347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bizim de askerimizin izni bitti,gönderdik abimi,evimizin biricik erkek evladını. Terminale gitmedik, daha zor oluyor diye istemedi bu sefer. İlk gönderişteki gibi olduk. Git gel git gel daha kolay olur diye düşünüyordum ama içimiz acıdı,çünkü orası Kastamonu değil,urfa. Annem çok ağladı,ağlamak iyi değil derler asker gönderirken. Çok fena olduk. Ama iyi düşünmemiz lazım,şükretmemiz lazım. Hepsi Allah'a emanet.Ve bir gün gelecek bir gün kalacak, Şu askerlik işi bitse de bu bekleyişlerimiz son olsa keşke ah ah

güzel bir cumartesi gününden günaydınnnnnn
umarım benimkide dahil olmak üzere hepimizin sevdigiceği çarşı iznine çıkarda görebiliriz
onları
bu arada şafağı attıralım gelmişken hemen
116 bşka yokkk :))

Son düzenleme:

Allah kavustursun canim benimm .. uzulmeyin hadi, bitcek insallah bu gunler.. hic gitmemisler gibi olcak insallahh

cok cici secimler cok zevklisin :) beren in o son elbisesine ben asigim uzun zmndir:) deniz seki nin elbisesinin orjinalini blake livelyk giymisti :))) beyaziniii.. onda tabii ki cok daha guzel ve kaliteli.. disardayim bulsam eklerdim ama google yazarsaniz cikar heralde..
benim de yeniden nisan yapasim geldi bak smdi :)

desem de çok dramatize edemicem tam konsantre olamıyorum çünkü annem hobi odası yapmış :))))

Ay cok alemsin ya cok guldum
ben de h sonu bazen annemlerde kaliyorum
ama insan kendi evinde kalmaya alisinca kendi eski odasinda ve evinde kalsa bile yabanci gibi oluyor ya. cok ilginc bi duygu

hoşşgeldin canımmm ... endişelerinde çokk çok haklısın ama bak gör yerine yerleşince herşey biraz daha rayına oturacak biraz rahatlayacakksın 118 gün diyp gözünde büyütüme çünkü öyle daha da zorlaşıyor herşey.. bak burada biraaya geliyoruz ben çok aktif olamıyorum daha çok uzaktan izliyorum ama kızlar maşallah terapi gibi geliyorlar... biraz sıkılıca kimmmsecikler seni anlamayınca koş buraya gel illa ki seni anlayacak birilerini bulursun kafan dağılır..böyle bööylee bitircez inşallahhh...nikitanın dediği gibi hızzlı hızlıı geçsin günlerrrr =)))

şeymaaacıımm abiyi askere yollamak nedir bilirimm iki abimi de göndermiştim bi kaç yıl önce yolllarını beklemiştik zordur anlıyorum seni... ama geçip gitti o günler şimdi de sevdiğimi gönnderdim yine bekliyorum ama bu günler de geçecek inşallah sağ salim kavuşcaz onlara... ne kadar üzülme ağlama desem de boş illa ki üzülüyoruz ama insan mutlaka bi teselli yolu buluyor...bak bi yerleşsin gittiği yere bi alışsın sonnra su gibi akacak günler kavuşacaksınız allahın izniyle canımmm sabredip dua etmek en iyisi...güzel haberlerini alırsınız hep inşallaaaaahhh

Gizcim senin için geliyor nişanımdan bir kaç fotoğraf...
Eki Görüntüle 514883
Eki Görüntüle 514884
biraz geç kaldım ama allah tamamına erdirsin canmm çokk beğendim özellikle ikinci siyah beyaz olan ne doğall ne içten bi fotoğraf olmuuuşşş maşalllah maşallaahh telefon için de sıkma canını lütfeeennnn benmki de telefonu var ama kullanamıyo komutana falan yakalatmak korkusundan gereksiz yere uzayacak bir sürü de laf işitcek ceza alıp daha çok canımız sıkılcakk... dün evrene pozitif mesajlar göndercem diyordun kararlıydınnn seni hep kararlı görmek isstiyoruuzz

Herkese günaydıııın...
Sevdiğimin sesiyle uyanıp mutlu bir güne başladım.Çabucak geçen güzel bir gün olsun inşallah...

Hoşgeldin aramıza canım.. allah kolaylık versin askerine de hepimiz aynı durumdayız korkuyoruz üzülüyoruz bunalıyoruz sıkılıyoruz zaman zaman neşeli oluyoruz böyle idare ediyoruz işte ne yapalım...

Maaşşallah tripliii yaa çok güzel olmussun fotograflar cok hoşş..:))) bize de nasip olacak mı bakalımm...:SS

Günaydın tekrardan selamlar herkese.Yeni gelenlere de hoşgeldiniz.
Biraz kendimi toparlayıp geldim.Bir nebze de olsa iyi hissediyorum kendimi.
Güzel bir haftasonu diliyorum hepinize.

herkese iyi haftasonlarıııı
acaba bu gece otobüse atlayıp aşkımın yanına mı gitsem diye düşünüyorumm yarın süprizzz yaparım ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…