nikita canım buldum elbiseyi ay bu da harika yaaaa
Eki Görüntüle 515866
ben nişanlanırken böyle bir elbise giycem evet. deniz sekide görmüştüm onun fiziğine rağmen bayılmıştım blake te nasıl güzel durmus asık oldum
giz tatlım bak fiziğin müsait boyun uzun böyle bir elbise sende de çok hoş durur eminim. hem çok asil hem şık hem hanım hanımcık ay çok güzel çoook
nikita canım buldum elbiseyi ay bu da harika yaaaa
Eki Görüntüle 515866
ben nişanlanırken böyle bir elbise giycem evet. deniz sekide görmüştüm onun fiziğine rağmen bayılmıştım blake te nasıl güzel durmus asık oldum
giz tatlım bak fiziğin müsait boyun uzun böyle bir elbise sende de çok hoş durur eminim. hem çok asil hem şık hem hanım hanımcık ay çok güzel çoook
HosgeldinnnnnGünaydın tekrardan selamlar herkese.Yeni gelenlere de hoşgeldiniz.
Biraz kendimi toparlayıp geldim.Bir nebze de olsa iyi hissediyorum kendimi.
Güzel bir haftasonu diliyorum hepinize.
KıyamamGünaydın kızlar tabi ki telefon yok günaydın mesajı atanda yok.
Kıyamambulunsun telefonuu artikk..
Benimki de bı isler pesinde,, aramıyor msj atamıyor ama Facebook duvarına bekle beni geliyorum seni seviyorum fln yazmış milletle yazışma dünden beri...
Arayıp sormak yokkkkkkk
Haah :)Kız ööle deme yazık bak zoru başarmış herkes arayıp sorar ama facebook duvarına yazmak askerde ayrı bi yetenek ister :)) yaranamıyo ki adamlar size :)
kızlar yerine göre değişir ama artık 2 günde 3 günde bir aramaya başladı kendi mi değişti çözemedim bu durumda olan varmı yeriyle ilgili problem ötürü değilde kendi kafasına göre diyelim 2-3 günde aramalar
Valla ben eskiden her gun konuşmadığım icin 2-3 günde bir telefon olayını yadırgamıyorum. Belki de asıl olması gereken oydu ama bizi cok alıştırdılar.. Beklenti icine girdik
Sert ters bı komutanları vardır belki belki cok yoruluyo fırsat bulamiyodur.. Ben de dün konuşmadım onun dışındaki her gun konuştum. Az once de aradı, sürekli telfonundan beni aradığı en yakın arkadaşını başka bir yere göndermişlero yüzden artık eskisi gibi arayamam dedi. Ben de 2-3 gun beklicem en az artık..
Napalim Kus. İyi olsunlar da. :2:
:123:
Olma huzursuz olma sakın..orası doğru canım haklısınn iyi olosunlar sağ salim dönsünler de aman ben bencilim herhalde boşunamı kuruntu yapıyorum dye sormak istedm 2 gün konuşmayınca huzursuz oluyorum
Olma huzursuz olma sakın..
iyidir iyi de olucakk.. Fırsat bulsa eminim ssenden daha cok ister aramayı.
Bulmussunn :) cok csevmistim ben bu elbiseyi bı de farklı rengi bu kdr hoş durmaz gibi geliyo,, cok Guzel.. Beyaz elbise sadece evlenilirken giyiliyor zaten şimdi olsa Nisan kına gecesi bütün törenlerde beyaz giderdim :) şimdi harika beyaz elbiseler var ama ben düğünlerde gelinlerden baskasının beyaz giymesinden nefret ederim. O yüzden hepsi icimde kalıyor..
tum beyaz elbiseler benim bebeklerimmmm
evet ya beyazın havası ayrı ama ben çok açık tenliyim birazcık daha koyu olsam bende hep beyaz tercih ederdim. toz pembe filan giyebilirim belki.
bende hiiç sevmem düğünde gelinden baska beyaz giyenleri
bence giz de beyaz giyebilir esmere cok guzel olur
Beyazın yakismadigi kimseyi düşünemiyorum
Zaman geçsin diye bütün gün pastaneci ablanın yanındaydım.Gelen gören yeni çalışan mı dedi beni görünce kuru pasta,tatlı falan verirken.Fındık,ceviz kırıyorum.Tatlı krabiyeleerin üstüne pudra falan döktüm.Evde olsam çıldırıcak gibi oluyorum.Kafam dağılsın diye hepsi.
Kastamonudaki gibi değil konusmalarımız.Sesini günde 1 defa o da çok az duyuyorum.Arada sadece arkadasından mesaj atıyo.Günü kapatıyoruz öyle.Telefon sırası bekleyemiyor paşam.
Oturuyoruz bütün gün boş boş diyor.Olsun diyorum zaman geçiyor ya günlerini oturarak geçir boşta olsa.
Yine yalnızım bu gecede.Daha çok aklıma düşüyosun be sevgili.Dahası nasıl oluyorsa artık.Zaten her an sendeyim.Anlamadım bu işi ben.
haklısın canım ınsan bos oturunca dusunuyorda dusunuyor. bos kalmamaya calıs. ben ergen dizisi pretty little liars a sardımama nasıl sürükleyici varya! tavsiye ederim yani 4 bolum ardarda ızledıgım oldu
en azından hergun sesını duyuyorsun bunada sukur ıyı oldugunu bılıyorsun. bak bır gun daha bıttı. ınsallah bundan sonrası daha kolay geccek
Evet canım şükürler olsun yinede haber alabılıyorum.Alamazsam cidden kötü hissediyorum kendimi.
Dediğim gibi sardım pastaneye sıkıntıdan.En azından kafamı dağıtıyorum :)
Ya bende severim ergen dizilerini aslında yani pis 7li izlemiş biri var burda:)Zaten kafam ona takılı olduğu için çok kafa yorucu film,dizi izleyemiyorum.İzlesemde anlamıyorum :)Bi bakayım bakalım.Yorumlarımı yazarım.Sarmazsa işler güçlere devam ederim .
Evet canım şükürler olsun yinede haber alabılıyorum.Alamazsam cidden kötü hissediyorum kendimi.
Dediğim gibi sardım pastaneye sıkıntıdan.En azından kafamı dağıtıyorum :)
Ya bende severim ergen dizilerini aslında yani pis 7li izlemiş biri var burda:)Zaten kafam ona takılı olduğu için çok kafa yorucu film,dizi izleyemiyorum.İzlesemde anlamıyorum :)Bi bakayım bakalım.Yorumlarımı yazarım.Sarmazsa işler güçlere devam ederim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?