merkezde kalicak bnmki cnmPardon nikita senin mesajının altına jazmışım:)
Senin eşin Van dan nereye gidecekti?
Bizim de askerimizin izni bitti,gönderdik abimi,evimizin biricik erkek evladını. Terminale gitmedik, daha zor oluyor diye istemedi bu sefer. İlk gönderişteki gibi olduk. Git gel git gel daha kolay olur diye düşünüyordum ama içimiz acıdı,çünkü orası Kastamonu değil,urfa. Annem çok ağladı,ağlamak iyi değil derler asker gönderirken. Çok fena olduk. Ama iyi düşünmemiz lazım,şükretmemiz lazım. Hepsi Allah'a emanet.Ve bir gün gelecek bir gün kalacak, Şu askerlik işi bitse de bu bekleyişlerimiz son olsa keşke ah ah
giz tatlım koyuyorum o zaman
bende nişanımda böyle kabarık bişey giymek istemiyorum bilmiyorum hoşuma gitmiyor. o yüzden kabarık diyebilceği bikaç model şunlar var
Eki Görüntüle 515615
Eki Görüntüle 515616 bu biraz daha farklı tarz. ben vera wangin tarzını kesimlerini çok beğeniyorum ama giyer miyim bilmiyorum :) sana da fikir olsun dedim
bu elbiseyi ben mezuniyetimde giydim aynısını aynı rengi inanılmaz asil bir elbise ve fiziğinde müsait böyle bişey düşünebilirsin hem şık hem sade sadece sırt kısmında dekoltesi var
Eki Görüntüle 515617 Eki Görüntüle 515618 böyle
bu elbiseyi aşırı beğendim nişanlancağım zaman bu tarz bişey diktirmeyi düşünüyorum bayıldım bittim ya harika bence
Eki Görüntüle 515624 ve böyle bir ton esmer olduğun için sana çok çok yakışır
yine bu elbiseyi de çok beğenmiştim ama çok pahalı diye almadım bu da üstte çok hoş duruyor sinem kobaldada cok hos durmus
Eki Görüntüle 515630
bunlar da beğendiğim tarzlar yine. son fotografta beren saatin kıyafeti gözüme hoş göründü.
Eki Görüntüle 515631 Eki Görüntüle 515632 Eki Görüntüle 515633 Eki Görüntüle 515634 Eki Görüntüle 515635 Eki Görüntüle 515636 Eki Görüntüle 515637
zevkimi beğenir misin bilmiyorum ama en azından fikir olur canım. diktircek misin yoksa hazır mı alcaksın?
desem de çok dramatize edemicem tam konsantre olamıyorum çünkü annem hobi odası yapmış :))))
Ben de aranıza yeni katıldım ve benim de erkek arkadaşım şu 347. dönem askerler arasında... Usta birliği Hakkari çukurca 20. sınır tugayına düştü ve açıkcası çok korkuyorum. Şu an Van KTM'de çukurca yolunun güvenli olmasını bekliyorlar şafak daha 118 nasıl geçer bilmiyorum...
Bizim de askerimizin izni bitti,gönderdik abimi,evimizin biricik erkek evladını. Terminale gitmedik, daha zor oluyor diye istemedi bu sefer. İlk gönderişteki gibi olduk. Git gel git gel daha kolay olur diye düşünüyordum ama içimiz acıdı,çünkü orası Kastamonu değil,urfa. Annem çok ağladı,ağlamak iyi değil derler asker gönderirken. Çok fena olduk. Ama iyi düşünmemiz lazım,şükretmemiz lazım. Hepsi Allah'a emanet.Ve bir gün gelecek bir gün kalacak, Şu askerlik işi bitse de bu bekleyişlerimiz son olsa keşke ah ah
biraz geç kaldım ama allah tamamına erdirsin canmm çokk beğendim özellikle ikinci siyah beyaz olan ne doğall ne içten bi fotoğraf olmuuuşşş maşalllah maşallaahh
merkezde kalicak bnmki cnm
Hoşgeldin aramıza canım.. allah kolaylık versin askerine de hepimiz aynı durumdayız korkuyoruz üzülüyoruz bunalıyoruz sıkılıyoruz zaman zaman neşeli oluyoruz böyle idare ediyoruz işte ne yapalım...Ben de aranıza yeni katıldım ve benim de erkek arkadaşım şu 347. dönem askerler arasında... Usta birliği Hakkari çukurca 20. sınır tugayına düştü ve açıkcası çok korkuyorum. Şu an Van KTM'de çukurca yolunun güvenli olmasını bekliyorlar şafak daha 118 nasıl geçer bilmiyorum...
Maaşşallah tripliii yaa çok güzel olmussun fotograflar cok hoşş..:))) bize de nasip olacak mı bakalımm...:SSbiraz geç kaldım ama allah tamamına erdirsin canmm çokk beğendim özellikle ikinci siyah beyaz olan ne doğall ne içten bi fotoğraf olmuuuşşş maşalllah maşallaahhtelefon için de sıkma canını lütfeeennnn benmki de telefonu var ama kullanamıyo komutana falan yakalatmak korkusundan gereksiz yere uzayacak bir sürü de laf işitcek ceza alıp daha çok canımız sıkılcakk... dün evrene pozitif mesajlar göndercem diyordun kararlıydınnn seni hep kararlı görmek isstiyoruuzz
herkese iyi haftasonlarıııı
acaba bu gece otobüse atlayıp aşkımın yanına mı gitsem diye düşünüyorumm yarın süprizzz yaparım ona
gidebilme fırsatın varsa git canım.. senın okul nasıl giidiyor alıştın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?