347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Neden herkesin bu kdr farklı benim esim bgn 115 diyodu...
benim keyfim kaçtı birden kızlar. Maalesef kaçıyorum hepinize tatlı rüyalar

sizinki niye fazla izin mi kullandı :44:

Evet malesef izin kullandığı için uzadı. Dağıtım izninde bir hafta birlikte olmanın cezası

İyi geceler ben de uyumaya gidiyorum.

Son düzenleme:
Gecelere akmışızz bağyanlar :))
Pek güzel pekk.
Bende bugün pek iyiyim benim tombalak yeğen 6.ayına girdi bugün .
Yanında değilim malesef.
Ah ulen felek hem bitanecikten hem biricikten ayrı bırakılır mı hı sorarım sana

Şu yalnız evde kalmaya,geceden,sessizlikten,karanlıktan korkmamaya,tv'de ses olmadan uykuya dalamamaya alışamadım.
Ev yine ışıklandırma sistemi,avize dükkanına döndü ışıl ışıl heryerde lamba yanıyor.
Atamıyorum bu korkuyu kaç yaşıma geldim :18:
Uykumda geldi bakalım tv karşısında dalarsam ne ala.Bi deneyeyim uyumayı.
Ama ondan önce görünmezlik pelerinimi giyeyim de sessizce şu koğuşa girip bi öpücük kondurayım bitaneciğe.Muccuk.Ohh bal.
İyi geceler kızlarr.Yarın görüşmek üzere.

ayy kızlar uyuyamadım ben ya püfffff

yalnız ılgınc olan bu saatte bıle zıyaretcı olması

ılgınc

Son düzenleme:
günayydınn günaydınn günaydınnlaaaar... pazar pazar en erkenciniz benim sanırım =)) keyifler nasııll diye soracaktım ama maşalllaah dün gece uçmuş burda kızlar =)) allah her gününüzü böyle geçirmeyi nasip etsin neşeniz daim ollsuunnn

Günaydınnnnnnn
Dün sınav ve sonrasında doğum günü kutlamam nedeniyle dün hiç giremedimm. Geçmiş sayfaları okumayamadım ama Sedulu nasıl geçti sınavın?
Seni merak ettim hep sınavdan sonra

Şafak: 115

eee şafaklar böyle böyle atacaksaa heepp sesleniyimm ben sana o zamannn... hemen biter ki öyle yaparsakk günaydınn tekrar canımm nasıl geçti kutlamalar yeni yaşına alışabildin mi ???

Çok güzell geçti canım tek eksik askerimdii.
Yanımda olamamanın üzüntüsünü benden çıkardı zaten bi dolu trip yedim
Yeni yaşıma alışamadım dahaa koşturmacadan

Çok güzell geçti canım tek eksik askerimdii.
Yanımda olamamanın üzüntüsünü benden çıkardı zaten bi dolu trip yedim
Yeni yaşıma alışamadım dahaa koşturmacadan
çok sevindim inşallah doya doya eğlenmiş muussmutlu olmşsundur tripler falan norrmal alıştık artıık hem onun için de kolay değil tabi sen de buruk olmuşsundur insan mutluyken sevdiği de yanında olsun istiyor ama allah başka türlü ayrılıklar vermesin canım benim hemencecikk kavuşuruz inşallah bak seninkine 3 ay 3 hafta 3 gün kalmışş bi bakmışız 3 güncük kalmııışşşş

Son düzenleme:

Sağol canımm evet biran öncee kavuşalımmm
slogan Bir gün gelecek 1 gün kalacak

Günaydın şeker hanımlar. Evde olmak ne güzel. Yattıkça yatası geliyor insanın saati daha geç bekliyordum ama daha erkenmiş. İnsan 07:00'de kalkmaya alışınca uyuyamıyorda... Bizim şafağımız 113. Çıkış tarihlerini söylemişler. Günler öyle ya da böyle bitiyor. Yarın 16. haftaya düşüyoruz. Allah bundan sonra hiç üzüntü vermesin. Forum tekrar eski coşkusuna kalabalıklığına kavuştu bir daha buraya yas hiç uğramasın inş.

Son düzenleme:
Gunaydın bayanlar.Bu uyuşup pazar gününüz güzel geçsin çok.
Hep güzel haberlerle inşallahh

GunaYdin kizlarrrrr ..bugün kendimizi mutlu edecek bir şey yapsak mii.. Herkes kendini bu kadar sevgi dolu anlayisli askla umutla sevgilisini beklediği icin ödüllendirsin :))) ne dersiniz? Uzun zmdr yapmak isteyip de yapamadığımız almak isteyip alamadığımız görmek isteyip göremediğimiz. Bizi cok sevindirecek bisy yapalimm :) Guzel bı pazar olsun:)))?carsiya gidebilecek şanslı askerleri olanlar da sevdicekleriyle gorusebilsinler inşallah bgn

Son düzenleme:

canım orta halli bir sınavdı sonrasında burda koptuk müziklerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…