347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benimde ilk hafta cok yorucuydu yaa çocuklara sor sertim imajı verdim ki cıvıtmasınlar diye ama içimden gülüyorumm bakalım bu hafta nasıl olacak.. onlar alıstı da erken kalkmaya ben alısamadım hala...

benimde ilk hafta cok yorucuydu yaa çocuklara sor sertim imajı verdim ki cıvıtmasınlar diye ama içimden gülüyorumm bakalım bu hafta nasıl olacak.. onlar alıstı da erken kalkmaya ben alısamadım hala...

ben öğlenciyim valla rahatım ilk hafta olmasına rağmen çok söz dinliyo benimkiler galiba sonradan cıvıtıcaklar

ya yanımda bi yol arkadaşı olsa hemen gidicem ama bulamıyorum. tek başıma geri dönmeye de dayanamam diye gitmiyorum ama yinede hala düşünüyorum ya gece yola çıksammı diye

canım ya bende gittim yol arkadaşımda yoktu.. rabbim sabrını veriyor sonuçta.. erkek arkadaşıma okadar kızgınım kii ama şimdi olsa fırsatım yine giderimm

ben öğlenciyim valla rahatım ilk hafta olmasına rağmen çok söz dinliyo benimkiler galiba sonradan cıvıtıcaklar

ya benim der 11 30 da bitiyor şaka gibii okuldan cıktıgımda daha sabah oluyorsonra spor kurs gezip tozuyorum falan... sabah kalkması zor ama işte erken yatıp erken kalkiosn ayy tam saglıklı yasam kocu gibi oldum hahah

hahaha sen sıranı savdın sıra bizde teşekkür ederim bu arada
blake livelynin giydiğini hiç görmemiştim hemen bakcam şimdi elbise çok asil ya çok güzel. berenin aşkı memnudaki çoğu kıyafeti mükemmeldi zaten. ben yine buldukça eklerim hepimize fikir olur

nikita canım buldum elbiseyi ay bu da harika yaaaa

ben nişanlanırken böyle bir elbise giycem evet. deniz sekide görmüştüm onun fiziğine rağmen bayılmıştım blake te nasıl güzel durmus asık oldum

giz tatlım bak fiziğin müsait boyun uzun böyle bir elbise sende de çok hoş durur eminim. hem çok asil hem şık hem hanım hanımcık ay çok güzel çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…