zır zır ağladı çocuklar bütün hafta , onlar bi alışsa bende alışıcam
aman ben hiç cocuk ağlaması çekemem.. kesinlikle cocuk servisinde çalışmak istemem.. birde onların anneleri var ıyyyy
anneleri çocuklarından beter zaten. aslında önce onlara okula alışma eğitimi vermeleri lazım
düşünebiliyorum... hasta yakınları gibi... bazen laf anlatmaya sinir oluyorum cinlerim tepeme çıkıyorr...
insanlarla uğraşmak çok zor ya ama alışkınım ben kimseye pabuç bırakmam
benimde ilk hafta cok yorucuydu yaa çocuklara sor sertim imajı verdim ki cıvıtmasınlar diye ama içimden gülüyorummbakalım bu hafta nasıl olacak.. onlar alıstı da erken kalkmaya ben alısamadım hala...
ah erken kalkmaya nasıl alışılabilinirkii...
alışılamıyor zaten canımmm... sen ne yapıyorsunn görüşemedikk bu ara....
napim düşünüyorum... düşüne düşünee bakırköydeki düşünen adam heykeline döneceğim :=) sende ne var ne yok
benimde ilk hafta cok yorucuydu yaa çocuklara sor sertim imajı verdim ki cıvıtmasınlar diye ama içimden gülüyorummbakalım bu hafta nasıl olacak.. onlar alıstı da erken kalkmaya ben alısamadım hala...
sen gidicekmisin mercii
ya yanımda bi yol arkadaşı olsa hemen gidicem ama bulamıyorum. tek başıma geri dönmeye de dayanamam diye gitmiyorum ama yinede hala düşünüyorum ya gece yola çıksammı diye
ben öğlenciyim valla rahatımilk hafta olmasına rağmen çok söz dinliyo benimkiler galiba sonradan cıvıtıcaklar
ya yanımda bi yol arkadaşı olsa hemen gidicem ama bulamıyorum. tek başıma geri dönmeye de dayanamam diye gitmiyorum ama yinede hala düşünüyorum ya gece yola çıksammı diye
git canım.. illa yol arkadaşı şart mı.. bende tek başıma gittim geldimm..
cok cici secimler cok zevklisin :) beren in o son elbisesine ben asigim uzun zmndir:) deniz seki nin elbisesinin orjinalini blake livelyk giymisti :))) beyaziniii.. onda tabii ki cok daha guzel ve kaliteli.. disardayim bulsam eklerdim ama google yazarsaniz cikar heralde..
benim de yeniden nisan yapasim geldi bak smdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?