

ben kalacağını umuyorum inşallah yanılmam dualarım seninle...

Yarın belli olucakmış söyledi işte akşam aradığında.İnşallah kalır.İnşallah yanılmazsın.
Allah dualarımızı kabul eder inşallah.

Nikita
Çok sevindim Allah bağışladı eşini sanada.Sevin canım buna da şükredelim.Bişey olmadı.
Dedi sevdiğim şanslıymışız.Sans eseri bişey olmadı diye.Allah sanşlarını hep yaver götürsün..
Şoku yeni yeni atlatıyorum ben.
İzleme sende tv yi haberleri ne de gazetelere bak.
Tripliii canım sende bakma Allah aşkına.
Zaten psikoloji kalmadı daha da mahvolma

canım bak sevin sevdiğinden haber aldın şükürler olsun lütfen bu saatten sonra olumlu düşün lütfen herşey daha iyi olacak allahın izniyle ve lütfen dua et her zaman ve ona destek ol ona üzgün olduğunu belli etme rabbimin izniyle geçecek bu günler öyle düşün artık

of kızlar çok kötü bi gün
bizim askerlerimize bişi olmadı ama ya o roketatarın bulunduğu araçtaki askerler :85:

Gecmişi okurkan kanım dondu kızlar,inanın suan hüngür hüngür aglıyorum.
Allah yardımcıları olsun askerleriniz (mizin)..

of kızlar çok kötü bi gün
bizim askerlerimize bişi olmadı ama ya o roketatarın bulunduğu araçtaki askerler :85:

İnip de ateş açan o iki askerin heykeli dikilmeli asıl
Onların sayesinde öndeki iki otobüs kurtulmuş çok şükür
İnsan kafayı yer arkasındaki araç saldırıya uğruyor
Rabbim şehitlerimizin ailelerine sabır versin
Gerçekten çok zor

Allah razı olsun.Allah dualarını kabul etsin inşallah.Çok teşekkür ederim çok.
Allahım koru.Ağzımdan başka sözcükler çıkamıyor.Sürekli tekrarlıyorum Allahım koru...Allahım koru...Allahım koru...Allahım koru...Allahım koru .Allahım koru..Allahım koru..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…