- 13 Nisan 2012
- 179
- 9
- 118
Eşimle tartıştıkBaşarılı bi çalışma oldu...
Aaa.. Neden yahu
bak benim söylediğim dizi çok sürükleyici mutlaka bak ona how i met your mother izlemediysen onu da tavsiye ederim canım çok komiktir. lost ta çok sürükleyici bir dizi. bunları izlerken insan kendini bile unutuyor
chelzy canım kaldı mı yerinde dağıtım noldu?
Valla lost, how I met your mother tarzı diziler benim gibiler için değil.Ben sabitlenemiyorum bişeye,diziye vs.Sıkıyor 3-5 bölüm sonra.İzleyememe,devamını getirememe sorunu var bende:)
İzmirde olsam zaten şu anda Beşiktaş maçı izliyor olurdum evde yada bi mekanda.Azıcık fanatiğimdir bende.Ama burda imkanı yok.Küçücük ilçe.Cafe yok.Ya kahve ya meyhane.Zaman da geçmiyor yani burada.Pretty e bi göz atıyorum şimdi.Odaklanamama sorunum burda da devam ediyor aynı anda filmi takip edip buraya yazıyorum.Her an puzzle'a bile başlayabilirim :)
puzzle da bana cok sıkıntı verıyor hayatta bıtıremıyorum yaa
seduluuuu nasıl geçti sınavınnn ??
iç güveysinden hallice diyelim[/QUOTE
bende ilk çıktığımda öyle diyodum ama sonra çevredekilerden çok zordu çok zordu diye duyunca benimki daha iyiymiş diye düşündüm inşallah seninki de öyle olur canım ya
iç güveysinden hallice diyelim[/QUOTE
bende ilk çıktığımda öyle diyodum ama sonra çevredekilerden çok zordu çok zordu diye duyunca benimki daha iyiymiş diye düşündüm inşallah seninki de öyle olur canım ya
inşallah canım bakalım sonuçlar açıklanınca belli olacak
iç güveysinden hallice diyelim
yapmıssındır sedulu o kadar calıstın rahat ol sen...
rahatım zaten ya kafama tokadan başka bişi takmam hatta şu an toka bile yok
herşeyin hayırlısı tatlım ya ben güveniyorum sana, olcak bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?