Kızlar allahıma şükürler olsun Nikitanın eşi iyi. Onlarda beni ve Egemen'imi merak etmişler. Çok şükür onlarda iyi merak etmeyin.
Sonunda aglayabildim.sesini duydum bi daha simdi .
İzleme tv haber dedi.
Yarin belli olucak nerede gidicekleri.
Allahim lutfen alayda kalsin lutfen
Tripli chelzy nikita ve sanırım bir de şeymanın abisi bugün haberleri görür görmez sizler geldiniz aklıma
Gün boyu topiğe girmeye korktum
Kim bilir siz neler yaşadınız?
Rabbim askerliklerini sağ salim bitirmeyi nasip etsin inşallah
Gerçekten insan ne dese bilemiyor
Çok üzgünüm
Haberleri görür görmez bunlar usta birliklerine gitmeye çalışanlar kesin dedim
O kadar kötü oldum ki
Tripli lütfen kendini suçlama böyle yaptıkça sen daha kötü olacaksın
Askerine nasıl konuşacaksın o şimdi kimbilir ne durumdadır
Sen elinden geldiği kadar soğukkanlılığını koru
Senin bi suçun yok canım nolursun
Nikitanın eşi için de çok sevindim çok şükür
Aslında yarım yamalak bi sevinç yani sevinemiyoruz bile
Sevinmek ayıp gibi geliyor o an artık bana işe bak
Yani ben bu işi anlamıyorum o kadar asker hiç bir koruması olmayan koca bir otobüs dolusu asker
7 de ağır yaralı var deniyor yani sağ kalanların olması resmen mucize
Otobüs simsiyah olmuş benim içim gitti bakamadım bile
Bu nasıl bir ihmalkarlıktır
Neden helikopterle yada zırhlı araçlarla taşınmıyor benim devletimin askeri
Bu kadar mı aciziz biz ya
canım, abim izinde,bizimle,katılmadı ktm'ye.
şükür ki buradakilerin eşleri,sevgilileri iyi. İnşallah yaralı askerlerimizde iyi olurlar.
Bir de ktm güvenli güvenli demişler,imza attırmışlar bu mudur güven. Ne yazık ki bizim dua etmekten başka çaremiz yok.Allahım hepsini korusun.Şehitlerin ailelerine sabır versin
canım hiç önce mülakat falan yapmamışlar mı? Benim eşimin oldğuu yerde mülakat yapmışlar ve tüm öğretmenler kalmış. Eşim de aralarında...
Kastamonuda yapmadilar.
Bingolde yapicaklardi belki ama bugunku olaydan yapamadilar.
Hic bilmiyorum insallah yarin olur mulakatta kalir
İnsallah ya insallahh
Şimdi haber aldım. Bizimki Bingöl'e varmış ama kendi birliğine değil. Saldırı olmuş arkasındaki Muş'a giden araca. 24 yaralı, 9 ağır yaralı varmış. Bizimkileri geçici olarak Bingöl'de ki bir Tugay'a almışlar. Çok kötüyüm. Haberlere çıktı.
ben kalacağını umuyorum inşallah yanılmam dualarım seninle...
Bana daha 2 gün önce yemek yerken demişti ki yukarda iki helikopter, önümüzde ve arkamızda 150 tane komando asker, zırhlı araçlarla yollar kontrolden geçtikten sonra gidecekmişiz dedi ama öyle olmadı. Dün Elazığ Ktm'ye vardı. Bana sabah 07:30'ta mesaj attı yola çıkıyoruz diye. Bu kadar çabuk mu dedim. Mayınlar hep gece döşeniyor yollar ne zaman kontrol edildi de sizi çıkartıyorlar dedim. Hiç bir güvenlik önlemi alınmadan sadece araçlarındaki 4 silahlı askerle olcak iş değildi bu, kendiside lanet etti sabah. Ve allah kahretsin ki benim içime doğdu ofise geldim ve gözlerim haber sayfalarını taradı önce hürriyet, sonra miliyet. Resmen bir haber aradım oradan. Tam öğle tatilinden döndüm ki telefonuma mesaj geldi. Konvoya saldırı oldu ama ben iyiyim. Beynimden vurulmuşa döndüm. Hemen aradım açtı, konuştuk haberlere bile çıktı dedi. O an kanım çekildi. Bütün sabah ben haber taradım ve bakmadığım anda haber sayfalarına geçmiş. Bir açtım ki Bingöl. Benim yüzümden, ben çektim, ben olumlu düşünemedim. Pozitif olamadım, soğukkanlılığımı koruyamadım diye oldu tüm bunlar. Kaç gündür kendimi salmıştım. Açtığım sayfaya bile yazmıcam dedim. Saldım kendimi, bıraktım. Hepsi benim suçum.
of kızlar çok kötü bi gün
bizim askerlerimize bişi olmadı ama ya o roketatarın bulunduğu araçtaki askerler :85:
Canım benim bu haberi görünce hemen sen aklıma geldin chelzy ile hemen namaz kıldım dua ettim yüzünüzü hiç görmediğim hiç tanımadığım insanlarsınız ama şu an aynı şeyleri yaşıyor olmamız bizi yakınlaştırdı rabbim herkesin sevdiğini korusun sağ salim hepimiz kavuşalım inşallah ve sabırlı olup dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?