347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar atrık aranızdayım sınavım pek ii dildi kötüde sayılmazdı neyse iisiyle kötüsüyle sıkıntısını attık üzerimizden yarın sevdiğim çarşı iznine çıkıyoo onunla görüşücemm bakalım neler olucak çooook özledim aşkımı ben yaa çook seviyorum iiki hayatıma dahil olup hayatıma renk katmış...

Kafa dağıtmak icin iyi bir yol düğün dernek gezmek snrm:) bu aksam bı tane var yoldayim su an ona gidiyorum Edirne deyim :) haftaya da Alanya da ev arkadaşımın düğünü var,, dileyeni goturebilirim yanımda :) 2 oynarız
ay oyalıyorum iste kendimi dugun dernek ne giycem derdine vs.. Düğünlere yalnız katılmanın can sıkıntısını saymazsak hersey yolunda (((

bak benim söylediğim dizi çok sürükleyici mutlaka bak ona how i met your mother izlemediysen onu da tavsiye ederim canım çok komiktir. lost ta çok sürükleyici bir dizi. bunları izlerken insan kendini bile unutuyor

Valla lost, how I met your mother tarzı diziler benim gibiler için değil.Ben sabitlenemiyorum bişeye,diziye vs.Sıkıyor 3-5 bölüm sonra.İzleyememe,devamını getirememe sorunu var bende:)
İzmirde olsam zaten şu anda Beşiktaş maçı izliyor olurdum evde yada bi mekanda.Azıcık fanatiğimdir bende.Ama burda imkanı yok.Küçücük ilçe.Cafe yok.Ya kahve ya meyhane.Zaman da geçmiyor yani burada.Pretty e bi göz atıyorum şimdi.Odaklanamama sorunum burda da devam ediyor aynı anda filmi takip edip buraya yazıyorum.Her an puzzle'a bile başlayabilirim :)

chelzy canım kaldı mı yerinde dağıtım noldu?

Yok canım belli olmadı henüz.Hala tutuyorlar hapis gibi berbat biyerde.Bir hafta daha burda gibiyiz dedi.Belli olmadı yani henüz ne zaman dağıtılacağı ve nerede olacağı.Düşündükçe zaten kalbimi mengeneyle sıkıştırıyorlar sanki.Zaten nefes darlığı sorunum var geceleri iyice azıyor bu sebepten...

Öncelikle chelzy seni tekrardan gördüğüme çok sevindim canım aynı yerdeler biliyorsun dimi bunu? Ktm o berbat yer ama öyle ama böyle vakit geçiyor. Bütün gün oturuyorlar boş boş, biri işten bahsetsin hepsi atlıyormuş. Diyorum ben yatarak geçir işte nasılsa bugünlerde şafaktan düşüyor. Çıkış tarihini de söyledi ama söyleyemeyeceğim gizlilik sebebiyle ama şafağımı doğru attırdığım kanıtlanmış oldu. Doğru sayıyorum yani... Şafağımız yarın itibariyle 113.

Bugün telefonu çalındı diye dert yanmamın üzerinden yarım saat geçmedi kuşumdan msj geldi. Hergün 3-4 saat arkadaşımın telefonuna takacağım dedi ama 8 saattir falan ondaydı, bütün gün mesajlaştık. Ben tabi kanatlandım uçuyorum. Allahıma şükürler olsun keyfi yerinde. Gelir gelmez hazırlıklara koyulacağız. Hep yapacaklarımızdan bahsediyoruz. Çok iş var çok.

Bu arada fotoğrafları beğenen herkese çok teşekkür ediyorum. Allah sizlere daha güzelini yaşatsın ve hepinize bizimki gibi musmutlu aşk nasip etsin.

Tripliii canım biliyorum aynı yerdeler.Söyledim biliyorum dedi oda.Kafamda canlandıramıyorum ne kadar kötü bir yer diye.Benimki kdar canı tatlı degıldır.O bile dedıyse cıdden kotu bıyer.Sıcak su yok.Elimizi ayagımızı yıkıyoruz o kadar dedıl.Cok nadır dus...Sıkayet eder gıbı dıyor boş boş oturduklarını.Canları da sıkılıyor halıyle.Ne kadar orda boş boş otururlarsa şafaga daha yaklasmış oluyoruz.Ondan hiç yakınma dedim.Otur orda.Yemeklerı hıc sormadım ama bu defa.Insallah yıyodur.He yemeyıp napacak.Isın o kısmı da var.
Bızımkı ısteyemıyor muhtemelen onu anladım arkadasından telefonu.Birine telefon ısmarlatıcakmıs ama komandoymus orda.2-3gune gelır belkı ama cok ta telefonu olsun ıstemıyorum ben.Allah korusun ters bırıne denk gelır ceza falan alırsa cok daha uzulurum.Her an ulasıcam dıye de boyle bır rısk ıstemıyorum pek

@ellabella

canım ılk bolumu ızledım.Simdi bi yandan lale devrı bı yandan pretty 2.bölüm bı yandan da maçı takıp edıyorum.Ama begendım guzelmıs dızı.Tipik american teenage style :)

Eşim bugün ilk defa çarşı iznine çıktı kemaradan yüzünü gördüm mutlu oldum çok şükür. 4 kişi çarşı izninden dönmemiş sürekli içtima yapıyorlarmış. Şafak 124

Pofff ne sıkıcı bir akşamm yaaa.... halbuki 2 öğün kavgamızı da ettikkk rahatlamış olmamız gerekiyorrduuu yaniiii(!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…