Haha:)Hahaha alemsiniz kızlar. Yarın anlatacağım bizim kızlarla gecelere aktık siz bilmem kaçıncı uykudayken diye askerliğini yakıp gelmez inş.
Valla lost, how I met your mother tarzı diziler benim gibiler için değil.Ben sabitlenemiyorum bişeye,diziye vs.Sıkıyor 3-5 bölüm sonra.İzleyememe,devamını getirememe sorunu var bende:)
İzmirde olsam zaten şu anda Beşiktaş maçı izliyor olurdum evde yada bi mekanda.Azıcık fanatiğimdir bende.Ama burda imkanı yok.Küçücük ilçe.Cafe yok.Ya kahve ya meyhane.Zaman da geçmiyor yani burada.Pretty e bi göz atıyorum şimdi.Odaklanamama sorunum burda da devam ediyor aynı anda filmi takip edip buraya yazıyorum.Her an puzzle'a bile başlayabilirim :)
Yok canım belli olmadı henüz.Hala tutuyorlar hapis gibi berbat biyerde.Bir hafta daha burda gibiyiz dedi.Belli olmadı yani henüz ne zaman dağıtılacağı ve nerede olacağı.Düşündükçe zaten kalbimi mengeneyle sıkıştırıyorlar sanki.Zaten nefes darlığı sorunum var geceleri iyice azıyor bu sebepten...
[video=youtube;8X-tn_8N-Ow]http://www.youtube.com/watch?v=8X-tn_8N-Ow[/video]
90lar gecesi kop kop
ayy bu şarkıyı arıyodum bende tam adını çıkaramadım bi türlü
İyi geceler kizlar herkes iyidir insallah
sedulu sinavn bugundu sanirsam sonucun hayirli olur insalah
bugun carsimiz vardi guzel gecti
Bir yandanda guzel izmiri gezdim ailemle mutlu kapiyorum gunu
İyi geceler kizlar herkes iyidir insallah
sedulu sinavn bugundu sanirsam sonucun hayirli olur insalah
bugun carsimiz vardi guzel gecti
Bir yandanda guzel izmiri gezdim ailemle mutlu kapiyorum gunu
[video=youtube;Dyx4v1QFzhQ]http://www.youtube.com/watch?v=Dyx4v1QFzhQ[/video]
adamların tiplere gel
Kızlar neşeniz bol olsun, hep böyle mutlu olun..
Eğlencenizi bölüyorum ama ben albüm ekledim burnumdan estetik ameliyat olmayı düşünüyorum. Bakıp yorum yaparsanız sevinirim. Fikirleriniz benim için çok önemli. Aslında bu konunun topiciği var ama ben size güveniyorum. Önden genişliği beni rahatsız ediyor. Şu sınavı da atlattığıma göre artık bir adım atmanın vakti geldi.
ayyy dışardan biri beni görse deli dicek ya yatağın tepesinde abuk sabuk hareketler yaparak dans ediyorum özlemişim böyle deli gibi dans etmeyi yaşasın 90lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?